Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Mislio je verovatno na Balkanski špijun

Kako ti se ne smuči Zapata? Ja dolazio jedno vreme pa posle odustao - nešto mi sve isto i počelo da mi biva muka...

Posted

Ne radi sijalica ulične rasvete, malopre nazovem call centar, prijavim kvar, sve 5. Ali hit: dok sam čekao da mi se javi operater ide "Crni leptir"... Ulična svetiljka baca svetlost u krug... :lolol::Hail:

Posted (edited)

Mislio je verovatno na Balkanski špijun

Kako ti se ne smuči Zapata? Ja dolazio jedno vreme pa posle odustao - nešto mi sve isto i počelo da mi biva muka...

Pa vrtim u krug tih pet vrsta sa menija . ;-) Ma, nije bukvalno svaki dan, ali mi se svidja ambijent za jutranje prelistavanje novina, za vreme pauze za dorucak (naravno i sto je super povoljno) ...

Послато са ONE TOUCH 4033X уз помоћ Тапатока

Edited by Geo
Posted

Pa vrtim u krug tih pet vrsta sa menija . ;-) Ma, nije bukvalno svaki dan, ali mi se svidja ambijent za jutranje prelistavanje novina, za vreme pauze za dorucak (naravno i sto je super povoljno) ...

šta mu dođe to super povoljno ? imaju neke dnevne menije za doručak/ručak ?

Posted (edited)

Sok, poveci obrok i kafa po izboru za 305 din.

Edit: dorucak

Edited by Geo
Posted

Vojvode Stepe, ulica puna iznenađenja:

Juče:

Posted

A u tekstu 

Protiv dvojice policajaca biće pokrenut disciplinski postupak - kažu u policiji za "Blic".

Dakle, jos uvek nema nikakvih kazni. Hvala Blicu na objektivnom izvestavanju. 

Posted

Možda je pokrenut danas?

Lično mi se dopada ovakav razvoj situacije zbog dve činjenice: moguće je pokrenuti neku temu i moguće je "dirati" policiju preko medija.

Posted

gledam ovu 'smešnu' sliku sa twitera pa se mislim - koliko glup, nestručan, bahat, kurobolan, moraš da budeš da ne pomeriš ovaj prelaz koji metar gore ili dole - ili da ga bar ucrtaš u smanjoj širini do bandere... ovde je genije namerno centrirao banderu sa tegovima na sredinu   :isuse:

cmhjomxwuaavqlp.jpg

Posted

Sad javiše da je od 1.jula povećana cena vode i kanalizacije, mašala

Posted

Bilo bi lepo da opet naprave neku reportazu iz studentskog parka sa gradskim celnicima ... Spaljena trava i nekoliko desetina kubika pikavaca fino rasporedjenih duz celog parka  :yucky:

Posted

rešenje je ispred nosa. park treba da bude zaključan 00-24 i tako će se zadržati čistoća parka, a i neće biti gužve, pa će svi koji budu prolazili pored parka moći da uživaju u istom

Posted

Bilo bi lepo da opet naprave neku reportazu iz studentskog parka sa gradskim celnicima ... Spaljena trava i nekoliko desetina kubika pikavaca fino rasporedjenih duz celog parka  :yucky:

pa to je zajednički atribut svih bg parkova, more pikavaca, ne možeš da sedneš na klupu a da ne povratiš od odvratnosti prizora. čak i na dečijim igralištima.

Posted

Nema niceg nepoznatog u podeli gradskog posla pa tako ni u tome kad, ko i kako treba da cisti taj park.

Avaj, neko ocito prenebegava tu podelu a neko ocito tom prenebegavanju ne ume da stane na kraj. Ili nece. Ili ga bas briga jer se bavi stvarima za koje je licnije zainteresovan.

U svakom slucaju, takav primer je najbolji indikator problematicnih kapaciteta za bavljenje bilo kakvim temama na gradskom nivou.

Posted (edited)

pa to je zajednički atribut svih bg parkova, more pikavaca, ne možeš da sedneš na klupu a da ne povratiš od odvratnosti prizora. čak i na dečijim igralištima.

ne samo parkova, već i autobuskih stajališta, a da se ne lažemo i celog grada. Beograd se nikada nije moga o podičiti čistoćom, ali ovo sada je grozomorno. Pojedini "zabačeni" delovi nisu očišćeni od prošle godine. Naročito ako se prepliće nadležnost Čistoće i Zelenila, onda je to ničije, i nikada neće biti očišćeno, sve dok  se ne ukaže potreba za ritualnim slikanjem u nekoj akciji Malog Vesića.

BTW, da li ste videli reciklažne kontejnere  po centru. Nažalost, svi su samo za staklo. Naši spermatozoidi, ne znaju za druge materijale koji se mogu reciklirati, ili im je neko uvalio ove kontejnere pa nisu znali šta da rade sa njima, pa ajd, da ih postavimo, možda neka budala nešto i ubaci. Mada, već sam videla kod Cvetnog trga, uglavljenu granu u jednom. 

Edited by Arkadija