Jump to content

Beograd

Featured Replies

bitno da za nedostatak građevinske dozvole i odgovarajuće table ne govore ništa. govnari. nadam se da će neko da ih napuca nogom u dupe. 

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Ljakseovo prigovaranje uspelo - popravljaju stepenice na Zelenjaku. U stvari, vec par dana stoje ogradjeni problematicni delovi, valjda ce uskoro doci ekipa koja popravlja

Lažna uzbuna :mad: eno ih stoje iste kakve su bile. Da ne mislimo na različite?

Ja mislim na izlaz iz podzemnog ka Sremskoj

ne bre, one kad pređeš brankovu iz cmilice, pa nastaviš dole

E jbg. Mozda ni hamlet nije razumeo, pa pogresne okruzio™

napravili smo mu dupli posao :isuse:

Danas je neko opstenarodno dogadjanje u Knezu/Kalemegdanu ? Neverovatno koja je guzva ceo dan i gomile nekih skolaraca...

Pa valjda posete sajmu knjiga, pa se organizuje i obilazak prestonice. I ispred usca je gomila buseva

Pa valjda posete sajmu knjiga, pa se organizuje i obilazak prestonice. I ispred usca je gomila buseva

Poseta Sajmu knjiga bila juče

Veselo:

Neki moron iz BgViK kaže na Bg hronici danas ..."ma kakav auto,malo branici napred i pozadi...ma platiće mu kasko,valjda ga ima(?!?!?)".

Taj moron je direktor

Na onim stepenicama na zelenjaku vrisnulo još malo okolo. Možda je strategija da se pusti da se same razvale, da se ne plaća skidanje blokova.

mozda spremaju glatku nizbrdicu za led i sneg, nizbrdo sankama, uzbrdo zicarom.