Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Државна ревизорска институција. Забранила све програме са скупштинама зграда. Кажу да су незаконити. 

Posted

Државна ревизорска институција. Забранила све програме са скупштинама зграда. Кажу да су незаконити.

Kada je to doneto?

Pošto se sećam da smo mi radili 70% grad-30%stanari davno neki ravni krov...Onda je promenjena proporcija na obrnute uloge, a sad je ukinuto dakle...

Posted (edited)

Vesic je pre dva tri dana otvorio radove na rekonstrukciji fasade koju grad radi zajedno sa skupstinom stanara. Evo i vest http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1697584

Edit. Nisam skontao tekst iz prve jer je to jedno ludilo. Ovde pise da stanari rade sami, a Vesic se slika.

Edited by yabadaba
Posted

Vesic je pre dva tri dana otvorio radove na rekonstrukciji fasade koju grad radi zajedno sa skupstinom stanara. Evo i vest http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1697584

Edit. Nisam skontao tekst iz prve jer je to jedno ludilo. Ovde pise da stanari rade sami, a Vesic se slika.

ovoj slici dole uz citat gore nije potreban komentar  :lolol:  :ziga:

1697628_Goran_Vesic_5_v.jpg

Posted

onda je moja predsednica dobila pogrešan info. 

Posted

Kada je to doneto?

Pošto se sećam da smo mi radili 70% grad-30%stanari davno neki ravni krov...Onda je promenjena proporcija na obrnute uloge, a sad je ukinuto dakle...

Наводно никада није ни било дозвољено и то нико никада и није смео да ради. Сад су се сетили...

onda je moja predsednica dobila pogrešan info. 

Баш ме занима ко јој је дао информацију

Posted

otvoren parking i ulica kojom se prilazi info standu beograda na vodi.

1698785_Hercegovacka_3_v.jpg

1698833_Hercegovacka_9_v.jpg

Posted

a gde je bici staza, u usta te škrbava.

Sto me podseti da sam uslikao buducu stazu na promenadi. Bice istih dimenzija kao i do sada. Sad cu da okacim dole na bicikle...

Posted

otvoren parking i ulica kojom se prilazi info standu beograda na vodi.

1698785_Hercegovacka_3_v.jpg

1698833_Hercegovacka_9_v.jpg

meni ovo jako dobro izgleda :fantom:

Posted

meni ovo jako dobro izgleda :fantom:

najlepsi info pult u beogradu!

Posted (edited)

Negde dole se spremaju da bocnu saobracajni znak obavestenja za 4 trake od kojih dve idu levo a dve desno. Nemam ideju na koju bi postojecu raskrnicu to moglo da ide. Verovatno na neku sto ce tek da naprave.

Jedna je zuta.

Edited by katamaran
Posted

joj ala smarate sa tom bici stazom. kao da je jedini problem sa beogradom na vodi da li će biti ili neće biti biciklističke staze.

Posted

pa shto kazu shumadinci svako svoju muku trese a ja moju drmusam ^_^