Аврам Гојић Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 ona misli (valjda) na ovo remek delo desno a sta fali tobleronki? i kakav sad samacki hotel nervirate me
MancMellow Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 (edited) to je onaj samački hotel? jeziva zgrada da, bukvalno, za razliku od ovoga pored bogoslovije koja je "samo" preružna, ova ima nekako i neke elemente horora/jeze Edited July 20, 2015 by MancMellow
copkillah Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Meni je ono kod Bogoslovije super, ovo mi je jezivo :D
Аврам Гојић Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Meni je ono kod Bogoslovije super, ovo mi je jezivo :D +1 kao neki drevni crv, okamenjen u svojoj gnusobi
Аврам Гојић Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 ok ok :D ma ja volim brutalizam gotovo nekriticki a ova zgrada je stvarno jedinstveno resenje, svaki put mi privuce pogled.
MancMellow Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 (edited) ma ja volim brutalizam gotovo nekriticki a ova zgrada je stvarno jedinstveno resenje, svaki put mi privuce pogled. to da :D ali, kažem, nije mi, ne znam, "zlokobna". za razliku od ove...pored te kad prođem i u sred belog sunčanog dana, imam želju samo da se udaljim što pre. iracionalno skroz. Edited July 20, 2015 by MancMellow
Takeshi Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 ova zgrada na dorcolu je i lepa i tuzna, sto bi se reklo. ^_^
copkillah Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 ma ja volim brutalizam gotovo nekriticki a ova zgrada je stvarno jedinstveno resenje, svaki put mi privuce pogled. + milion
pbg12345 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Je l ta čudna zgrada ona na ćošku tamo blizu Bogoslovije gde je terase 3-4 sprata gledaju na jednu stranu, pa 3-4 na drugu, pa opet tako? Meni to katastrofa objekat. ne, ne ne mislis valjda na toblerone zgradu? ja mislim da je ciljao na ovu da,da :D spoljasnjost je tu jos najmanje bitna, unutrasnjost pleni kilometri dugackih neosvetljenih uskih hodnika, vise lici na bolnicu nego na stambenu zgradu. prozori unutrasnjih stanova gledaju na zajednicku zastakljenu terasu, a dalje se pogled prostire sve do iste te terase napred i sa obe strane zgrada ima nekoliko podnivoa, pa stepenista ima na sve strane, najgore sto je zamisljena kao kombinacija stambenog i poslovnog prostora pa ti lokali u samoj zgradi zvrlje prazni. moze komotno da udje u turisticku ponudu grada Edited July 21, 2015 by pbg12345
dekki Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Та зграда на углу Прерадовићеве и Здравка Челара је у ствари хала за кошарку по првобитном пројекту. http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/Kosarka-se-vraca-u-Zuckovu-avliju.lt.html
Frank Pembleton Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Aaaa ne ova "rubikova kocka" kod bogoslovije je meni Ok. Pogotovu što to nije nadziđivano nego je to oriđiđi ;) Poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts