Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

edit 2 kojotda ne ides kod sudanca na opravku? bunarim :) mada je covek nadaleko poznat po popustima i placanju na rate ili kad god, a dobro radi.

Edited by exTRaGluv
Posted

kojote imas i ovo i njime zaobilazis Gazelu. ne znam za pravac ka Brdu, ali u suprotnom pravcu staje kod zgrade b92. ako u ovo vreme ides svakako ces zaglaviti negde.

Posted
edit 2 kojotda ne ides kod sudanca na opravku? bunarim :) mada je covek nadaleko poznat po popustima i placanju na rate ili kad god, a dobro radi.
ne, ne idem kod sudanca. :)hvala un-juice, snasao sam se za prevoz.
Posted
ali čemu služi karta desno???? žali bože bele hartije, mapa prikazuje isto što i prva mapa, samo sa mnogo manje detalja. iz nje možemo naučiti da trolejbus prolazi kroz beograd, i da možemo na toj trasi da presednemo na neke druge autobuse, ali ne i da vidimo gde oni voze.
Mislim da su prepisivali od kolega iz inostranstva, ali ne bas pazljivo - obicno se ova bela jednostavna mapa stampa u pamfletu za datu liniju sa sve redom voznje, tako da daje kompletnu sliku o toj liniji (npr. ovako), a ispod pecurke se stavlja mapa celog sistema ako ima mesta (kao ona navedena melburnska).
Posted

ne znam gde je ona tema o platanima pa moram ovde.http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=07&dd=15&nav_category=167&nav_id=445739koliko platinista je uhapseno? ili im bejase rano da ustaju u 07:30 kada je djilas zakazao masakr?

Posted
ne znam gde je ona tema o platanima pa moram ovde.http://www.b92.net/i...7&nav_id=445739koliko platinista je uhapseno? ili im bejase rano da ustaju u 07:30 kada je djilas zakazao masakr?
Oko 130. Meni je najtragičnije bilo kad su gradski SDPovci išli stati uz narod & prati političke beografije, & svaliti sve na mrski KraDeZe pa nije išlo po planu. cry.gif
Posted

okrenite studio b, aleksandar sapic prica o asfaltiranju u beogradu. WTF?

Posted
okrenite studio b, aleksandar sapic prica o asfaltiranju u beogradu. WTF?
sapic
Posted (edited)
opa, saponja pomocnik. znao sam da ima neku funkciju ali sam mislio da on tu sluzi samo za slikanje. sada vidim da on zaista ima zaduzenja i da je ozbiljno upuucen u materiju. drago mi je da se gangula nesto pita u gradu. :) Edited by kojot
  • 3 weeks later...
Posted

Gangula zatvorio još jednu kladionicu kod Fontane.

Posted

Одговорна градска власт овако брине о најмлађима.

U vrtićima logopedi i fizijatri6. avgust 2010. | 11:48 | Izvor: Tanjug Beograd -- U svim beogradskim vrtićima, od 15. septembra, sa decom će raditi logopedi, a biće organizovani i besplatni fizijatrijski pregledi i časovi engleskog jezika.
Posted

Индијанцима забрањују упис у вртиће? :mellow:

Posted (edited)

dada, geledala ja na studiou b, trogodishnjaci i chetvorogodishnjaci imaju strashne govorne mane...mogu samo da zamislim kako je u jaslama :ph34r:(ne bi da sitnicharim, za maternji uzmemo logopeda, a za engleski profesora engleskog. sve logichno ^_^)

Edited by thermal bug