Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

11866305_10153502095278490_7862368202664

S fejzbuka opštine Rakovica, naslov posta "Svečano otkrivena tabla s novim nazivom ulice". Radi upotpunjenog užitka, napisaću i da je dotični azerbejdžanski pesnik. koji, koliko ja znam, nikada nije preveden na srpski niti imao ikakve veze sa Srbijom. A ni Rakovicom.

Posted

dodatna napomena: vagabzade je u nominativu, tako da bi valjda trebalo vagabzadea, ali mislim koga boli kurac.

Posted (edited)

pa da, mogao je da bude rodjak onag tasmajdanskog alijeva ili tako neki azerbejdzanski vojskovodja. ulica posvecena neprevedenom pesniku ima prilicno zanimljiv koncept.  :D

Edited by Takeshi
Posted (edited)

istina, al koga zabole :lolol:

uostalom mi smo dokazano veoma kulturan narod. shta ima veze shto nismo chitali, nismo ni svoje -_-

Edited by gospa buba
Posted

mislim da su postari i stanovnici ulice u ekstazi.

opstina da im podeli po zbirku pesama.

Posted (edited)

mislim da su postari i stanovnici ulice u ekstazi.

opstina da im podeli po zbirku pesama.

meni se sad mota po glavi vahtang kikabidze, gospod zna dal je uopshte isti narod. a i mislim da je ziv :lolol:

(valjda i nije, on je dzordzijan singer plave krvi ^_^)

Edited by gospa buba
Posted

Da se kladimo da će vremenom meštani ovu ulicu da prozovu ,,Vaginom". Od vaga, da pojasnim vama s pokvarenom maštom i prljavim strastima...

Posted (edited)

pa da, mogao je da bude rodjak onag tasmajdanskog alijeva ili tako neki azerbejdzanski vojskovodja. ulica posvecena neprevedenom pesniku ima prilicno zanimljiv koncept.  :D

a ja citam tasmanijskog djavola :lolol:

to je taj moderni pristup. za renoviranje parka dobije se spomenik, za naziv ulice dobije se, sta? asfaltiranje? zamena sijalica ulicne rasvete? postoji li neki cenovnik sa specifikacijama?

Edited by Pontijak
Posted

11866305_10153502095278490_7862368202664

S fejzbuka opštine Rakovica, naslov posta "Svečano otkrivena tabla s novim nazivom ulice". Radi upotpunjenog užitka, napisaću i da je dotični azerbejdžanski pesnik. koji, koliko ja znam, nikada nije preveden na srpski niti imao ikakve veze sa Srbijom. A ni Rakovicom.

Upoznajmo se sa velikim pesnikom!

http://www.youtube.com/watch?v=mD77YZXYPFQ

Posted

a ja citam tasmanijskog djavola :lolol:

:rolf:  :rolf:  :rolf:

i ja isto.

Smejem se već 10 minuta, celom oviom slučaju pesnika Vagabzadea, srećom, sama sam u kancelariji.

Posted (edited)

opravio ga Gašić, po kruševački...  :fantom:

možda i bašticu doslikaju na onu sliku  :lolol: 

11889558_10153873187061754_9202978799962
by Marko Stojanovic 
https://instagram.com/markostojan/

NAREĐENJE GAŠIĆA: JKP Kruševac, iako u teškoj finansijskoj krizi, besplatno ozelenava zgradu generalštaba u Beogradu!
sreda, 29 jul 2015

Postupak kojim se JKP „Kruševac“ obavezao da će u zamenu za gorivo, smeštaj i prevoz radnika urediti površinu oko Generalštaba pod znakom je pitanja i navodi na sumnju da je u pitanju trgovina uticajem ili kršenje propisa, ocenjuju stručnjaci.

Oni ovo zaključuju jer je u pitanju preduzeće iz grada na čijem je čelu bio Bratislav Gašić pre funkcije ministra odbrane, ali i zbog činjenice da nije u opisu posla JKP da pruža donatorske usluge.

Kako je Kurir juče objavio, za akciju ozelenjavanja prostora oko zgrade Generalštaba zadužen je JKP „Kruševac“, i to na osnovu ugovora o donaciji. Na izvođenju radova angažovani su i kapaciteti Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, a oni su obezbedili smeštaj, hranu i prevoz radnika.

Šta će sve raditi
SADE, OZELENJAVAJU...

JKP „Kruševac“ angažovan je u radovima na ozelenjavanju prostora ispred zgrada vojnog kompleksa u Ulici kneza Miloša. Ugovor o donaciji zaključen je 23. jula, a kako su objasnili u Ministarstvu odbrane, rezultat je višegodišnje uspešne saradnje grada Kruševca i Vojske Srbije, a koja datira iz vremena kada Bratislav Gašić nije bio ministar odbrane. Obavezali su se da će dati idejno rešenje ozelenjavanja, pripremanja terena, sadnje i izrade travnate površine.

Edited by akibono
Posted

Prošle godine otvoren novi pogon, Makiš 2, teško će to da se seli igde...

To ti misliš. Kod Vučića, Malog i Vesića, sve je moguće. Čak i da sruše Makiš 2, ako je potrebno za neke arapske investitore.