Mr.Mxyzptlk Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 (edited) edit 2 kojotda ne ides kod sudanca na opravku? bunarim :) mada je covek nadaleko poznat po popustima i placanju na rate ili kad god, a dobro radi. Edited July 14, 2010 by exTRaGluv
Un-juice Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 kojote imas i ovo i njime zaobilazis Gazelu. ne znam za pravac ka Brdu, ali u suprotnom pravcu staje kod zgrade b92. ako u ovo vreme ides svakako ces zaglaviti negde.
Кристофер Лумумбо Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 edit 2 kojotda ne ides kod sudanca na opravku? bunarim :) mada je covek nadaleko poznat po popustima i placanju na rate ili kad god, a dobro radi.ne, ne idem kod sudanca. :)hvala un-juice, snasao sam se za prevoz.
papapavle Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 ali čemu služi karta desno???? žali bože bele hartije, mapa prikazuje isto što i prva mapa, samo sa mnogo manje detalja. iz nje možemo naučiti da trolejbus prolazi kroz beograd, i da možemo na toj trasi da presednemo na neke druge autobuse, ali ne i da vidimo gde oni voze.Mislim da su prepisivali od kolega iz inostranstva, ali ne bas pazljivo - obicno se ova bela jednostavna mapa stampa u pamfletu za datu liniju sa sve redom voznje, tako da daje kompletnu sliku o toj liniji (npr. ovako), a ispod pecurke se stavlja mapa celog sistema ako ima mesta (kao ona navedena melburnska).
Кристофер Лумумбо Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ne znam gde je ona tema o platanima pa moram ovde.http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=07&dd=15&nav_category=167&nav_id=445739koliko platinista je uhapseno? ili im bejase rano da ustaju u 07:30 kada je djilas zakazao masakr?
Roger Sanchez Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ne znam gde je ona tema o platanima pa moram ovde.http://www.b92.net/i...7&nav_id=445739koliko platinista je uhapseno? ili im bejase rano da ustaju u 07:30 kada je djilas zakazao masakr?Oko 130. Meni je najtragičnije bilo kad su gradski SDPovci išli stati uz narod & prati političke beografije, & svaliti sve na mrski KraDeZe pa nije išlo po planu.
Кристофер Лумумбо Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 okrenite studio b, aleksandar sapic prica o asfaltiranju u beogradu. WTF?
Hamlet Strašni Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 okrenite studio b, aleksandar sapic prica o asfaltiranju u beogradu. WTF? sapic
Кристофер Лумумбо Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 (edited) sapicopa, saponja pomocnik. znao sam da ima neku funkciju ali sam mislio da on tu sluzi samo za slikanje. sada vidim da on zaista ima zaduzenja i da je ozbiljno upuucen u materiju. drago mi je da se gangula nesto pita u gradu. :) Edited July 15, 2010 by kojot
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 otvoren Lido :) http://www.youtube.com/watch?v=eIR6Rtx4Ibw&feature=player_embedded
Hella Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Одговорна градска власт овако брине о најмлађима. U vrtićima logopedi i fizijatri6. avgust 2010. | 11:48 | Izvor: Tanjug Beograd -- U svim beogradskim vrtićima, od 15. septembra, sa decom će raditi logopedi, a biće organizovani i besplatni fizijatrijski pregledi i časovi engleskog jezika.
gospa buba Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 (edited) dada, geledala ja na studiou b, trogodishnjaci i chetvorogodishnjaci imaju strashne govorne mane...mogu samo da zamislim kako je u jaslama (ne bi da sitnicharim, za maternji uzmemo logopeda, a za engleski profesora engleskog. sve logichno ^_^) Edited August 6, 2010 by thermal bug
Recommended Posts