Singer Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 (edited) @vasa Aaa hvala, slično nešto (verovatno) zgradicama na staroj Bežaniji za radnike IMT-a što je zidano... Edited July 20, 2015 by Singer
gospa buba Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 obavezno deo trase kroz cukaricki rukavac. voznja gondolama kroz govna i smece ce posebno privuci turiste zeljne avanture. vozaci bi mogli tom prilikom nesto i da otpevaju. cuti more. vidim ja da su opanci prevozno sredstvo buducnosti. kako smo krenuli sa zarozavanjem
Frank Pembleton Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 obavezno deo trase kroz cukaricki rukavac. voznja gondolama kroz govna i smece ce posebno privuci turiste zeljne avanture. vozaci bi mogli tom prilikom nesto i da otpevaju. gondola=zicara ?
katamaran Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 (edited) obavezno deo trase kroz cukaricki rukavac. voznja gondolama kroz govna i smece ce posebno privuci turiste zeljne avanture. vozaci bi mogli tom prilikom nesto i da otpevaju. Prosle godine su kao dva dana nesto raskopavali po rukavcu a ove ih kvalitetno zabole. Ploveca deponija. A kod mosta mozes da ga prepesacis tako da je ka Adi verovatno pomor ribe. Edited July 20, 2015 by katamaran
Takeshi Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 gondola=zicara ? pusti me da razradjujem ideju sa ukrasnim gondolama i gondolijerima u beogradu. ^_^ a zicare je valjda najavio vec vise puta, sta sad hoce opet.
akibono Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 gondola=zicara ? ma nek budu obe, gondole i kroz vazduh i kroz vodu
Prospero Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Kad mogu u Barseloni sto ne mogu i ovde? Sto samo kocnicarite, a? via TT
Singer Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Da, realno da naši prave žičaru niko reč ne bi rekao
gospa buba Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 (edited) ma nek budu obe, gondole i kroz vazduh i kroz vodu jel moze ona kroz vazduh da vuche onu kroz vodu? da prishtedimo, teshka su vremena ^_^ meni to sve neshto ko onaj lift od morave do kosmosa Edited July 20, 2015 by gospa buba
MayDay Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Je l ta čudna zgrada ona na ćošku tamo blizu Bogoslovije gde je terase 3-4 sprata gledaju na jednu stranu, pa 3-4 na drugu, pa opet tako? Meni to katastrofa objekat.
Аврам Гојић Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Je l ta čudna zgrada ona na ćošku tamo blizu Bogoslovije gde je terase 3-4 sprata gledaju na jednu stranu, pa 3-4 na drugu, pa opet tako? Meni to katastrofa objekat. ne mislis valjda na toblerone zgradu? ja mislim da je ciljao na ovu
MancMellow Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Je l ta čudna zgrada ona na ćošku tamo blizu Bogoslovije gde je terase 3-4 sprata gledaju na jednu stranu, pa 3-4 na drugu, pa opet tako? Meni to katastrofa objekat. u da, grozna je. mada meni lično i dalje šnjur nosi onaj soliter u Visokog Stevana na Dorćolu. Majko moja, koja je to grdoba.
Аврам Гојић Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 ama na koju mislite? a taj dorcolski soliter je stvarno cudan. zapravo ima vise zgrada na tu foru tamo
copkillah Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 u da, grozna je. mada meni lično i dalje šnjur nosi onaj soliter u Visokog Stevana na Dorćolu. Majko moja, koja je to grdoba. to je onaj samački hotel? jeziva zgrada
Recommended Posts