Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Nego šta bi sa ogradom oko parka i noćnim zaključavanjem? Obećao Vesić zimus.

Ne mogu da verujem da niko iz opozicije ne zapisuje njihova svakonedeljna lupetanja i ne proziva ih makar jednom nedeljno.

Posted

Zaključava se park, od pre nekih nedelju dve.

Sačekali su da prođe halabuka pa su onda bez pompe krenuli u sprovođenje.

Posted (edited)

mogu da iščeprkaju one bezvredne rimske terme ispod Studentskog parka, zajedno sa drugim ostacima rimskog Singidunuma koji se protežu celim tim potezom, i tu lepo ubuše garažu za levitirajuće automobile. 

da li ce nas se setiti nekom sinekuricom jer im dajemo ovako kvalitetne ideje?

ne znam da li se secas kada su arheolozi radili oko tih termi, to je bio bas pocetak 80ih, deo parka kod sedista sps

a to da su u stanju sve da poruse, unakaze, u to ne sumnjam, ma ok su oni meni kada sam laprdaju budalastine i ne rade nista, strasno je kada pocnu bilo sta da rade

Edited by Pontijak
Posted

my two cents: previše je složeno u papirološkom i PR smislu, ovo bi došlo i do Uneska.

mislim da samo lože.

uostalom videćemo.

Buuuuuu, Uneskooo, ima Vesić da se upiški od straha... Uostalom, da se za već zatrpane stvari Unesko uzbuđuje, mnogi gradovi ne bi imali metro.

Mnogi gradovi leže na slojevima od nekoliko milenijuma i u njima se gradi, kopaju temelji...

Posted

Kad kažem da nemam ništa protiv gradnje na već zatrpanim arheološkim slojevima, koji ne mogu ionako biti izloženi (ali se mogu dobro dokumentovati prilikom gradnje), to ne znači da sam za ovu garažu.

Najviše zbog toga što mislim da ova ekipa ne može da sagradi ni barbi kućicu.

A drugo, ne znam šta je ideja - odvratiti vozače od centra (popločavanjem cele centralne zone) ili privući vozače u centar (gradnjom najveće garaže u gradu)?

Posted

Nego šta bi sa ogradom oko parka i noćnim zaključavanjem? Obećao Vesić zimus.

Zakljucavaju, ali moze da se udje/izadje kroz otvore u betonskoj ogradi. Bio sam samo jednom tamo posle ponoci, nisam video nikog iz komunalne da tera ljude iz parka.

Posted (edited)

@tiha jeza

misliš da oni znaju šta žele? sumnjam.

pored ove garaže, planiraju izgradnju i garaže u kosovskoj, ispod parkića iza skupštine i jednu kod hrama.

koliko je meni poznato, u toku je izgradnja hotela/tržnog centra u rajićevoj i pripadajuće ogromne garaže.

takođe, već postoji jedna garaža kod gradske skupštine.

logika?

Edited by beta kentauri
Posted

A drugo, ne znam šta je ideja - odvratiti vozače od centra (popločavanjem cele centralne zone) ili privući vozače u centar (gradnjom najveće garaže u gradu)?

Garaza u pesackoj zoni posle koje sledi reklamna kampanja sa Vesicem umesto Kartmena

Posted

@tiha jeza

misliš da oni znaju šta žele? sumnjam.

pored ove garaže, planiraju izgradnju i garaže u kosovskoj, ispod parkića iza skupštine i jednu kod hrama.

koliko je meni poznato, u toku je izgradnja hotela/tržnog centra u rajićevoj i pripadajuće ogromne garaže.

takođe, već postoji jedna garaža kod gradske skupštine.

logika?

meni se cini da je ideja prebacivanja kola u garaže njihovo sklanjanje s ulica, čime bi se one mogle proširiti za saobraćaj ili za biciklističku stazu

Posted

Najviše zbog toga što mislim da ova ekipa ne može da sagradi ni barbi kućicu.

pa tu je njihova genijalnost, istovremeno odvratiti privlacenjem i privlaciti odvracanjem, kako ne razumes?

Posted (edited)

napraviti najveće usko grlo na svetu (prvo u istoriji) da bi se naplaćivao parking u najvećoj garaži u gradu.

Edited by ljakse
Posted (edited)

Gradski menadzer je za Jutarnji program TV Pink rekao da posle radova u Ulici Vuka Karadžića slede radovi u Zmaj Jovinoj, delu kod pošte i zatvaranje Obilićevog venca sa gornje strane, što znači da će se u garažu ulaziti sa donje strane................................................................

Gradski menadžer je najavio da sledeće godine počinje rekonstrukcija garaže Obilićev venac i da je predviđeno 220 novih garažnih mesta, a da će početi i izgradnja garaže na Studentskom trgu sa skoro 750 novih garažnih mesta.

izgleda da on nema pojma da kosmajska sama ne može da propusti ni postojeći broj automobila u garaži a kamoli i ovaj dodatak. da ne pominjem i ulaz u kosmajsku. sa zelenog venca?

Edited by djordje geprat
Posted

meni se cini da je ideja prebacivanja kola u garaže njihovo sklanjanje s ulica, čime bi se one mogle proširiti za saobraćaj ili za biciklističku stazu

kola će ostati na ulicama i pored garaže jer je garaža skupa.

teško da će ulice da se proširuju, posebno u centru grada, nema mesta. jedino ukoliko nemaju neki novi osmanov plan u perspektivi pa poruše pola centra radi bolje regulacije