Sestre Bronte Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 ja sam tamo +- jednom mesečno, jeste veća katedrala sv. đorđa, ali me interesuje gde si našao dovoljno veliko bure da izmeriš da pomenuta ustiskuje 50% više tečnosti
fonTelefon Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Udjes u crkvu i vidis joj unutrasnji prostor. To nikada nisi radio?
fonTelefon Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Sledeci put obidji crkve, ali ne okolo vec iznutra.
Pontijak Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 a jel dozvoljeno unosenje buradi u crkvu u svrhu merenja zapremine objekta?
gospa buba Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 a jel dozvoljeno unosenje buradi u crkvu u svrhu merenja zapremine objekta? e, majstore, ne nastavljaj matereti
Sestre Bronte Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 interesantna je tema, ne znam što si tako negativna
Pontijak Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) e, majstore, ne nastavljaj matereti pa ovo je jako ozbiljno pitanje danas na vocapu, zar nisu i darkvudi imali onaj mudar stih o tome da zapremina tela nikad nije dovoljna, dobro, ovde nije rec o telima vec o crkvama i buricima ali ipak je ozbiljno to pitanje Edited August 31, 2015 by Pontijak
J-♣ Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 oni čekaju još godinu dve pa da potpuno zaboravimo ko je to gradio i izgradio pa da završe tih mučenih par stotina metara i onda kažu - evo kapitalne investicije građani evo mosta koji spaja novi beograd i rakovicu pri tom idealno povezujući levu i desnu stranu ka beogradu na vodi Vrlo izvesno da će da bude tako, primetno je da ih je prošla ona silna predizborna halabuka u vezi svrhe i koštanja mosta preko ade, kao i svega što je Đilas gradio. Pošto je na toj lokaciji gde su saobraćajnice stale sa gradnjom predviđena nova autobuska međugradska stanica kombinovana sa železničkom stanicom "Novi Beograd" u interesu im je da nastave radove novobeogradskog UMP-a. Akcije u svrsi izmeštanja autobuske stanice savršeno odgovaraju ekipici u vezi daljeg razrađivanja iluzije BnV.
katamaran Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Toi toi me progoni sa ogradama. Skidaju na Adi i ogradjuju kod kule Nebojsa. Sta sad tamo hoce? Jos su isekli one stubice na stazi sto sluze da sprece kola da udju tamo. Smetali im da prodju kamionom sa ogradom
Lezilebovich Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) fish fest http://fishfestbeograd.com/ Fish Fest Beograd – od 3. do 6. septembra 2015. na keju kraj Nebojša kule, ispod Kalemegdana edit: jadničci, nisu ni svesni da ih ti hejtuješ po forumu i da to vodi k sudbi foam festa sa kojim dele i inicijale Edited August 31, 2015 by Lezilebovich
katamaran Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Hvala. Video sam baner sa kontra strane podvoznjaka al nisam mogao da vidim datum odatle. Ne kapiram sto mora da se ogradjuje. Nece valjda da naplacuju ulaz. Verovatno da bi neko naplatio ogradu Edit: Klet jos nisam bacio al mi malo fali. Zaluta li parce ograde na samu stazu moglo bi da zaluta u Savu. Edited August 31, 2015 by katamaran
akibono Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 nisam primetio da je okačeno, a vredi zabeležiti da je bilo nagurivke UG Ulice za bicikliste 53. Kritična masa u Beogradu, 29.08.2015.fotografija: Bogdan SpasojevićOva Kritična masa prošla je u znaku više incidenata na Savskom nasipu. Podsećamo, beogradski biciklisti želeli su da svojom organizovanom vožnjom ukažu na problem na koji dugi niz godina žmure nadležni, jer se Savski nasip nažalost pretvorio u auto-put, iako je saobraćaj motornih vozila na nasipu po zakonu zabranjen. Vozači automobila, besni jer ne mogu da stignu do svojih vikendica ili na povratku iz njih, kolima su namerno gurali bicikliste sa nasipa i izazivali incidente, jer je kolona od više stotina biciklista usporila i na kratko blokirala saobraćaj na nasipu. Došlo je i do brojnih verbalnih napada i pretnji. Podsećamo da na Savskom nasipu, kao ni na bilo kom drugom nasipu nije dozvoljen saobraćaj motornih vozila. U našem zakonu to reguliše član 133. Zakona o vodama. U skladu sa tim, u toku bicilističke vožnje primećeno je i da sam integritet nasipa remeti i narušava teška mehanizacija poput bagera koja nikako ne bi smela da bude ovde. Valjda rade na asfaltiranju pristupnih ilegalnih saobraćajnica isto tako ilegalnih vikendica na nasipu. Dovoljno je samo obratiti pažnju koliko je asfalt na čitavom nasipu devastiran udarnim rupama na svakom koraku, iako su ovde dozvoljena samo servisna vozila. Dok su biciklisti čekali saobraćajnu policiju, nasipom je prošlo najmanje 100 vozila, a sve nadležne službe i dalje žmure i ne reaguju na ovo masovno kršenje zakona, uprkos obaveštenju da se na uviđaj čeka saobraćajna patrola. Po dolasku saobraćajne policije prijavili smo nelegalni saobraćaj na nasipu, na šta je saobraćajna patrola odgovorila da ne može da reaguje jer vrši uviđaj.Očekujemo da Sekretarijat za saobraćaj i "Beograd vode" regulišu ovaj dugogodišnji problem i postave rampe i saobraćajne znakove na nasipu, a da se biciklistima dozvoli prolaz, jer je u pitanju obeležena biciklistička ruta do Bojčinske šume. Ukoliko se ovo ne desi u roku od mesec dana biciklisti će ponoviti protest! a još zanimljivih slika tamo na FB 'eventu' - https://www.facebook.com/events/460337520807015/
Barti66 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Pa mora "radnička klasa" nekako da se doveze do svojih straćara.
Recommended Posts