July 20, 20159 yr @vasa Aaa hvala, slično nešto (verovatno) zgradicama na staroj Bežaniji za radnike IMT-a što je zidano... Edited July 20, 20159 yr by Singer
July 20, 20159 yr obavezno deo trase kroz cukaricki rukavac. voznja gondolama kroz govna i smece ce posebno privuci turiste zeljne avanture. vozaci bi mogli tom prilikom nesto i da otpevaju. cuti more. vidim ja da su opanci prevozno sredstvo buducnosti. kako smo krenuli sa zarozavanjem
July 20, 20159 yr obavezno deo trase kroz cukaricki rukavac. voznja gondolama kroz govna i smece ce posebno privuci turiste zeljne avanture. vozaci bi mogli tom prilikom nesto i da otpevaju. gondola=zicara ?
July 20, 20159 yr obavezno deo trase kroz cukaricki rukavac. voznja gondolama kroz govna i smece ce posebno privuci turiste zeljne avanture. vozaci bi mogli tom prilikom nesto i da otpevaju. Prosle godine su kao dva dana nesto raskopavali po rukavcu a ove ih kvalitetno zabole. Ploveca deponija. A kod mosta mozes da ga prepesacis tako da je ka Adi verovatno pomor ribe. Edited July 20, 20159 yr by katamaran
July 20, 20159 yr gondola=zicara ? pusti me da razradjujem ideju sa ukrasnim gondolama i gondolijerima u beogradu. ^_^ a zicare je valjda najavio vec vise puta, sta sad hoce opet.
July 20, 20159 yr ma nek budu obe, gondole i kroz vazduh i kroz vodu jel moze ona kroz vazduh da vuche onu kroz vodu? da prishtedimo, teshka su vremena ^_^ meni to sve neshto ko onaj lift od morave do kosmosa Edited July 20, 20159 yr by gospa buba
July 20, 20159 yr Je l ta čudna zgrada ona na ćošku tamo blizu Bogoslovije gde je terase 3-4 sprata gledaju na jednu stranu, pa 3-4 na drugu, pa opet tako? Meni to katastrofa objekat.
July 20, 20159 yr Je l ta čudna zgrada ona na ćošku tamo blizu Bogoslovije gde je terase 3-4 sprata gledaju na jednu stranu, pa 3-4 na drugu, pa opet tako? Meni to katastrofa objekat. ne mislis valjda na toblerone zgradu? ja mislim da je ciljao na ovu
July 20, 20159 yr Je l ta čudna zgrada ona na ćošku tamo blizu Bogoslovije gde je terase 3-4 sprata gledaju na jednu stranu, pa 3-4 na drugu, pa opet tako? Meni to katastrofa objekat. u da, grozna je. mada meni lično i dalje šnjur nosi onaj soliter u Visokog Stevana na Dorćolu. Majko moja, koja je to grdoba.
July 20, 20159 yr ama na koju mislite? a taj dorcolski soliter je stvarno cudan. zapravo ima vise zgrada na tu foru tamo
July 20, 20159 yr u da, grozna je. mada meni lično i dalje šnjur nosi onaj soliter u Visokog Stevana na Dorćolu. Majko moja, koja je to grdoba. to je onaj samački hotel? jeziva zgrada