October 11, 20159 yr @velja, zovi dispecerski i prijavi problem. Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока
October 11, 20159 yr @velja, zovi dispecerski i prijavi problem. Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока Ma zvao niko se ne javlja...
October 11, 20159 yr Ma taj zvao i niko se ne javlja. Evo sad video dole okacila pred. k. s. Da zbog popravke kvara jedno 4-5 zgrada nema grejanje.... Naravno sad ce ti radovi da se oduze....
October 11, 20159 yr Ma taj zvao i niko se ne javlja. Evo sad video dole okacila pred. k. s. Da zbog popravke kvara jedno 4-5 zgrada nema grejanje.... Naravno sad ce ti radovi da se oduze.... ne mora da znachi. nemoj sad odma naopako i ti. ono, mene jesu optuzili da sam u formativnom dobu upala u kazanche optimizma, ali ponekad poneshto i poprave. zivi bili dok ne poshalju u tehnoloshki vishak te shto umeju da popravljaju. e ondak dobar dan tugo :( naravno, zivkaj, pishi im emajl, imash pravo da se pravish lud za svoje pare. posebno ako mislish da pokushash da smanjish rachun kasnije, ako se stvarno oduzi neshto. svijet je ovaj borba neprestana <_<
October 12, 20159 yr Majstorska posla, uspevaju da useru nešto što se radi od 2001. i gde će donator da pokrije pola troškova... Ko zna, možda je potrebno da se u dokumentaciji doda par posredničkih firmi Inače su ponude trebale da stignu i da se otvore do 12. avgusta, ali evo sad 10. oktobra ispade 'drama'. Baš iznenada stetocine degenerisane
October 12, 20159 yr Majstorska posla, uspevaju da useru nešto što se radi od 2001. i gde će donator da pokrije pola troškova... Ko zna, možda je potrebno da se u dokumentaciji doda par posredničkih firmi Na poziv GSP stigle su samo dve ponude, preduzeća "Milšped" čija je ponuđena cena bila 89.912.500 dinara, dok je "Transportšped" ponudio cenu od 798.721 evro verovatno je u pitanju vangabaritni prevoz tako da su ponude ok ja bez miliona ne bih ni razgovarao