Frank Pembleton Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Meni tako pricao prijatelj koji radi u komunalnoj inspekciji, da su imali neko prosirenje i baja sa nekom sklepanom auto mehanicarskom radnjom se isprecio: -Ne moze meni pripada "zilion miliona" kvadrata za ovo , a ne ovo sto ste mi vi ponudili, ovo je razradjen biznis imam klijente stalne... -Ali gospodine vi ne postojite , na divlej radite.. -Ne smete da me dirnete , ja sam podneo zahtev za legalizaciju evo papiri... -Vidim podneli ste zahtev pre 25 dana , u redu evo zapisacu broj predmeta... Za dva dana mu stiglo resenje da se odbija zahtev i sve mu sruseno , cao zdravo...
beta Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 marcuse, to je verovatno deo plana detaljne regulacije za živka davidovića. nisam sigurna, morala bih da pogledam. pod uslovom da nađem podloge. znaš da ja samo gledam trase mojih cevuljaga.
Marcus Wulffings Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 ok, onda samo odokativno: to će se rušiti
beta Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 vjekoslava kovača, gospodara vučića to je taj deo, nije živka davidovića. ne znam šta je u planu, možda nije rušenje.
Barti66 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 vlasnicima koji su uknjiženi će sigurno biti isplaćena nadnada. visina naknade je druga stvar. Kakva je to samo sprdačina nekada bila,nzm kako je sada ali u ne takoj dalekoj prošlosti je to bila pjuca direktno u lice vlasnicima i naslednicima sa sve urednom dokumentacijom,papirima,katastrima...
Anonymous Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 BG: Protest vozača automobila sa tamnim staklima Više od 400 vozača sa oko 200 vozila okupilo se u Beоgradu i pozvalo nadležne da smanje cenu atesta za tamne folije na staklima njihovih automobila.
Malkmus Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 BG: Protest vozača automobila sa tamnim staklima Više od 400 vozača sa oko 200 vozila okupilo se u Beоgradu i pozvalo nadležne da smanje cenu atesta za tamne folije na staklima njihovih automobila Oko 200 građana protestovalo je danas ispred Skupštine Beograda zahtevajući hitno ukidanje sistema Busplus u gradskom prevozu i komunalne policije. Izvor: Tanjug nedelja, 1.02.2015. | 16:22 Niko ne zaslužuje da mu se dese Vučić i ostali, ali ponekad pomislim drugačije...
Anonymous Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Pa ima nečeg u onoj izlizanoj misli 'kakav narod, takva vlast'. Žao mi je civilizovane manjine, doduše.
garcia Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 ama jasno, vecina sa glasackim pravom nam je u pasicevskom fazonu 'moz da bidne ali ne mora da znaci' pa imamo to sto imamo.
copkillah Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 BG: Protest vozača automobila sa tamnim staklima Mislim da se u novinarskim tekstovima ne pravi razlika između tamnih i zatamnjenih stakala. Ovo prvo svakako treba ukinuti, ovo drugo nikako i atest ne sme da bude skup.
kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Jel vam stigle uplatnice za infostan?nova jeste u petak ili subotušto?
gospa buba Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 stigla, nemoj sad da otvaram na sabajle, kazi
Recommended Posts