Jump to content

Beograd

Featured Replies

i da se vrate zebre na terazije i zatrpaju oni podzemni prolazi!

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Jao debila majko mila!

Nek uradi onda semafor sa zebrom kod Sajma umesto podzemnog, to bi imalo fantastične efekte.

Ne, nego nek onda ukopaju saobracaj na Slaviji umesto pesaka (10 puta skuplje od podzemnih pesackih prolaza) i kod Sajma isto (takodje).

To je "pesak na vrhu piramide".

ili da naprave pesacke pasarele po celoj slaviji. saobracaj ide nesmetano, a pesaci su na vrhu.

Edited by Takeshi

Bolje da dignu saobraćaj na pasarele a da pešaci ostanu tu gde jesu.

Slavija, 2017!

Tube.jpg

roundabout1.jpg

evo rešenja za slaviju

Edited by beta kentauri

tako je, a dole ispod da bude pola parking a pola da se prodaje neshto sa kartona -_-

u ovom konkretnom slučaju, dole su šimširi ili nešto tog tipa formirani u zmajeve, mada bi kod nas bolje legao buvljak

Edited by beta kentauri

A sad stvarno moram da postavim neprijatno pitanje - čemu beogradski ombudsman, ako ne reaguje u situacijama poput Infostan-računi u Bg?

Prosto. Infostan ne odlučuje sam o dodavanju stavki na račun, pa ni kad je osiguranje u pitanju. Odluke stižu od Skupštine grada.

Stoga, kad gradonačelnik, kao, kritikuje Infostan, i zahteva da se računi isprave, jasno je da je to bila APP situacija.

Prosto. Infostan ne odlučuje sam o dodavanju stavki na račun, pa ni kad je osiguranje u pitanju. Odluke stižu od Skupštine grada.

Stoga, kad gradonačelnik, kao, kritikuje Infostan, i zahteva da se računi isprave, jasno je da je to bila APP situacija.

Ista prica kad su krenuli  iz vlasti prozivaju Infostan zbog utuzivanja.Naravno da direktori u IS nisu smeli da kazu kako su im ranije iz centrale govorili nemojte da utuzujete gradjane idu izbori, pa onda kad su ovi ne dobivsi direktan nalog krenuli sa utuzivanjem da ne bi bila zastara, onda se ovi napravili ludi i kao drvlje i kamenje.

Ali kad cute neka...

Od sutra grejanje

Kod mene nije bilo nikakve probe...znači probaće u hodu.Prošle godine smo bili jedno dve-tri nedelje (u etapama)bez grejanja jer su se mučili sa parčetom dotrajale cevi...a račun ostao u komadu,ceo.

Kod mene nije bilo nikakve probe...znači probaće u hodu.Prošle godine smo bili jedno dve-tri nedelje (u etapama)bez grejanja jer su se mučili sa parčetom dotrajale cevi...a račun ostao u komadu,ceo.

rachun ce uvek da ostane u komadu ako se ne zalite. njihovo je da probaju, to je takva drzava.