yolo Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 jel pisano negde na forumu o ovom slucaju DIPOS? ako nije jel neko pohvatao detalje, pre svega me zanimaju cene po kojima zakupci imaju pravo da otkupe DIPOS-ovu imovinu.
Pontijak Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 biciklisti, radujete li se? SINIŠA MALI OBRADOVAO BICIKLISTE: Od 21. septembra staza na Promenadi
Hamlet Strašni Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 jel pisano negde na forumu o ovom slucaju DIPOS? ako nije jel neko pohvatao detalje, pre svega me zanimaju cene po kojima zakupci imaju pravo da otkupe DIPOS-ovu imovinu.Nipokojoj. Zakon je povučen Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
katamaran Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 (edited) biciklisti, radujete li se? I u ovom trenutku biciklisti mogu da voze, samo imaju alternativnu rutu Neobelezenu kroz gradjevinske radove i autobusku stanicu... Edited August 19, 2015 by katamaran
Pontijak Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 postoji li mogucnost da se spomenici, table i slicno prave od materijala apsolutno nepogodnog za recikliranje i tako okonca ova jadna situacija kradje svega i svacega napravljenog od metala koji se mogu prodavati na otpadima? Direktorka Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda Nela Mićović apelovala je danas na medije i građane da podrže akciju zaštite spomenika kulture i javnih spomenika, koju je pokrenuo taj Zavod. Pre tri nedelje ukradene i spomen-ploče pisaca Slobodanu Seleniću, Antoniju Isakoviću i Mići Popoviću - Velika sredstva se ulažu u održavanje i podizanje javnih spomenika i spomenika kulture uopšte, ali mi smo, nažalost, u poslednjih desetak dana svedoci da postoji jedna ili više organizovanih kriminalnih grupa koje konstantno uništavaju i kradu javne spomenike i oštećuju spomenike kulture - rekla je Mićović Tanjugu. Na crnom i na legalnom tržistu na otpadima kilogram bronze košta 360 dinara, objasnila je ona i dodala da kradljivci za tu sumu prodaju prethodno usitnjene skulpture i spomen ploče. - Mi kao društvo moramo da se zapitamo da li je 360 dinara puta nekoliko kilograma veća vrednost od umetničke i neprocenjive vrednosti jedne biste ili nekog spomenika kulture ili spomen ploče - ukazala je Mićović. Podsetivši da je početkom jula nestala bista Isidore Sekulić iz istoimene osnovne škole, ona je rekla da je Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda u poslednjih pet dana od građana dobio prijave da nestaju bronzane ploče. Mićović je objasnila da je reč o pločama koje predstavljaju nazive firmi, spomen pločama kao i pločama koje predstavljaju obeležja objekata ili zgrada u kojima su živele znamenite ličnosti. Spomenici najviše "nestaju" na području centra Beograda, profesorske kolonije i Beogradske tvrđave, navela je Mićović i dodala da su prema Krivičnom zakoniku kazne za takva dela do pet godina. - Mi ćemo se kao Zavod uključiti, i već jesmo, da tražimo najstrožije kazne za počinioce ovakvih dela, ali i pet godina za nas je malo u odnosu na to kolika je umetnička vrednost onoga što je uništeno - zaključila je Mićović.
kud u maglu Simoviću Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 postoji li mogucnost da se spomenici, table i slicno prave od materijala apsolutno nepogodnog za recikliranje i tako okonca ova jadna situacija kradje svega i svacega napravljenog od metala koji se mogu prodavati na otpadima?mermer sa(iz) venčaca
Pontijak Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 mermer sa(iz) venčaca mermer, plasticni materijali, ma bilo sta sto ne moze da se prodaje na otpadima. sadasnje stanje je besmisleno, beraci gvozdja oberu table, biste i slicno, prodaju na otpadu, pa onda iz budzeta grada se narucuje nova tabla ili spomenik koji opet zavrse na otpadu i tako u krug
barrcode Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 pošto u onu temu za imbecile na Politici "ko je gori demokrate ili naprednjaci?" ne zalazim, postaviću ovde : Beograd "pao" za 52 mesta Melburn je i dalje grad u kojem se najbolje živi po analizi istraživačke službe britanskog lista Ekonomist, dok se Beograd ove godine nalazi na 97. mestu. To je drastičan pad u odnosu na 2012. godinu, kada je bio na 45. mestu.
slepa živana Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 zašto je preoran cvetni trg i šta će tu da nikne?
Ryan Franco Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 pošto u onu temu za imbecile na Politici "ko je gori demokrate ili naprednjaci?" ne zalazim, postaviću ovde : zašto misliš da je za imbecile?
barrcode Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 zašto misliš da je za imbecile? dobro, jesam bio eksplicitniji nego što valja.
Ryan Franco Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) Iskreno, tema je nastala kao zajebancija, bar sam se sprdao dok sam pokretao topik. No u prvih par strana je bilo nekih dosta iskrenih postova pa je stekla legitimitet. Kasnije nemam pojma šta se pisalo. Ali mislim da je to pitanje (ne tako vulgarno sročeno) glavno oko koga će se prelamati rezultati budućih izbora. Nikakve treće alternative, niti reforme demokrata niti nešto treće... Štaviše, kompletan mandat Siniše Malog se zasniva na tom pitanju. Edited August 22, 2015 by McCabe
barrcode Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 slažem se. i tačno je da sam imao vulgaran nastup. (neposredno pre toga sam saznao da su onom tipu u NS napakovali da je pisao "Smrt Pajtiću" iako su ga uhvatili kako piše "Vučiću lažeš" i besan gde živim istresao se ovde. Nije neko opravdanje, ali eto. Besan)
gospa buba Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 sa 45 na 97? lazu, evo svi mogu da posvedoche da lazu. dodushe, verovatno su lagali i onda, ali ovo sad je strashno ^_^
Recommended Posts