harper lee Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Pa mora "radnička klasa" nekako da se doveze do svojih straćara. Mogu biciklom.
Блок_64 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Pa mora "radnička klasa" nekako da se doveze do svojih straćara. Те виле (читај страћаре) су све нелегалне,али наравно држава увек штити олош. Edited August 31, 2015 by Блок_64
Barti66 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Znam sve to i svedok sam već godinama njihovoj bahatosti ali stvarno nije u redu da švalerke voze na biciklovima.
katamaran Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Najbolje se svalerke voze na biciklovima https://www.youtube.com/watch?v=dovcrBuHmHI
katamaran Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Ja svalerku prvo provozam na bicikli. Tek posle mogu da joj dopunim bus plus il nesto vise.
Pontijak Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 oni čekaju još godinu dve pa da potpuno zaboravimo ko je to gradio i izgradio pa da završe tih mučenih par stotina metara i onda kažu - evo kapitalne investicije građani evo mosta koji spaja novi beograd i rakovicu pri tom idealno povezujući levu i desnu stranu ka beogradu na vodi ja opet mislim da su stetocine)tm) nezdravog mozga i da iracionalno mrze taj most i mastaju da se on sam urusi, zato ga i ne odrzavaju uopste a zato i ne grade tu nbg pristupnu saobracajnicu + sto ce imati 1 veliki logisticki problem raseljavanja nepoznatog broja romskih porodica, pretpostavljam da ih ima izmedju hiljadu i par hiljada ljudi izmedju gsp depoa i tosinog bunara koje su se strateski rasporedile duz trase kojom treba da prodje ta pristupna saobracajnica, veliki je novac potreban za raseljavanja + sva medijska buka i protesti ljudi koji ce morati da se rasele odatle. sve u svemu, kilavice oko te saobracajnice i mastace o spontanom samourusenju mosta na adi
April Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 nisam primetio da je okačeno, a vredi zabeležiti da je bilo nagurivke Pa ima jedna stvar u vezi sa tim nasipom...on je zapravo najkraća veza do Jakova. E sad, za istoriju ostaju dva pitanja. Prvo je, zašto jednostavno ne produže put(i tramvajske linije, i to je nekad bilo u planu) preko legendarnih Livada, ne bi nikom morali da plaćaju eksproprijaciju, samo da istovare malo asfalta. Drugo je, zašto se sa Ostružničkog mosta mora silaziti tek u Dobanovcima, i time izgubiti prečica za Jakovo, Boljevce i Progar. Zbog toga se radni narod sremskih sela ponekad služi nasipom da brže stigne do blokova bez obilaska kroz Surčin i Ledine. Naravno, to je samo leti, pošto je u sezoni kiša put ispod starog ostružničkog železničkog mosta praktično neupotrebljiv.
Tale Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Pa ima jedna stvar u vezi sa tim nasipom...on je zapravo najkraća veza do Jakova. E sad, za istoriju ostaju dva pitanja. Prvo je, zašto jednostavno ne produže put(i tramvajske linije, i to je nekad bilo u planu) preko legendarnih Livada, ne bi nikom morali da plaćaju eksproprijaciju, samo da istovare malo asfalta. Drugo je, zašto se sa Ostružničkog mosta mora silaziti tek u Dobanovcima, i time izgubiti prečica za Jakovo, Boljevce i Progar. Zbog toga se radni narod sremskih sela ponekad služi nasipom da brže stigne do blokova bez obilaska kroz Surčin i Ledine. Naravno, to je samo leti, pošto je u sezoni kiša put ispod starog ostružničkog železničkog mosta praktično neupotrebljiv. Ali to je ipak samo nasip a ne saobraćajnica.
beta Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 nasip + servisna saobraćajnica ako hoćemo da budemo precizni
Frile Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 servisna, za održavanje nasipa i reni bunara...
vathra Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Иначе је насип код Аде Циганлије у још грђем стању (он нема ни асфалт), а кола и импровизованих приступних путева колико хоћеш. Кад сам почео да читам ову тему помислио сам да се на њега односи.
Lezilebovich Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 ovde nije toliko problem u nasipu, nego u masovnoj otimačini i nelegalnoj gradnji na obali.
Recommended Posts