beta Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 navodno soravia planira da ga rekonstruiše zgradu i pretvori je u poslovni prostor
akibono Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Da li neko zna šta se dešava sa BIGZom? Ko je vlasnik? Planira li se rekonstrukcija? Kakav mu je status? Vlasnik zgrade je Petar Matić, ali nema nameru da u istu uloži ni evro... pa sad združenim snagama ekipaTM pokušava da je uvali Soraviji. Bahati kakvi jesu u 'pakovanju' prvo se juče-prekjuče oglasio Siniša Mali kako ON pregovara sa austrijancem oko BIGZa (nečije privatne imovine) da bi tek danas u Politici na strani 15 izašao veliki tekst kako Petar Matić prodaje zgradu! Bilo bi naravno odlično da Soravia to kupi i renovira kako valja pa 'priključi' celom kompleksu, ali je stvarno pitanje koliko bi im se to isplatilo s'obzirom na aktuelnu situaciju sa hotelom i onim čudom od 'kule' ispred. Daće gradska ekipa Soraviji verovatno još neki plac i dozvolu pride 'free od charge', samo da im drugaru skine BIGZ sa leđa :misko: Meni je zimus bio hit što je BIGZ takoreći svake nedelje potpaljivao dimnjak i ispuštao gadno crnilo, pravo na hotel... u pola šali a pola zbilji sam imao teoriju da hoće da oteraju austrijance, kad ispada da je izgleda obrnuto - dimili da bi uvalili
salerokada Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 nema šta ni pričati o biciklistima, ne znam ni jednog dovoljno ludog da se vozi po slaviji :D Khm, khm...
I*m with the pilots Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 (edited) cvece i vise drveca je passe... beton nama treba Tako i u Beckereku Edited July 30, 2015 by I*m with the pilots
gospa buba Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 parterni park sa formiranom kishobran kroshnjom na visini od 2 metra. tako je svuda usvijet -_-
Pontijak Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 ma kada oprave cvetni trg kao sto su opravili vojvode stepe pa to ce biti 1 milina
Topola Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Meni je zimus bio hit što je BIGZ takoreći svake nedelje potpaljivao dimnjak i ispuštao gadno crnilo, pravo na hotel... u pola šali a pola zbilji sam imao teoriju da hoće da oteraju austrijance, kad ispada da je izgleda obrnuto - dimili da bi uvalili Ispade tako. Bilo je za neverovanje kakav dim su jedno vreme non stop ispuštali direkt na Radison (Blu)... Ladno ih reketirali.
Pontijak Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 reketiranje gustim crnim dimom, koja mastovitost reketasa
Аврам Гојић Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 kad su se dogovorili verovatno su ispustili beli dim, a portir Bigza je izasao na oronulu kapiju i svecano objavio: "Habemus reket".
gospa buba Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 (edited) ma kada oprave cvetni trg kao sto su opravili vojvode stepe pa to ce biti 1 milina vidi, druze. gospocka u zemunu je model njihovog poslovanja. prvo nalijesh betona kolko na fukushimu, onda od buraza uzmesh pola rozih pola belih onih betonskih plochichica pa poplochash. pa posle toga dole popucaju cevi od instalacija, onda lupash lupash, nalijesh fukushimu, za to vreme ovaj prestao da pravi roze i bele, al uzmesh shta ima, ko ce sad to da gleda. pa tako peshes puta. onda uvedesh parkiranje u peshachku zonu, mora se negde. za to vreme se i one stare ploche olupaju do neprepoznatljivosti, za cirka godinu dana, nece valjda plochnik da nas nadzivljava kad mozemo da se uzidamo, pardon, ugradimo svaki put. pa se i one svetiljke iskrive, a tebi dopizdi vishe da se bakcesh oko toga i ostavish da sve stoji tako. nema potroshnje, nema ulaganja, chist plusic u budzetu i gotova stvar. postavish neke shtandove sa djindjuvama, to narod voli... Edited July 30, 2015 by gospa buba
Прслин Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 "Rešenje po kome se izvode radovi ne podrazumeva nikakve građevinske intervencije i u tom smislu neće biti značajnijih promena. Rok za završetak ove rekonstrukcije je 75 dana." Колико би реконструкција треајала да има некаквих грађевинских интервенција, 75 година?
nera Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Tako i u Beckereku kad su ovo uradili? jeste taj deo bio za sredjivanje ali ovo izgleda jezivo... planirano neko drvece ili jok?
Tihajeza Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Tako i u Beckereku Au, šta je ovo? Ove rupe, levo od travnate trake mi liče na rupe za sadnice drveća. Ali opet, malo je, a ovaj deo desno ko poligon za streljanje.
Recommended Posts