Singer Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 opa, spominjanje familije. od takvog jadnika nisam nista drugo ni ocekivao. pasnjaci te cekaju.... naklatio si se ni na šta i sad glumiš neko ludilo. mogao si odmah da kažeš šta imaš a ne da praviš neki uvod glumeći neko ludilo. nemoram ja da budem otirač za svaki forumski đon kad mu se nadigne
nenad Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 naklatio si se ni na šta i sad glumiš neko ludilo. mogao si odmah da kažeš šta imaš a ne da praviš neki uvod glumeći neko ludilo. nemoram ja da budem otirač za svaki forumski đon kad mu se nadigne bice da se tebi veceras nadigao, pa si odlucio da ga zabodes nama, koji smo se drznuli da, mozes misliti, pisemo na bg umesto nbg topiku. e sad, posto si nespretan zavukao si ga sam sebi u dupe, i sad trazis jos.
belch Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 (edited) Jao boze nenade, tolko si dosadan, covek se zajebavao a ti djonom odma. I onda se njemu kao nadigao. Edited September 9, 2015 by belch
Singer Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 evo neko je skapirao... a jednostavno nisam hteo da oćutim po n-ti put forumskoj mangupariji. ništa lično ka tebi nenade kao forumskom liku i delu al si u datom momentu bio ta volej lopta. ja sam sad ok a ti nastavi da budeš šta god misliš da treba da budeš u daljem toku ovoga svega
Utvara Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Otkud on zna da li se ovaj zajebava i kako se to zajebava? Ja tu ne vidim nikakvu šalu ni komiku, niti je pristojno šaliti se na takav način. Ajde brišite sve ovo.
svashtabezneshto Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Kako ne zna da se zajebava? Ume da čita, čak i bez poznavanja Singerovog opusa može da prepozna zajebanciju.
belch Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Jbt sta vam je, od kad je foruma postoji fajt stari vs novi beograd, jasno je da je ovo deo te zajebancije.
Utvara Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Ja prvi put čujem za tako nešto. Meni takvo ophođenje nije nimalo prijatno niti je "zajebancija". Tako neka se "šali" negde drugde.
nenad Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 evo neko je skapirao... a jednostavno nisam hteo da oćutim po n-ti put forumskoj mangupariji. ništa lično ka tebi nenade kao forumskom liku i delu al si u datom momentu bio ta volej lopta. ja sam sad ok a ti nastavi da budeš šta god misliš da treba da budeš u daljem toku ovoga svega skapirala je belch sa kojom imam istoriju, najblaze receno, i nastavice da objasnjava, videces. ja nisam nikakav forumski mangup i nisam odgovoran za to sto tebe neki drugi nikovi sikaniraju. ovo cobosi je bilo potpuno nepotrebno, i zato sam reagovao, doduse onaj deo o necem gorem je bio nepotreban, priznajem. mene rivalitet bg nbg apsolutno ne zanima.
svashtabezneshto Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Kako ne znate, turski vs austrougarski deo grada. Prisvajanje, osvajanje, sprdnja sprdnje radi. Idem u Tursku Idem u Austrougarsku Od kad čitam forum to je jedna standardna zajebancija.
nenad Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 (edited) samo je jedna Austrougarska u Beogradu +1, ne znam kakve nbg ima veze s tim. Edited September 9, 2015 by nenad
Singer Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 skapirala je belch sa kojom imam istoriju, najblaze receno, i nastavice da objasnjava, videces. ja nisam nikakav forumski mangup i nisam odgovoran za to sto tebe neki drugi nikovi sikaniraju. ovo cobosi je bilo potpuno nepotrebno, i zato sam reagovao, doduse onaj deo o necem gorem je bio nepotreban, priznajem. mene rivalitet bg nbg apsolutno ne zanima. ne šikanira mene niko. moj izbor je da regujem ili ne kad se nađem u situaciji u kojoj sam se našao sa tobom. sada sam odlučio da ne skrolujem na dalje teme nego da "pokažem zube" moj post nikom nije bio upućen, pogotovo ne lično već se upravo negde u prenesenom značenu odnosio na rivalitet bg vs nbg i kao vratite nam temu na naš topik (bezazleno) čobosi u mojoj knjizi nije uvreda. kao kad blesavog zoveš blesa. stari beograd je sav u pašnjacima, barem u zemljišnjim knjigama... ima i onog šala, šala - vešala
svashtabezneshto Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Jeste, Pašnjaci. Šutanovac kupio jedan.
Recommended Posts