Frank Pembleton Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Kako ne znate, turski vs austrougarski deo grada. Prisvajanje, osvajanje, sprdnja sprdnje radi. Idem u Tursku Idem u Austrougarsku Od kad čitam forum to je jedna standardna zajebancija. Realno to meni najstarija fora na ovom forumu...
akibono Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Иначе су та острва у бул. Ђинђића прилично чудна - широка 20-ак метара, негде има жбуње, негде само трава. Зато што су ограђена путем, на њима не може ништа да се ради, ни да се играју деца, ни да се изводе кучићи. Sve te 'poljane' između saobraćajnih traka su od starta predviđene za šinski prevoz, dal trandže, dal laki dal teški metro, dal šta već smisle i odluče.... Tako da parking kao praktično i lako promenljivo reše i nije loša ideja - samo što su izveli onako baš partijski, šatro skupljali potpise da se čuje glas naroda - pa doterali mašine i krenuli da kopaju bez ikakve table ili oznake gradilišta... Moglo bi to i dosta lepo da se sredi, da parking bude duži a uži i da ima mesta za malo drvoreda pored.
vathra Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Sve te 'poljane' između saobraćajnih traka su od starta predviđene za šinski prevoz, dal trandže, dal laki dal teški metro, dal šta već smisle i odluče.... Tako da parking kao praktično i lako promenljivo reše i nije loša ideja - samo što su izveli onako baš partijski, šatro skupljali potpise da se čuje glas naroda - pa doterali mašine i krenuli da kopaju bez ikakve table ili oznake gradilišta... Moglo bi to i dosta lepo da se sredi, da parking bude duži a uži i da ima mesta za malo drvoreda pored. Колико сам видео, остављају пар метара траве са сваке стране, а приде дрвеће може да се засади и између паркинг места. Па за те потписе је добро да су се сетили. Овако по целом Н. Бгд ничу пословне зграде, са недовољно паркинг места. Тамо у Ерпорт ситију зидају још две зградурине, а и сад нема где да падне игла (има на новом паркингу који се плаћа). Она незавршена зградетина у блоку 23. поред аутопута је још гора по том питању. Поред пруге, дуж екс-Трећег булевара само штанцају зграде. У новом Меркатору су увели да мораш да нешто купиш да би могао да паркираш бесплатно до 2 сата.
nenad Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 ne šikanira mene niko. moj izbor je da regujem ili ne kad se nađem u situaciji u kojoj sam se našao sa tobom. sada sam odlučio da ne skrolujem na dalje teme nego da "pokažem zube" moj post nikom nije bio upućen, pogotovo ne lično već se upravo negde u prenesenom značenu odnosio na rivalitet bg vs nbg i kao vratite nam temu na naš topik (bezazleno) čobosi u mojoj knjizi nije uvreda. kao kad blesavog zoveš blesa. stari beograd je sav u pašnjacima, barem u zemljišnjim knjigama... ima i onog šala, šala - vešala to si mogao napisati kao odgovor na moje incijalno pitanje i ne bismo imali "problem". znam, znam mogao sam i ja precutati, ali nisam... a i realno, fajt nam je smesan, nidje veze.
nenad Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Колико сам видео, остављају пар метара траве са сваке стране, а приде дрвеће може да се засади и између паркинг места. Па за те потписе је добро да су се сетили. Овако по целом Н. Бгд ничу пословне зграде, са недовољно паркинг места. Тамо у Ерпорт ситију зидају још две зградурине, а и сад нема где да падне игла (има на новом паркингу који се плаћа). Она незавршена зградетина у блоку 23. поред аутопута је још гора по том питању. Поред пруге, дуж екс-Трећег булевара само штанцају зграде. У новом Меркатору су увели да мораш да нешто купиш да би могао да паркираш бесплатно до 2 сата. bila je nedavno i "anketa" u 6 kaplara, o izgradnji podzemne garaze u bloku. ta akcija je, verovatno, propala, zbog cene, pa su se pomerili na z. djindjica.
Singer Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 to si mogao napisati kao odgovor na moje incijalno pitanje i ne bismo imali "problem". znam, znam mogao sam i ja precutati, ali nisam... pa to sam i napisao - čobani od milja (ne vređaš bre nekog tako što mu tepaš jbt) a i realno, fajt nam je smesan, nidje veze. +1 nekad se ovakve stvari izbegnu, nekad ne... sve je to internet i forum nakon fajtova bio je običaj da se forumaši pojebu ili je to samo forumska interakcija između određenih forumaša a ne opšte pravilo? ne znam... ne moramo al da ne ispadne da pokušavam da eskiviram
nenad Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 pa to sam i napisao - čobani od milja (ne vređaš bre nekog tako što mu tepaš jbt) +1 nekad se ovakve stvari izbegnu, nekad ne... sve je to internet i forum nakon fajtova bio je običaj da se forumaši pojebu ili je to samo forumska interakcija između određenih forumaša a ne opšte pravilo? ne znam... ne moramo al da ne ispadne da pokušavam da eskiviram taj obicaj je nestao kad nas je boskic napustio.
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 ja sam pre koji mesec uložio protest u rodiću da uvedu naplatu parkinga kao u novom merkatoru, fiskalni i dž parking na dva sata. bojim se da su me odjebali rekavši da napišem email centrali :(
nautilus Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 ok. necu nista brisati i necu nikoga banovati. singeru nemoj vise. mir mir niko nije kriv....
Utvara Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 znaci ne moram banovati singera zbog pominjanja majke? sve ok? Ove pokušaje šale i pominjanje keve treba obrisati. Nije u redu to da stoji. Ne doprinosi ničemu, a stoji tu i troši prostor. Ako je i bilo nesporazuma, a bilo je, sada je valjda situacija izgladjena.
Singer Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Ove pokušaje šale i pominjanje keve treba obrisati. Nije u redu to da stoji. Ne doprinosi ničemu, a stoji tu i troši prostor. Ako je i bilo nesporazuma, a bilo je, sada je valjda situacija izgladjena. ej, nije to bre šala, šta ti je? to je posledica. šala je bila par postova iznad. znači da pojasnim, nije mi bila šala klip čvarkova na nenadov post. to je već kasnije, kad se stvar malo raširila
Singer Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 ja sam pre koji mesec uložio protest u rodiću da uvedu naplatu parkinga kao u novom merkatoru, fiskalni i dž parking na dva sata. bojim se da su me odjebali rekavši da napišem email centrali :( koji rodić? onaj u blokovima je uveo
Utvara Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 (edited) ej, nije to bre šala, šta ti je? to je posledica. šala je bila par postova iznad. znači da pojasnim, nije mi bila šala klip čvarkova na nenadov post. to je već kasnije, kad se stvar malo raširila Znam da nije šala, i hoću da se izbriše. Zbog klipa чваркова, koji je suštinski u svrhu pominjanja keve treba da odležiš malo. To je poprilično grub i neprijatan faul. Edited September 9, 2015 by Utvara
nenad Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 ej, nije to bre šala, šta ti je? to je posledica. šala je bila par postova iznad. znači da pojasnim, nije mi bila šala klip čvarkova na nenadov post. to je već kasnije, kad se stvar malo raširila nije sala? ti si, decko, stvarno bolid. banujte skota.
MancMellow Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 my 2 cents: pobrisite sve ovo i nemojte nikog da banujete, ovo nije ni svadja, ne znam ni ja sta je. nek se lepo svi vrate na svoje radne zadatke
Recommended Posts