Jump to content

Beograd

Featured Replies

a ja na ovu "lepoticu"

2ueqp8n.png

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

ona misli (valjda) na ovo remek delo desno

80858867.Sj2ZmXvl.6030DSC_2462.JPG

a sta fali tobleronki?

i kakav sad samacki hotel  :lolol:  :frust:  nervirate me

to je onaj samački hotel? jeziva zgrada

da, bukvalno, za razliku od ovoga pored bogoslovije koja je "samo" preružna, ova ima nekako i neke elemente horora/jeze

Edited by MancMellow

Meni je ono kod Bogoslovije super, ovo mi je jezivo :D

preružna

well-thats-just-like-your-opinion-man-gi

Meni je ono kod Bogoslovije super, ovo mi je jezivo :D

+1

kao neki drevni crv, okamenjen u svojoj gnusobi

ok ok :D

ok ok :D

ma ja volim brutalizam gotovo nekriticki a ova zgrada je stvarno jedinstveno resenje, svaki put mi privuce pogled. 

ma ja volim brutalizam gotovo nekriticki a ova zgrada je stvarno jedinstveno resenje, svaki put mi privuce pogled. 

to da :D

ali, kažem, nije mi, ne znam, "zlokobna". za razliku od ove...pored te kad prođem i u sred belog sunčanog dana, imam želju samo da se udaljim što pre. iracionalno skroz.

Edited by MancMellow

ova zgrada na dorcolu je i lepa i tuzna, sto bi se reklo.  ^_^

+ milion

+ milion

+200

Je l ta čudna zgrada ona na ćošku tamo blizu Bogoslovije gde je terase 3-4 sprata gledaju na jednu stranu, pa 3-4 na drugu, pa opet tako? Meni to katastrofa objekat.

ne, ne

ne mislis valjda na toblerone zgradu?

ja mislim da je ciljao na ovu

da,da

:D

spoljasnjost je tu jos najmanje bitna, unutrasnjost pleni

kilometri dugackih neosvetljenih uskih hodnika, vise lici na bolnicu nego na stambenu zgradu. prozori unutrasnjih stanova gledaju na zajednicku zastakljenu terasu, a dalje se pogled prostire sve do iste te terase napred i sa obe strane

zgrada ima nekoliko podnivoa, pa stepenista ima na sve strane, najgore sto je zamisljena kao kombinacija stambenog i poslovnog prostora pa ti lokali u samoj zgradi zvrlje prazni.

moze komotno da udje u turisticku ponudu grada

Edited by pbg12345

Aaaa ne ova "rubikova kocka" kod bogoslovije je meni Ok.

Pogotovu što to nije nadziđivano nego je to oriđiđi ;)

Poslato sa WC šolje by BVK