Jump to content

Beograd

Featured Replies

11866305_10153502095278490_7862368202664

S fejzbuka opštine Rakovica, naslov posta "Svečano otkrivena tabla s novim nazivom ulice". Radi upotpunjenog užitka, napisaću i da je dotični azerbejdžanski pesnik. koji, koliko ja znam, nikada nije preveden na srpski niti imao ikakve veze sa Srbijom. A ni Rakovicom.

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

dobar je bahtijarara...

dodatna napomena: vagabzade je u nominativu, tako da bi valjda trebalo vagabzadea, ali mislim koga boli kurac.

to je najkul ime za ulicu :D

pa da, mogao je da bude rodjak onag tasmajdanskog alijeva ili tako neki azerbejdzanski vojskovodja. ulica posvecena neprevedenom pesniku ima prilicno zanimljiv koncept.  :D

Edited by Takeshi

istina, al koga zabole :lolol:

uostalom mi smo dokazano veoma kulturan narod. shta ima veze shto nismo chitali, nismo ni svoje -_-

Edited by gospa buba

mislim da su postari i stanovnici ulice u ekstazi.

opstina da im podeli po zbirku pesama.

mislim da su postari i stanovnici ulice u ekstazi.

opstina da im podeli po zbirku pesama.

meni se sad mota po glavi vahtang kikabidze, gospod zna dal je uopshte isti narod. a i mislim da je ziv :lolol:

(valjda i nije, on je dzordzijan singer plave krvi ^_^)

Edited by gospa buba

Da se kladimo da će vremenom meštani ovu ulicu da prozovu ,,Vaginom". Od vaga, da pojasnim vama s pokvarenom maštom i prljavim strastima...

pa da, mogao je da bude rodjak onag tasmajdanskog alijeva ili tako neki azerbejdzanski vojskovodja. ulica posvecena neprevedenom pesniku ima prilicno zanimljiv koncept.  :D

a ja citam tasmanijskog djavola :lolol:

to je taj moderni pristup. za renoviranje parka dobije se spomenik, za naziv ulice dobije se, sta? asfaltiranje? zamena sijalica ulicne rasvete? postoji li neki cenovnik sa specifikacijama?

Edited by Pontijak

11866305_10153502095278490_7862368202664

S fejzbuka opštine Rakovica, naslov posta "Svečano otkrivena tabla s novim nazivom ulice". Radi upotpunjenog užitka, napisaću i da je dotični azerbejdžanski pesnik. koji, koliko ja znam, nikada nije preveden na srpski niti imao ikakve veze sa Srbijom. A ni Rakovicom.

Upoznajmo se sa velikim pesnikom!

http://www.youtube.com/watch?v=mD77YZXYPFQ

a ja citam tasmanijskog djavola :lolol:

:rolf:  :rolf:  :rolf:

i ja isto.

Smejem se već 10 minuta, celom oviom slučaju pesnika Vagabzadea, srećom, sama sam u kancelariji.

o jebemti oplakah

opravio ga Gašić, po kruševački...  :fantom:

možda i bašticu doslikaju na onu sliku  :lolol: 

11889558_10153873187061754_9202978799962
by Marko Stojanovic 
https://instagram.com/markostojan/

NAREĐENJE GAŠIĆA: JKP Kruševac, iako u teškoj finansijskoj krizi, besplatno ozelenava zgradu generalštaba u Beogradu!
sreda, 29 jul 2015

Postupak kojim se JKP „Kruševac“ obavezao da će u zamenu za gorivo, smeštaj i prevoz radnika urediti površinu oko Generalštaba pod znakom je pitanja i navodi na sumnju da je u pitanju trgovina uticajem ili kršenje propisa, ocenjuju stručnjaci.

Oni ovo zaključuju jer je u pitanju preduzeće iz grada na čijem je čelu bio Bratislav Gašić pre funkcije ministra odbrane, ali i zbog činjenice da nije u opisu posla JKP da pruža donatorske usluge.

Kako je Kurir juče objavio, za akciju ozelenjavanja prostora oko zgrade Generalštaba zadužen je JKP „Kruševac“, i to na osnovu ugovora o donaciji. Na izvođenju radova angažovani su i kapaciteti Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, a oni su obezbedili smeštaj, hranu i prevoz radnika.

Šta će sve raditi
SADE, OZELENJAVAJU...

JKP „Kruševac“ angažovan je u radovima na ozelenjavanju prostora ispred zgrada vojnog kompleksa u Ulici kneza Miloša. Ugovor o donaciji zaključen je 23. jula, a kako su objasnili u Ministarstvu odbrane, rezultat je višegodišnje uspešne saradnje grada Kruševca i Vojske Srbije, a koja datira iz vremena kada Bratislav Gašić nije bio ministar odbrane. Obavezali su se da će dati idejno rešenje ozelenjavanja, pripremanja terena, sadnje i izrade travnate površine.

Edited by akibono

Prošle godine otvoren novi pogon, Makiš 2, teško će to da se seli igde...

To ti misliš. Kod Vučića, Malog i Vesića, sve je moguće. Čak i da sruše Makiš 2, ako je potrebno za neke arapske investitore.