Anonymous Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Koje puckeatnje, ovo je bilo k'o da je zaratilo.
svashtabezneshto Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Isti zvuk, iste jačine kao i noćas u 02h. Sad se nisam prepala, očekivala sam. Stoka!
Anonymous Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Ne mogu da verujem da se ta katastrofalna muzika sa Ade čuje sve do bivše američke ambasade. Moguće je da neko drugi divlja, ali ovde nikad do sada nisam čuo ništa, a sad se baš lepo čuje neki užas.
El Guapo Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 (edited) Da li je moguće da još uvek nisu počistili pesak i šljunak u Vojvode Stepe, Most preko Ade takođe niko ne održava, gomila puknutih guma, plastike i ostalog đubreta, a par stotina metara niže, kod Buvljaka, svako jutro peru ulicu. Sent from my Micromax A310 using Tapatalk Edited August 30, 2015 by El Guapo
beta Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 noćas su divljali za sve pare. nemam pojma odakle je dolazio zvuk, i onako se sve odbija o ovo moje brdo, ali skoro nije bilo ovako jezivo.
teacher Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 kome se ne sviđa buka u predgrađu velegrada, neka se seli na selo
Barti66 Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Buka u centru...ok,ali u predgrađu...pa to se nikako ne slaže sa definisanom zonom.
katamaran Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Ne mogu da verujem da se ta katastrofalna muzika sa Ade čuje sve do bivše američke ambasade. Moguće je da neko drugi divlja, ali ovde nikad do sada nisam čuo ništa, a sad se baš lepo čuje neki užas. Verovatno reka. Lasta je sad iza sajma i oni bi mi bili najsumnjiviji. Bas imas srece sto do sad nisi nista cuo. Ja sam duplo dalji od reke pa sam se naslusao Fristajlera. Sinoc se i kod mene nesto culo. Dovoljno je tiho bilo da nisam ni provalio dok nisam ugasio tv al opet smeta.
Marcus Wulffings Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 bila je to klasična edm, ono brate, feded le grand, feri korsten, hardvel, niki romero su treštali a madrac mi je podrhtavao zajedno da basom; jebeno je bilo, srpske drndadžije, a slično nas očekuje i večeras
katamaran Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 (edited) Mozda i ne bude veceras. Subota je dan kad se drndazije inace najvise opuste. dok madrac ne pocne da ti podrhtava u ritmu kralja kokaina u 04:20 am nisi upoznao istinski uzas :) Edited August 30, 2015 by katamaran
Marcus Wulffings Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 (edited) gotovo je sa adom za ovu sezonu, za nadolazeću ranojesenju sezonu je rezervisana barutana Edited August 30, 2015 by Marcus Wulffings
beta Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 jeste sa adom ali nije sa splavovima u okolini sajma, a to je ono što mene muči. barutana mi je far&away, tamo mogu da drndaju do mile volje
Recommended Posts