Takeshi Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 gde? ispod sadasnje okretnice autobusa i trolejbusa. pa okolo na sve strane.
MancMellow Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 pa da....ovo što kaže Vasilije - oće Rimljani da plaćaju 50 dinara za sat? Neće. Jbg - buši.
Аврам Гојић Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 aj sad ozbiljan da budem, taj ceo potez je zaštićena zona i tu nije moguća nikakva podzemna gradnja pre temeljne analize koju bi sproveo Zavod za zaštitu spomenika, i konzerviranja i zastakljivanja nalazišta tamo gde je to moguće.
Hamlet Strašni Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 :rolf: Pa nije ovo djilasovo vreme da zavod zabrani izgradnju ispod kalemegdana zbog vizure. Ima iz zavoda da doju sa lopatom ako treba
Аврам Гојић Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 :rolf: Pa nije ovo djilasovo vreme da zavod zabrani izgradnju ispod kalemegdana zbog vizure. Ima iz zavoda da doju sa lopatom ako treba my two cents: previše je složeno u papirološkom i PR smislu, ovo bi došlo i do Uneska. mislim da samo lože. uostalom videćemo.
Takeshi Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) zapinjalo je i kod hotela na bivsoj okretnici, pa eno ga na kraju otisao milijun metara ispod. p.s mislim da je trzni centar po novom projektu. Edited August 3, 2015 by Takeshi
gospa buba Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 aj sad ozbiljan da budem, taj ceo potez je zaštićena zona i tu nije moguća nikakva podzemna gradnja pre temeljne analize koju bi sproveo Zavod za zaštitu spomenika, i konzerviranja i zastakljivanja nalazišta tamo gde je to moguće. eh brate. a da vidish kakvi gushterovi osmesi danas sede u zavodu, i pitaju se pitanja, ne bi ni razmishljao :(
Аврам Гојић Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Vidi pod koridor 10 i bazilika to je jedna crkvica, ovo je ceo urbani sloj. u prestonici. e nemoj da me plašiš bre jbt.
Hamlet Strašni Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Pakao Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
gospa buba Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 to je jedna crkvica, ovo je ceo urbani sloj. u prestonici. e nemoj da me plašiš bre jbt. plashenje ti je opravdano. neopisiva ekipa sharlatana je u igri. a pozvali su i drugare.
Аврам Гојић Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) zapinjalo je i kod hotela na bivsoj okretnici, pa eno ga na kraju otisao milijun metara ispod. p.s mislim da je trzni centar po novom projektu. koliko se sećam, tamošnje kamenje je stavljeno u staklo..valjda. ili je takav bio plan ej bre Studentski trg, znaju li oni šta bi uništili! Edited August 3, 2015 by Грешни Василије
Takeshi Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 koliko se sećam, tamošnje kamenje je stavljeno u staklo.. valjda. ne znam za plan, samo sam se sokirao pre par meseci kada sam kroz ogradu video kolika je to rupetina.
gospa buba Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 ej bre Studentski trg, znaju li oni šta bi uništili! fantazirash brate. ako hoce, razvalice sve.
Frile Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Vidi pod koridor 10 i bazilika To je još i OK, neće je raskopati ako dobro kapiram, nego zatrpati i betonirati preko nje.
Recommended Posts