Jump to content

Beograd

Featured Replies

@vasa

Aaa hvala, slično nešto (verovatno) zgradicama na staroj Bežaniji za radnike IMT-a što je zidano...

Edited by Singer

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

obavezno deo trase kroz cukaricki rukavac.

voznja gondolama kroz govna i smece ce posebno privuci turiste zeljne avanture.

vozaci bi mogli tom prilikom nesto i da otpevaju.

cuti more. vidim ja da su opanci prevozno sredstvo buducnosti. kako smo krenuli sa zarozavanjem :lolol:

gondola=zicara ?

Prosle godine su kao dva dana nesto raskopavali po rukavcu a ove ih kvalitetno zabole. Ploveca deponija. A kod mosta mozes da ga prepesacis tako da je ka Adi verovatno pomor ribe.

Edited by katamaran

gondola=zicara ?

pusti me da razradjujem ideju sa ukrasnim gondolama i gondolijerima u beogradu.  ^_^

a zicare je valjda najavio vec vise puta, sta sad hoce opet.

gondola=zicara ?

ma nek budu obe, gondole i kroz vazduh i kroz vodu  :lolol:

Kad mogu u Barseloni sto ne mogu i ovde? Sto samo kocnicarite, a?

via TT

Da, realno da naši prave žičaru niko reč ne bi rekao :fantom:

ma nek budu obe, gondole i kroz vazduh i kroz vodu  :lolol:

jel moze ona kroz vazduh da vuche onu kroz vodu? da prishtedimo, teshka su vremena ^_^

meni to sve neshto ko onaj lift od morave do kosmosa :unsure:

Edited by gospa buba

Je l ta čudna zgrada ona na ćošku tamo blizu Bogoslovije gde je terase 3-4 sprata gledaju na jednu stranu, pa 3-4 na drugu, pa opet tako? Meni to katastrofa objekat.

Je l ta čudna zgrada ona na ćošku tamo blizu Bogoslovije gde je terase 3-4 sprata gledaju na jednu stranu, pa 3-4 na drugu, pa opet tako? Meni to katastrofa objekat.

ne mislis valjda na toblerone zgradu?

ja mislim da je ciljao na ovu

2dr8g8n.png

u da, grozna je. mada meni lično i dalje šnjur nosi onaj soliter u Visokog Stevana na Dorćolu. Majko moja, koja je to grdoba.

ama na koju mislite?

a taj dorcolski soliter je stvarno cudan. zapravo ima vise zgrada na tu foru tamo

ona misli (valjda) na ovo remek delo desno

80858867.Sj2ZmXvl.6030DSC_2462.JPG

u da, grozna je. mada meni lično i dalje šnjur nosi onaj soliter u Visokog Stevana na Dorćolu. Majko moja, koja je to grdoba.

to je onaj samački hotel? jeziva zgrada