katamaran Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 (edited) Posle foam festa vozio sam i po fish festu. No fest can stop me. Ladno me sacekao lik iz obezbedjenja sa naredbom da sidjem sa bicikle i prepesacim fest. Bukvalno mi se izvinjavao sto smara pa nisam hteo da pravim problem. Naravno posle 5 metara sam seo na bajk i nastavio da vozim. Nisam ja dosao na fish fest vec oni na stazu. Na izlazu me sacekao prekoran pogled kolege sa druge strane. Ni najmanje guzve nije bilo i bas da ne guram biciklu zbog necijeg hira. Edited September 4, 2015 by katamaran
Прслин Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 (edited) ... Edited September 4, 2015 by Прслин
akibono Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Posle foam festa vozio sam i po fish festu. No fest can stop me. Ladno me sacekao lik iz obezbedjenja sa naredbom da sidjem sa bicikle i prepesacim fest. Bukvalno mi se izvinjavao sto smara pa nisam hteo da pravim problem. Naravno posle 5 metara sam seo na bajk i nastavio da vozim. Nisam ja dosao na fish fest vec oni na stazu. Na izlazu me sacekao prekoran pogled kolege sa druge strane. Ni najmanje guzve nije bilo i bas da ne guram biciklu zbog necijeg hira. Pa eto, upravo si doživeo kako će izgledati vožnja uz reku na 'starobeogradskoj' strani za par godina - ako stvarno krenu sa zidanjem, pa nešto i sazidaju... biće neka biciklistička staza na papiru, ali će se njom prolaziti uz bicikl a ne na njemu. Vozanje će biti elegantno prebačeno iza prvog reda objekata, u ulicu koja tamo bude bila.
teacher Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Pa eto, upravo si doživeo kako će izgledati vožnja uz reku na 'starobeogradskoj' strani za par godina - ako stvarno krenu sa zidanjem, pa nešto i sazidaju... biće neka biciklistička staza na papiru, ali će se njom prolaziti uz bicikl a ne na njemu. Vozanje će biti elegantno prebačeno iza prvog reda objekata, u ulicu koja tamo bude bila. neće ni biti potrebe za bicklom, neko će se voziti metroom, neko žičarom, a neko busevima sa internetom...
akibono Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 neće ni biti potrebe za bicklom, neko će se voziti metroom, neko žičarom, a neko busevima sa internetom... ... i to je istina! uostalom biće mesta u gradu i za sve te dosadne hipster bicikl-smarače što ometaju razvoj grada, evo jedan kvalitetan 'start-up' i nema više ove njihove isprazne vožnje bez plana i programa uz rasipanje ličnih resursa tj. nogu i dupeta!
akibono Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Ljudi uživajte, makar malo, dok ih ne provale... originalno trolovanje StudioB botovskog priloga od strane nekog StudioB uposlenika (verovatno uskoro bivšeg)... najviše liči na sitnu osvetu polupismenim parazitima koji ostaju u 'privatnom' StBu od kolega iz montaže ^_^ Okačeno na službeni StudioB youtube Dodatan bonus gledanje prezadovoljnih botovskih gusana i gusaka u fensi garderobi pod radničkim šlemovima, mada ima i pomalo nelagode kad se vide i oni nesretni pravi trudbenici postrojeni rame uz rame u drugom redu...
Frank Pembleton Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Mpc propertiiiiis... poslato sa WC šolje by BVK
katamaran Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Sto mislis da je trolovanje? Zbog onog premotavanja? Grese oni svaki cas.
notenoughreasonsforclaire Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Jedan hejt i jedna molba. Ide mi se na koncert Zvonka Bogdana u petak, u UK "Palilula". Problem je što "dobri ljudi" iz opštine Palilula dele karte samo ljudima koji žive na toj opštini. Idiotski, do balčaka, nema šta. Molba je u sledećem - ima li neka dobra duša da podigne kartu, jednu za pomenuti koncert (btw, informacije i rezervacije su ovde)?
gospa buba Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Jedan hejt i jedna molba. Ide mi se na koncert Zvonka Bogdana u petak, u UK "Palilula". Problem je što "dobri ljudi" iz opštine Palilula dele karte samo ljudima koji žive na toj opštini. Idiotski, do balčaka, nema šta. Molba je u sledećem - ima li neka dobra duša da podigne kartu, jednu za pomenuti koncert (btw, informacije i rezervacije su ovde)? vidish interesantno. a za caneta je izvrshen nevidjeni tlak da dele karte i sa drugih opshtina, ne samo nbgd.
Singer Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 jebote jel neophodno ovo drkanje nad glavama?!?!
Arkadija Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Valjda je to onom jednom godišnje kad ih pripale, pa da se malo kurče leteći preko kruga dvojke, dok isti još postoji u poznatom obimu. Kako je najavilo još jedno govedo zvano Tica, od sledeće godine imamo skraćeni krug. Pa će valjda onda nad njim leteti jedrilice. U subotu je promocije oficira, čini mi se, pa zbog toga lete.
Recommended Posts