đorđe geprat Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 (edited) čime se bavi firma "balašević"? pre jedno 10 dana skoknuh ovamo iz šumadije i vidim da se u prosvetinu knjižaru na terazijama useljava balašević. žao mi knjižare, bila je dobra, onako starinska u polukrug. no, primetih, ostali su pri tavanjici malecki reljefni portreti (kako se to stručno naziva?) znamenitih književnika. griža savesti, previd, štos,.....? danas dođoh, mrzi me da kisnem da vidim šta se dela u bivšoj knjižari. Edited October 10, 2015 by djordje geprat
akibono Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 čime se bavi firma "balašević"? pre jedno 10 dana skoknuh ovamo iz šumadije i vidim da se u prosvetinu knjižaru na terazijama useljava balašević. žao mi knjižare, bila je dobra, onako starinska u polukrug. no, primetih, ostali su pri tavanjici malecki reljefni portreti (kako se to stručno naziva?) znamenitih književnika. griža savesti, previd, štos,.....? danas dođoh, mrzi me da kisnem da vidim šta se dela u bivšoj knjižari. verovatno ovo, http://www.balasevicfashion.com/ ... serbijan bukstor hajfešn :misko:
đorđe geprat Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 evo i kod mene u balkanskoj nova radnja za prodaju krpa. "ofinger". jebeš knjige, krpe su važne.
Frank Pembleton Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 (edited) Ajmo #RollCallGrejanje Jesu kod vas pocele probetm ? Kblo 45 bar ovde kod mene nista.... Edited October 10, 2015 by Frank Pembleton
svashtabezneshto Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Vračar jesu, juče, danas su malo gasili negde oko 15h pa oko 17h ponovo založili. Radijatori su mlaki, ali nisam ni očekivala da u ovoj fazi budu vreli.
akibono Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Majstorska posla, uspevaju da useru nešto što se radi od 2001. i gde će donator da pokrije pola troškova... Ko zna, možda je potrebno da se u dokumentaciji doda par posredničkih firmi Inače su ponude trebale da stignu i da se otvore do 12. avgusta, ali evo sad 10. oktobra ispade 'drama'. Baš iznenada Tender koči tramvajeProblematična javna nabavka za transport 29 tramvaja iz centra u Bazelu. Rok za preuzimanje veoma značajne donacije je sredina novembraTRANSPORT 29 novih (starih) tramvaja i 10 prikolica i rezervnih delova iz Švajcarske, koje bi GSP "Beograd" trebalo da preuzme do sredine novembra, usporila je nepotpuna dokumentacija ponuđača koji su učestvovali u javnoj nabavci.Na poziv GSP stigle su samo dve ponude, preduzeća "Milšped" čija je ponuđena cena bila 89.912.500 dinara, dok je "Transportšped" ponudio cenu od 798.721 evro. Međutim, nijedna nije imala potpunu dokumentaciju. Prema rečima Željka Milkovića, direktora GSP "Beograd", postupak je obustavljen, a potom je ponovljen poziv firmama koje su se prvobitno javile, kako bi dostavile neophodne papire.- Komisija GSP proverava dokumenta i čeka se odluka o dodeli ugovora - objašnjava Milković. - Iako je bilo reči da ćemo imati vremena do decembra, poslednji dogovor je da je rok za preuzimanje donacije do sredine novembra. Do tada bismo morali da rešimo sve što je potrebno, a ukoliko se ipak nešto oduži pregovaraćemo sa Švajcarcima. S obzirom na to će oni dotirati deo novca za pomenutu javnu nabavku, u iznosu od 390.000 švajcarskih franaka, a ostatak do 99.000.000 dinara mi, dogovorićemo se da oni obezbede prvu isporuku. Očekujemo prvi kontingent krajem novembra ili početkom decembra.
Lezilebovich Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Ajmo #RollCallGrejanje Jesu kod vas pocele probetm ? Kblo 45 bar ovde kod mene nista.... u 63. i 64. radi grejanje...
ljuttko Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Višbanja na moj nemerljivo iznenadjenje ugrejana, poćeli sinoć i nisu gasili do pola 11 skoro, jutros od pola 6 . radijatori baš tooopli. Nova sam u ovom stanu i kraju i ajd da me bar nešto usere pozitivno,, sa Dunava i oko ćoška vetar zavija ko da sam na vrh planine. da ne greju tačno bi se udavila u toploj vodi koje bar ima
Frank Pembleton Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Arslane jel ima grejanja kod tebe? poslato sa WC šolje by BVK
Valk Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Fontana se greje već drugi dan. Ništa preterano, taman.
Frank Pembleton Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Ovde i dalje ništa mamu im jbm... poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts