katamaran Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 (edited) Ja bir fest uopste nisam cuo. Jedno vece sam bio na Kalisu otisao na stranu ka Savi. I tu jedva da se ista culo. Ove godine ne. Cini mi se ni prosle. Al ranije Al mi bir fest nikad nije previse smetao jer znam da je samo par dana. Fristajler me je ubijao jer su kontinuirano divljali a nista im ne mozes. Jos su najglasniji bili onih veceri kad su pustali muziku devedesetih. U povratku sa Ade profjoh pored skejtera ispod Gazele i festivala brodova. Oba dogadjaja krcata ljudima (za ne verovati kolko su skejteri skupili) a na Foam festu ne verujem da je desetak proslo za par sati sto sam bio tamo. Juce se bar pojavilo par entuzijasta da djuska oko 5 popodne danas nista... Na izlasku sa Ade me startovao neki indijac. Trazi covek WORD fest. Video na netu :) Objasnim mu nekako da je foam fest i kako da stigne tamo. Bolje da sam ga poslao na festival brodova... Edited August 29, 2015 by katamaran
Takeshi Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Dragi fanovi, usled problema sa nadležnim službama, zbog glasne muzike koja se čuje na teritoriji opštine Novi Beograd, prinuđeni smo da program festivala vratimo na koncept "72 hours", pa će se kapije festivala "Belgrade Foam Fest" zatvoriti u nedelju u 20h nastupom holandskog DJ dua - SICK INDIVIDUALS! Hvala unapred na razumevanju i družimo se sutra na najvećoj dnevnoj žurki ikada održanoj u Beogradu! opstina novi beograd udarila na klabere. treceg dana festivala.
katamaran Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Ja se tripovao da ujutro zavrsavaju Jos jedan dan ce mi zasrati. Siguran sam da ovo skracenje nije zbog NBGD-a nego zbog epskog fejla festivala
Takeshi Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 pa naravno, probali su da navuku ljude za jos jedan dan. nije uspelo, pa svalili na opstinu. dj lineup i nije toliko bezveze.
katamaran Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 (edited) dj lineup i nije toliko bezveze. Ne bih znao. Ovo jedva da priznajem za muziku a kamoli da se razumem u nju. Jedino sam cuo za Niki Beluci. To je vec opsta kultura. Al danas mi se ipak svidela jedna stvar kod ovog foam festa. Bio sam ubedjen da ce izlomiti neke silne mladice sto su skoro posadjene u tom delu al je neko iz gradskog zelenila bio pametan pa su oko svake stavili onaj kavez. Edited August 29, 2015 by katamaran
Singer Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Ovako su zvučali razgovori mojih matoraca kad im dođu u goste njihova ekipa pa počnu da se osvrću na provod i muziku mladih sredinom devedesetih
beta Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 (edited) momci, malo ste omatorili Edited August 29, 2015 by beta kentauri
Barti66 Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Može biti...ali gde je tu glava? Samo sise i gola dupeta...
Marcus Wulffings Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 . dj lineup i nije toliko bezveze. osim bena kloka ništa vredno pažnje
Anonymous Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 (edited) Jel' se odande malopre čuo vatromet? Edited August 29, 2015 by Anonymous
Marcus Wulffings Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 upravo puštaju ovu ziku i ja sam čuo neko pucketanje
Recommended Posts