Singer Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 nije sala? ti si, decko, stvarno bolid. banujte skota. aloooo ne kapiraš bre ništa? šala je bila čobosi ni jednog momenta se čvarkov ne pominje kao šala do momenta kad objašnjavam utvari tj ovog poslednjeg posta. to je posle u "našem nesporazumu". šta je bre ovo sad jbt? nije čvarkov moj humor to je posledica nesporazuma šta ti je???
nenad Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 my 2 cents: pobrisite sve ovo i nemojte nikog da banujete, ovo nije ni svadja, ne znam ni ja sta je. nek se lepo svi vrate na svoje radne zadatke i ja sam bio u tom fazonu, ali singer insistira na tome da mi je pominjao majku. to ipak ne bi smelo da prodje nekaznjeno.
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 koji rodić? onaj u blokovima je uveoonaj kod erporta uspeo sam, ili nisam
hazard Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 samo je jedna Austrougarska u Beogradu Uglavnom ima Ugarske, Austrije slabo.
vathra Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 ja sam pre koji mesec uložio protest u rodiću da uvedu naplatu parkinga kao u novom merkatoru, fiskalni i dž parking na dva sata. bojim se da su me odjebali rekavši da napišem email centrali :( Тамо су пре коју годину носили возила која су била паркирана од јутра до краја радног времена, па се ситуација мало поправила. Али како има све више запослених у Ерпорту, а све мање места са стране код Вест65, онда се и овамо враћају. И више не идем у тај Родић, кад већ седнем у ауту одем на аутопут, Дис, Родић, Темпо су близу.
Mr.Mxyzptlk Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 pa nose nepropisno parkirana i sad. postoji znak i stvarno mi nisu jasni oni koji ostave auto na ulici.
kud u maglu Simoviću Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 tamo je, u erportu, pakao što se parkinga tiče. pričala mi poznanica da joj treba i preko 30 min. nekada da napusti parking po završetku radnog vremena.
kud u maglu Simoviću Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 gledajući onaj glibavi semafor na uglu đ. stanojevića i oml. brgd. kao jedini pravac evakuacije, nije isključeno
Kampokei Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Uglavnom ima Ugarske, Austrije slabo. Eno Austrija u sred Dusanove. Doduse jedna od ruznijih zgrada u nelepoj ulici :(
Prospero Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 (edited) Sreća pa smo zatrli palatu Eugena Savojskog tamo, da nismo ko zna dokle bi se Švaba prostirao! Edited September 10, 2015 by Prospero
MancMellow Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Uglavnom ima Ugarske, Austrije slabo. pa onako, ima zgrada u centru Zemuna od pre Nagodbe
Lezilebovich Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 gledajući onaj glibavi semafor na uglu đ. stanojevića i oml. brgd. kao jedini pravac evakuacije, nije isključeno Moze i na Tosin da se izadje, ali kontam da je tu jos gore...
đorđe geprat Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 danas nas je predsednic skupštine zgrade obavestila da je pala u vodu namera opštine da participira sa 70% u trošku sečenja ogromnog 20 metra visokog a prečnika na panju preko metar kiselog drveta. mali skot smatra da mi kao vlasnici stanova treba to da uradimo o svom trošku.ukinuo je program zajedničkog finansiranja obnove zgrada. sve pare, izgleda, moraju da se stuku u potemkinovo selo na vodi. čuo sam da se radi studija o kreditnoj sposobnosti beograda. (ne)tačno
Hamlet Strašni Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Netačno. Dri je u pitanju... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Recommended Posts