Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

radis za udbu  :fantom:

:lolol:

vidit moj edit :lolol:

Posted

oni čekaju još godinu dve pa da potpuno zaboravimo ko je to gradio i izgradio pa da završe tih mučenih par stotina metara i onda kažu - evo kapitalne investicije građani evo mosta koji spaja novi beograd i rakovicu pri tom idealno povezujući levu i desnu stranu ka beogradu na vodi

Posted (edited)

ipak dana :P

ipak udba :lolol:

interesantno je kako su bash njih dvojica nashli priljuchak. ovi shto pritiskaju gumbove mogu da biraju ko ce da skochi, stari model, novi model ^_^

gospode vrhovni inzenjeru nash, zashto nisi dao da otvore dosijea, zashto, o zashto :cry:

makar cacu nashla u njemu i staramajku, crkla bih da vidim shta su ova dvojica radila ^_^

Edited by gospa buba
Posted

ipak udba :lolol:

interesantno je kako su bash njih dvojica nashli priljuchak. ovi shto pritiskaju gumbove mogu da biraju ko ce da skochi, stari model, novi model ^_^

gospode vrhovni inzenjeru nash, zashto nisi dao da otvore dosijea, zashto, o zashto :cry:

i gospod vrhovni inzenjer radi za udbu :lolol:

Posted (edited)

i gospod vrhovni inzenjer radi za udbu :lolol:

ne huli na gospoda <_<

mada su ovlashceni predstavnici i distributeri sigurno listom na listi :lolol:

(znash kako smo prepoznali srpsku crkvu u temishvaru? mada izgleda zapadnije od bilo koje zapadne. po voznom parku tebra! -_-)

Edited by gospa buba
Posted (edited)

ne huli na gospoda <_<

oni su bar kostimirani u crno sa onim bradama kao andjeli pakla ali bez motorcikala pa se lako i prepoznaju :lolol:

ustvari, smejemo im se a meni su svi ti eldepe sepeo sepsa, deeses dees esenpe itd sa pripadajuvom menazerijom likova tipa cede dane vuka borisa malogvesica av-a tome itd itd mnogo odvratniji od bilo kakvih pritupastih celavih neonacista i slicnih kreatura ali to sam samo ja a ionako su svi oni na listi™ gde su celavci neonacisti na dnu liste™

Edited by Pontijak
Posted

ne huli na gospoda <_<

(znash kako smo prepoznali srpsku crkvu u temishvaru? mada izgleda zapadnije od bilo koje zapadne. po voznom parku tebra! -_-)

kazu da su tamo crkve razne jedine firme koje dobro funkcionisu

a ako je to ona na kocki, citav blok je njihov, izdaju na zakup lokale

Posted (edited)

kazu da su tamo crkve razne jedine firme koje dobro funkcionisu

a ako je to ona na kocki, citav blok je njihov, izdaju na zakup lokale

ne sumnjam da im dobro ide, ali gde im pa ne ide. po nekim planinchugama vrletima. a ovde motorna vozla parkirana u avliji. mislim, gde da se parkiraju, bash je nezgodno. ovako mogu da se uvezu u oltar direktno :unsure:

(edip. mnogo lepa crkva, bash smo pozalili shto se taj srednjeevropski stil zapravo kod nas napushta, jer se valjda srpstvo dokazuje samo nemanjicstvom, kad je frka poseze se za najdaljim korenom. shteta shto nije bilo pravoslavnih u neolitu, onda bi se shtancovale one sisate venerice ^_^)

(edip2. zar precednik nije vec posegnuo za srpskim neolitom? :unsure:)

Edited by gospa buba
Posted

da, razlike su sigurno fantastichne ^_^

Posted

shteta shto nije bilo pravoslavnih u neolitu, onda bi se shtancovale one sisate venerice ^_^)

a-ha! sada shvatam! ove starlete sa silikonima su prave neolitske pravoslavke

Posted

a-ha! sada shvatam! ove starlete sa silikonima su prave neolitske pravoslavke

Ne lupetaj mi smo narod iz paleolita Evrope, isto kao i Buba za srpsku crkvu u Temisvaru. Veca je bar za 50% katolicka na istom trgu. I oni drze kola oko crkve. 

Posted

Pogledaj na Google maps ako ne verujes. Bio tamo.