Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

nije sala? ti si, decko, stvarno bolid. 

banujte skota. 

aloooo ne kapiraš bre ništa?

šala je bila čobosi

ni jednog momenta se čvarkov ne pominje kao šala do momenta kad objašnjavam utvari tj ovog poslednjeg posta. to je posle u "našem nesporazumu". šta je bre ovo sad jbt?

nije čvarkov moj humor to je posledica nesporazuma šta ti je???

Posted

my 2 cents: pobrisite sve ovo i nemojte nikog da banujete, ovo nije ni svadja, ne znam ni ja sta je. nek se lepo svi vrate na svoje radne zadatke

i ja sam bio u tom fazonu, ali singer insistira na tome da mi je pominjao majku. to ipak ne bi smelo da prodje nekaznjeno. 

Posted

koji rodić? onaj u blokovima je uveo

onaj kod erporta

uspeo sam, ili nisam

:mellow:

Posted

samo je jedna Austrougarska u Beogradu  :fantom:

Uglavnom ima Ugarske, Austrije slabo.

Posted

ja sam pre koji mesec uložio protest u rodiću da uvedu naplatu parkinga kao u novom merkatoru, fiskalni i dž parking na dva sata. bojim se da su me odjebali rekavši da napišem email centrali

:(

Тамо су пре коју годину носили возила која су била паркирана од јутра до краја радног времена, па се ситуација мало поправила. Али како има све више запослених у Ерпорту, а све мање места са стране код Вест65, онда се и овамо враћају.

И више не идем у тај Родић, кад већ седнем у ауту одем на аутопут, Дис, Родић, Темпо су близу.

Posted

pa nose nepropisno parkirana i sad. postoji znak i stvarno mi nisu jasni oni koji ostave auto na ulici.

Posted

tamo je, u erportu, pakao što se parkinga tiče. pričala mi poznanica da joj treba i preko 30 min. nekada da napusti parking po završetku radnog vremena.

Posted

gledajući onaj glibavi semafor na uglu đ. stanojevića i oml. brgd. kao jedini pravac evakuacije, nije isključeno

:fantom:

Posted

Eno Austrija u sred Dusanove. Doduse jedna od ruznijih zgrada u nelepoj ulici :(

Posted (edited)

Sreća pa smo zatrli palatu Eugena Savojskog tamo, da nismo ko zna dokle bi se Švaba prostirao!

Edited by Prospero
Posted

pa onako, ima zgrada u centru Zemuna od pre Nagodbe

Posted

gledajući onaj glibavi semafor na uglu đ. stanojevića i oml. brgd. kao jedini pravac evakuacije, nije isključeno

:fantom:

Moze i na Tosin da se izadje, ali kontam da je tu jos gore...

Posted

danas nas je predsednic skupštine zgrade obavestila da je pala u vodu namera opštine da participira sa 70% u trošku sečenja ogromnog 20 metra visokog a prečnika na panju preko metar kiselog drveta. mali skot smatra da mi kao vlasnici stanova treba to da uradimo o svom trošku.ukinuo je program zajedničkog finansiranja obnove zgrada. sve pare, izgleda, moraju da se stuku u potemkinovo selo na vodi.

čuo sam da se radi studija o kreditnoj sposobnosti beograda. (ne)tačno

Posted

Netačno. Dri je u pitanju...

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока