Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Meni jok...

poslato sa WC šolje by BVK

Posted

nova jeste u petak ili subotu

što?

Jel na novu adresu, da častiš! :nobles:
Posted

Jel na novu adresu, da častiš! :nobles:

Vuk-Draskovic-620x350.jpg

Posted

Ovaj post se nije dobro zapatio na odgovarajućoj temi a bitan je dosta:

Posted

U, da, tamo je haos.

Nemam fotografiju ni snimak sada da dodam i ovo na već poslatu prijavu.

Posted

au ta raskrsnica kod bezanijskog groblja je ogavna, pravo je cudo kako ljude sa te raskrsnice ne odvezu direktno na groblje

Posted

Capture.JPG

Ne vredi prijavljivati jednu po jednu, svi ovakvi prelazi su nepropisni.

Ne znam šta bi rekli pravnici, ali verujem da bi se mnogi izvukli sa obaranjem pešaka na ovu formalnost.

Posted

Ta raskrsnica je veliko zlo

zlo mi je i kada je vidim ovako na fotografiji a uvek mi gadna mucnina kada prolazim tuda, na srecu to je jako retko

Posted

Sem na ulazu u podzemni prolaz na Terazijama, ima li prodavaca prvih izdanja novina za sutradan još negde u gradu (pre svega ciljam na izdanje Politike za unutrašnjost) ? 

Posted (edited)
Posted

Kacmo već kod stepeništa, mene čudi da nema više silovanih, ubijenih, opljačkanih i uganutih ljudi po onim stepenicama i nivoima na Mostaru. Ništa nije osvetljeno. 

Posted

Sad, niže Slavije, videh automobil Komunalne policije koji je samoinicijativno, bez ikakvog spoljnog uzroka, stao na pešačkom prelazu i propustio iznenadjene pešake.

Posted

U staroj firmi skinuli pano sa imenom firme iz dvorišta. Razlog: bila komunalna i htela da im naplati taksu za isticanje reklame. Ovi iz firme odlepili foliju sa panoa i tako završili stvar.

Pano se nalazi dobrih 30 metara od ulice, u dubini dvorišta. Znači ne "ugrožava" nikakav javni prostor, nalazi se na privatnoj parceli i može se spaziti samo ako staneš i kreneš da posmatraš šta sve ima u dvorištu.

Kako je tabla sa imenom firme na privatnoj parceli nadležnost komunalne policije?