Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

al oni kad to urade svi će ba reć šta je ovo? ko je ovo uradio? :unsure:

Posted

A kako če kafiči da rade i da se gosti parkiraju svojim ladžama na 4 točka ispred kafiča?

Posted

A kako če kafiči da rade i da se gosti parkiraju svojim ladžama na 4 točka ispred kafiča?

tyvek-34-vip-pattern-wristband1.jpg

Posted

:D

Imaće VIP prelazak preko blata.

Bože, daj kišu, ako ne zbog suše što spali sve živo, nego zbog ovih žohara.

Posted

bice pune one ulicice oko pevca + parkic kod palasa, gde je inace pakao

Posted

mogu možda da im obezbede da se parkiraju u Knez Mihajlovoj, a da u nju uđu kroz Đure Jakšića.

Posted

Ma nije u V. Karadzica nikad bio svinjac sa parkiranjem, niti su sada gosti okolnih restorana krimosi i starlete... Meni licno, jedna od drazih ulica u centru

Послато са ONE TOUCH 4033X уз помоћ Тапатока

Posted

Au, kad 121-og dana izlete nove/proširenestare bašte na pešačku zonu u Vuka K... Spektakl.

Ovo je prva vlast na nivou Beograda koja je uvela novu kategoriju u vršenju usluge "gradjanima": Baštenska garnitura.

Sve čega su se poduhvatili u službi je formiranja novih baštenskih kvadrata.

Ako je Djilas bio opsednut kilometrima i rasponima, Dva Najuspešnija Spermatozoida su potvrdili danas da su - kraljevi baštenskih stolica.

Posted

Zagledao sam danas taj deo kod VK. Nikad mu nije bilo jasno zašto je to parče ostalo nepopločano u odnosu na ostale ulice koje seku Knez.

Ono što mi se čini specifično u odnosu na ostale je da postoji mala "uličica" koja spaja VK i Uskočku, u radovima opisanu kao zelena površina. Ta površina je sad takođe obuhvaćena radovima a služi kao bašta restoranu Vuk i delom baštica kafića Galerija.

Dal je ranije bilo opstrukcije™ jer je nekom odgovaralo da se ništa ne dira ili je sad došlo do nekog "dogovora iz određenih razloga" ne znam ali jedino na taj način uspevam da razumem otkud sad rad na VK posle toliko godina apsolutne nezainteresovanosti...

Inače što se parkinga tiče tu je jedno vreme bio haos sa parkiranim vozilima sa obe strane plus dodatno parkiranje uz jednu stranu gde su ostavljali br telefona da ih pozoveš da dođu da pomere auto ako si hteo da izađeš...

Ulica je redovan prihod parking servisu jer uvek ima parkiranih automobila bez obzira na znak koji kaže zabranjeno za sva vozila...

Posted

Zasto je parce ostalo nepoplocano?

Da bi mogli dede da dovoze kolima do ulaza u SANU, eto zato nije bilo poplocano u prolece i leto 1988.

Posted

A pa ako je do toga ni popločana ulica ih zaustaviti neće [emoji38]ol:

Posted

Ma nije u V. Karadzica nikad bio svinjac sa parkiranjem, niti su sada gosti okolnih restorana krimosi i starlete... Meni licno, jedna od drazih ulica u centru

u onom jednom kafiću baš na sredini (ne znam kako se zove nit me zanima) stalno sede neki istetovirani, ćelavi i nabildovani matorci od po 50 leta. prvo sam mislio da je jedan isti, ali nije, ima ih više. baš se vidi da su gradska elita™

Posted

Nemam pojma, skoro svaki dan sam u Zapati na dorucku i kafi, i stvarno imam utisak da se tu muva sasvim normalan svet...

p. s. Devedesetih su sigurno Freska i Vuk bili steciste sumnjivih likova, to ne sporim...

Послато са ONE TOUCH 4033X уз помоћ Тапатока