Ariel Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 S fejzbuka opštine Rakovica, naslov posta "Svečano otkrivena tabla s novim nazivom ulice". Radi upotpunjenog užitka, napisaću i da je dotični azerbejdžanski pesnik. koji, koliko ja znam, nikada nije preveden na srpski niti imao ikakve veze sa Srbijom. A ni Rakovicom.
Ariel Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 dodatna napomena: vagabzade je u nominativu, tako da bi valjda trebalo vagabzadea, ali mislim koga boli kurac.
Takeshi Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 (edited) pa da, mogao je da bude rodjak onag tasmajdanskog alijeva ili tako neki azerbejdzanski vojskovodja. ulica posvecena neprevedenom pesniku ima prilicno zanimljiv koncept. :D Edited August 16, 2015 by Takeshi
gospa buba Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 (edited) istina, al koga zabole uostalom mi smo dokazano veoma kulturan narod. shta ima veze shto nismo chitali, nismo ni svoje -_- Edited August 16, 2015 by gospa buba
Takeshi Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 mislim da su postari i stanovnici ulice u ekstazi. opstina da im podeli po zbirku pesama.
gospa buba Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 (edited) mislim da su postari i stanovnici ulice u ekstazi. opstina da im podeli po zbirku pesama. meni se sad mota po glavi vahtang kikabidze, gospod zna dal je uopshte isti narod. a i mislim da je ziv (valjda i nije, on je dzordzijan singer plave krvi ^_^) Edited August 16, 2015 by gospa buba
hazard Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Da se kladimo da će vremenom meštani ovu ulicu da prozovu ,,Vaginom". Od vaga, da pojasnim vama s pokvarenom maštom i prljavim strastima...
Pontijak Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 (edited) pa da, mogao je da bude rodjak onag tasmajdanskog alijeva ili tako neki azerbejdzanski vojskovodja. ulica posvecena neprevedenom pesniku ima prilicno zanimljiv koncept. :D a ja citam tasmanijskog djavola to je taj moderni pristup. za renoviranje parka dobije se spomenik, za naziv ulice dobije se, sta? asfaltiranje? zamena sijalica ulicne rasvete? postoji li neki cenovnik sa specifikacijama? Edited August 17, 2015 by Pontijak
hazard Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 S fejzbuka opštine Rakovica, naslov posta "Svečano otkrivena tabla s novim nazivom ulice". Radi upotpunjenog užitka, napisaću i da je dotični azerbejdžanski pesnik. koji, koliko ja znam, nikada nije preveden na srpski niti imao ikakve veze sa Srbijom. A ni Rakovicom. Upoznajmo se sa velikim pesnikom! http://www.youtube.com/watch?v=mD77YZXYPFQ
Arkadija Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 a ja citam tasmanijskog djavola i ja isto. Smejem se već 10 minuta, celom oviom slučaju pesnika Vagabzadea, srećom, sama sam u kancelariji.
akibono Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 (edited) opravio ga Gašić, po kruševački... možda i bašticu doslikaju na onu sliku by Marko Stojanovic https://instagram.com/markostojan/ NAREĐENJE GAŠIĆA: JKP Kruševac, iako u teškoj finansijskoj krizi, besplatno ozelenava zgradu generalštaba u Beogradu!sreda, 29 jul 2015Postupak kojim se JKP „Kruševac“ obavezao da će u zamenu za gorivo, smeštaj i prevoz radnika urediti površinu oko Generalštaba pod znakom je pitanja i navodi na sumnju da je u pitanju trgovina uticajem ili kršenje propisa, ocenjuju stručnjaci.Oni ovo zaključuju jer je u pitanju preduzeće iz grada na čijem je čelu bio Bratislav Gašić pre funkcije ministra odbrane, ali i zbog činjenice da nije u opisu posla JKP da pruža donatorske usluge.Kako je Kurir juče objavio, za akciju ozelenjavanja prostora oko zgrade Generalštaba zadužen je JKP „Kruševac“, i to na osnovu ugovora o donaciji. Na izvođenju radova angažovani su i kapaciteti Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, a oni su obezbedili smeštaj, hranu i prevoz radnika.Šta će sve raditiSADE, OZELENJAVAJU...JKP „Kruševac“ angažovan je u radovima na ozelenjavanju prostora ispred zgrada vojnog kompleksa u Ulici kneza Miloša. Ugovor o donaciji zaključen je 23. jula, a kako su objasnili u Ministarstvu odbrane, rezultat je višegodišnje uspešne saradnje grada Kruševca i Vojske Srbije, a koja datira iz vremena kada Bratislav Gašić nije bio ministar odbrane. Obavezali su se da će dati idejno rešenje ozelenjavanja, pripremanja terena, sadnje i izrade travnate površine. Edited August 17, 2015 by akibono
Tresko Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Prošle godine otvoren novi pogon, Makiš 2, teško će to da se seli igde... To ti misliš. Kod Vučića, Malog i Vesića, sve je moguće. Čak i da sruše Makiš 2, ako je potrebno za neke arapske investitore.
Recommended Posts