Далибор Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 najveći problem ljudi na Karaburni je smrad! Onaj rukavac, ili kako se zove, je neerovatno da postoji i da se ne radi ništa (ili bar ja nisam čuo) po pitanju sanacije.
Prospero Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Da. Sve radnje su pred gasenjem ili tako izgledaju. Ne idem često (bio pre mesec dana, možda) ali mi je utisak da je manje-više isto kao i zadnje 2 godine recimo.
Аврам Гојић Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 pa ako odes videces da Merkur vise ne postoji, na primer :)
renne Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da se intenzivno radi na realizaciji projekta gondole koja će povezivati Novi Beograd, Adu Ciganliju i Košutnjak, dodajući da su gondole među najzanimljivijim turističkim atrakcijama, ali i gradsko prevozno sredstvo budućnosti.
akibono Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Lolek i Bolek ubijaju koliko rasturaju poslednjih nedelja.... Tamo negde sa 'reformom' GSPa su baš zalaufali pa seru bisere brutalnom brzinom... u stanju su da istog dana na dva mesta kažu različite stvari povodom iste teme! Valjda beogradski dvoglavi penis računa na ovu vrućinu jer su ljudi mamurni i grogi, pa slabije slušaju ono što čuju... ima tona besmisla, najava, rokova, planova, dogovora, ... samo trpaju lopatama a kad uzaludan čovek upadne u tu njihovu zonu dok vrti kanale (ko ja) ostane zbunjen - recimo pre neki dan je S.Mali potpisivao svečani ugovor sa dekanom stomatološkog fakulteta, za nešto od čega će nam biti mnogo bolje, uskoro...
katamaran Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Pojma nemam, a jeste ogavna Da, to su ruske kuce, koje su pre nadogradnje mahom bile gotovo nefunkcionalne. Nadogradnja je izvrsena tako sto je napravljena nova zgrada oko njih Na koju foru temelji ovo idrzavaju? Znam za primere kad su mnogo vece zgrade pocele da zezaju zbog jednog ili dva dogradjena sprata. Sa dva na sest
Tihajeza Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Ne izdržavaju ništa, pošto su napravljeni potpuno novi betonski stubovi sa svojim temeljima, tako da obuhvataju stari kućerak (vide se na fasadi). Otprilike kao da je nova kuća opkoračila staru. Ja bi za ovo na robiju. Sent from my Lenovo S660 using Tapatalk
Kelt Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Lolek i Bolek ubijaju koliko rasturaju poslednjih nedelja.... Tamo negde sa 'reformom' GSPa su baš zalaufali pa seru bisere brutalnom brzinom... sad sam baš gledao varijante koje planiraju, jedino sam zaključio da ću sa prevozom da nadrljam sa bilo koje od tri Ladno su planirali liniju Lešće-Zemun polje. Jedva ide i ovako kad je terminus na Trgu, a kamoli još kad je duplo dalje
Tale Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da se intenzivno radi na realizaciji projekta gondole koja će povezivati Novi Beograd, Adu Ciganliju i Košutnjak, dodajući da su gondole među najzanimljivijim turističkim atrakcijama, ali i gradsko prevozno sredstvo budućnosti. Sudeći po projektu "Vojvode Stepe" te gondole bi zaista mogle da budu neka svetska atrakcija.
Prospero Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Ne izdržavaju ništa, pošto su napravljeni potpuno novi betonski stubovi sa svojim temeljima, tako da obuhvataju stari kućerak (vide se na fasadi). Otprilike kao da je nova kuća opkoračila staru. Ja bi za ovo na robiju. Sent from my Lenovo S660 using Tapatalk +1 Ima par ruskih kuća u Stevana Dukića gde je oko zgrade udaren niz stubova koji drze nadogradnju, a vide se kao kostur, nisu utopljeni u staru zgradu niti je ona proširena do njih.
Singer Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 A što se zovu ruske kuće? Ne poznajem taj kraj dobro...
Аврам Гојић Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 A što se zovu ruske kuće? Ne poznajem taj kraj dobro... Izgradjene su 1948. po projektu Jovana Bjelovica, koji se oslanjao na sovjetsku tradiciju zidanja zgrada za radnike, uz koriscenje vec polugotovih elemenata.
Takeshi Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 (edited) Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da se intenzivno radi na realizaciji projekta gondole koja će povezivati Novi Beograd, Adu Ciganliju i Košutnjak, dodajući da su gondole među najzanimljivijim turističkim atrakcijama, ali i gradsko prevozno sredstvo budućnosti. obavezno deo trase kroz cukaricki rukavac. voznja gondolama kroz govna i smece ce posebno privuci turiste zeljne avanture. vozaci bi mogli tom prilikom nesto i da otpevaju. Edited July 20, 2015 by Takeshi
Recommended Posts