Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

pa to. vidim da je... prostrano, u najmanju ruku. a to je najzahtevnije za obradu -_-

Posted

Izvukli bili projekat iz 2002... originalno  :lolol:

Rade ovo na isti način kao i Vojvode Stepe, sami smisle neke 'faze' u poslu pa kad krenu rade onda se istih ne pridržavaju. Sada sam bacio pogled na net pa našao da je Vesić u julu tokom druženja sa mladim SNSovcima Vračara najavio da će trg da urade u dve 'faze'

Kako je objasnio, rekonstrukcija Cvetnog trga radiće se u dve faze, prvo donji deo a potom i gornji kako bi tokom radova život sugrađana mogao nesmetano da se odvija i kako bi bašte sa gornjeg dela bile što kraće uklonjene.

... i naravno da su od početka radova krajem jula do sad sve komplet raskopali, digli ploče i ivičnjake i u Kralja Milana i u Njegoševoj, raskantali bašte. Valjda još uvek nisu ni javni WC završili. Ko zna kad će biti gotovo, a evo već su prebacili planirani zavšetak za par dana - ući ćemo u zimu sa ovom krastom u sred srede grada  :lolol:

Posted

pa kad je ogromno prostranstvo, naravno da mora u faze -_-

Posted

Danas sam išla u Maksi na Cvetnom trgu, po izgledu gradilišta, rekla bih da će prezimiti tu, a po količini pivskih flaša od 2 litra , isto na gradilištu, možda i duže.

Posted

pitanje za hamleta:

vi ste beše in charge na starom gradu? hoće li nekom pasti na pamet da zakrpi ona tri stepenika po sredini na zelenjaku, kad se iz carice milice silazi na donji deo, tj stajalište buseva? mislim da stoje opušteno takvi bar 15 godina, i svaki put mi to padne na pamet kad prolazim tuda.

Posted

Arslane jel ima grejanja kod tebe?

poslato sa WC šolje by BVK

Radi kao zmaj.

Posted

pitanje za hamleta:

hoće li nekom pasti na pamet da zakrpi ona tri stepenika po sredini na zelenjaku

Aj ja da uštedim Hamletu vreme i odgovorim. Neće.

Posted

Bar su posle sto godina opravili spomenik Nikoli Pasicu. 

Posted

Taj spomenik je jedino valjao dok je na njemu stajalo "Baš je deb'o".

Posted

Aj ja da uštedim Hamletu vreme i odgovorim. Neće.

Zašto?

Posted

To toliko dugo stoji razvaljeno da sad već ima pravo na status kulturno-istorijskog nasleđa, zavod za zaštitu spomenika kulture je nadležan za to...

Posted

Radi kao zmaj.

Znao sam . Mene kači ono što su razrovali kod zanatskog , dok to ne završe, ništa od grejanja.
Posted

pitanje za hamleta:

vi ste beše in charge na starom gradu? hoće li nekom pasti na pamet da zakrpi ona tri stepenika po sredini na zelenjaku, kad se iz carice milice silazi na donji deo, tj stajalište buseva? mislim da stoje opušteno takvi bar 15 godina, i svaki put mi to padne na pamet kad prolazim tuda.

Jel misliš na one koje sa gornjeg  platoa vode u jug bogdanovu ili na neke druge?