Hamlet Strašni Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Pre 30* godina u mom obdanistu, nas dvadesetak je islo kod logopeda.Nismo znali da izgovorimo r pravilno (ja), mešali č i ć, v i lj i tako to. Do sedme godine smo svi poispravljali manje više to mane.* prvo sam napisao 20 godina, pa sam onda shvatio koliko sam mator
Hella Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 (edited) Напротив! Али, што су већи успеси то је огорчење незадовољника јаче па не бих да настане помор опозиционара услед живцирања. Препоручам да се спојлер не одшкрине уколико патите од ангине пекторис или других срчаних тегоба. Đilas: Gradiće se dva mosta i metro6. avgust 2010. | 09:18 | Izvor: NovostiBeograd -- Kada se bude završio mandat gradske vlasti, Beograd će imati jedan most više, drugi će uveliko da se gradi, a sve će biti spremno za početak izgradnje metroa. Edited August 6, 2010 by Hella
Lezilebovich Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Kada je splav Olympic, za koga je nekad i Lukas bio kao Narodno pozoriste, postao mesto za marka gengbengera, metalce i tako to ?
Anonymous Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Požar u zgradi, napadnuti policajci 8. avgust 2010. | 23:13 | Izvor: TanjugBeograd -- Na jednom od viših spratova solitera u Ulici Jurija Gagarina 131 u Novom Beogradu, nešto pre 22 sata izbio je požar. Stanar napao policajce. Povređenih nema, ali je stanar u čijem je stanu izbio požar pokušao da napadne policajce. Kako je javio novinar Tanjuga, vrlo brzo po izbijanju požara stigla su policijske patrole i četiri vatrogasna vozila koja učestvuju u gašenju. Požar je izbio u stanu na sedmom spratu, a prema rečima očevidaca, ispred stana u kome je izbio požar polu go stariji čovek sačekao je policajce i nasrnuo na njih sa dva noža u rukama. Napadač je savladan bez posledica i policija ga je odvela ispred ulaza u soliter, oko kojeg se okupio veliki broj stanara te i okolnih zgrada. Kakav grad.
čekmeže Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Da li je otvoreno isključenje sa autoputa iz smera Šida kod Arene?
Bright Billy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 (edited) kad je beg bio cicija? 2 mosta i 2 metroa samo kad nije imo, a i tad se pozajmio -_- Edited August 9, 2010 by Bright Billy
Muwan Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Da li je otvoreno isključenje sa autoputa iz smera Šida kod Arene?Jeste, može da se izađe na obe petlje.
čekmeže Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Nisam imao herca da idem dotle pa sam se isključio na Tošinom bunaru, u povratku sam se ohrabrio i hteo da se uključim kod crkve ali je bilo zatvoreno. Okrenuo se i uključio opet kod Studenjaka.
nemoderisani Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Kada je splav Olympic, za koga je nekad i Lukas bio kao Narodno pozoriste, postao mesto za marka gengbengera, metalce i tako to ?I mene zanima. Obradovao se sinoc. Sve im vise padavicari uzimaju splavove, ima ih vec 4-5Meth labTo je diverzija Jesse Pinkmana, dok Heisenberg bezi na zadnji izlaz.
Кристофер Лумумбо Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 sad sam odgledao prilog na rts-u o prve dve godine mandata gradonacelnika djilasa. jbt, ovo je onaj stari "dobri rts". svi odusevljeni gradonacelnikom, ozbiljnih primedbi nema, gradi se...samo su na kratko pomenuli da sabani-budale iz opozicije imaju neku primedbu. takav je bio i prilog na b92. oni kontrolisu sve znacajne medije.
Hella Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 На шта да кукају? Заједно с Новосађанима живе као виконти, барони, војвоткиње и маркизе у поређењу с рестом Србије.
pacey defender Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 На шта да кукају? Заједно с Новосађанима живе као виконти, барони, војвоткиње и маркизе у поређењу с рестом Србије.pa to što živimo bolje od ostatka srbije ne dugujemo đilasu, valjda?kao beograđanin, kukam na mnogo toga što je u đilasovoj nadležnosti.
Recommended Posts