Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

edit: mislim da ipak testiraju. Danas ili juce je cak bio natpis "lokal u pripremi"

ne testiraju, pre neki dan dve devojčice od 15 godina se spustile, ja stala da pogledam kako to ide. tip koji tu radi kao "prihvatač" ih pitao koliko imaju godina i rekao da kad budu htele da se vrate, pokažu povratnu kartu devojkama na kuli. sumnjam da bi testirali na deci.

sistem za zaustavljanje mi deluje vrlo primitivno, drveni tegovi u obliku obruča na sajli. udara se u prvi, taj ublaži udarac, pa u drugi, pa treći, ne deluje nimalo nežno, a čuje se ko rušenje kuće.

Posted

zipline sluzi i kao ,,prevoz,, sa jedne strane Ade na drugi..u jednom pravcu je 500din ides sa sve stvarima/rancem a povratna je 800din

i potpuni je boring i brzina i visina osim stvarno da polsuzi kao prevoz iako je preskupo

mada valjda ima ljudi kojima je i to zabavno,adrenalin i ostalo   :yawn2:

Posted

Daj nemojte me zajebavati? 500 dindži? Okeej to će da prođe kao oni segveji...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

zuji bez prestanka, zena i ja konstatovali da je to nesto kao fabrika besplatnih para

Posted

da,mi pitali onomad kad sam bila jer je kumu bilo zanimljivo,on je taj sa vrhuncem adrenalina na tome  :lolol:

ja nisam htela ni da se popnem,bilo mi ispod casti  :lol: pa su onda svi odustali,posle mi bilo zao zbog kuma i njegovog adrenalina al sta da mu radim :(

Posted (edited)

Kolko je bandzi bese? 4500?

Onda je ziplajn jeftinoca.

Bar su za onaj wibit prilagodili cene nasim uslovima. Cetristo kinti pola sata a sat 600. U Hrvatskoj je sat blizu deset evra.

Edited by katamaran
Posted (edited)

Karaburmi tacno fali samo jos jedna velika soping kanta pa da bude sve taman :isuse:

Novi moderan šoping centar na Karaburmi

Grad Beograd je u toku prošle sedmice izdao dozvolu za izgradnju modernog šoping centra „Beograd Plaza” u Višnjičkoj ulici, na mestu nekadašnje fabrike kombinata „Sport” na Karaburmi, izjavio je danas glavni gradski urbanista Milutin Folić. To je rezultat napora Grada Beograda da se poveća efikasnost kod izdavanja građevinskih dozvola i generalno efikasnost Gradske uprave. Time se poboljšava investiciono okruženje, podstiče se naša građavinska industrija i zapošljavaju ljudi, istakao je Folić za Beoinfo.

– Izgradnjom ovakvog objekta značajno će se poboljšati kvalitet života u ovom delu grada jer danas šoping centri nisu namenjeni samo onima koji nešto kupuju, već su postali veoma važni javni objekti u koje ljudi dolaze da prošetaju, popiju ili pojedu nešto, pogledaju film u bioskopu i provedu kvalitetno vreme, bez obzira na vremenske prilike – ukazao je Folić.

Prema njegovim rečima, građani iz ovog dela grada neće više morati da prolaze kroz centar grada i idu na Novi Beograd kako bi uživali u tim sadržajima, dok je sama pozicija centra takva da ka njemu gravitira oko 200.000 građana. „Beograd Plaza” je projekat vredan 80 miliona evra, izgradnja će početi u oktobru ove godine, dok se završetak očekuje u prvoj polovini 2017. godine. Prema projektu budući centar će imati nešto više od 60.000 metara kvadratnih, četiri etaže i podzemni parking prostor.

http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1686910

Sto ne naprave neki bazen za poboljsanje kvaliteta zivota! :mad:

Edited by I*m with the pilots
Posted

da, karaburma je jedan izuzetno lep deo grada.

posebno ona nadogradnja u patrisa lumumbe

ovo mu dodje kao kao slag na tortu

Posted (edited)

Mislis na nadogradnje u Patrisa Lumumbe, Marijane Gregoran, Diljskoj, Husinskih rudara, Uralskoj, Stevana Dukica, Salvadora Aljendea....

Ali da, najgore su nadogradnje "ruskih kuca"

A ovaj projekat je sumanut, dva kilometra odande propada trzni centar, Merkur je zatvoren, JYSK ima popust od 30 posto na sve, jedino je Roda ziva.

Edited by Грешни Василије
Posted

ako su ruske kuce, ono sto je prvobitno imalo jedan ili dva sprata, a sada ima cetiri ili pet, onda je to to.

uzasno izgleda i spolja ono ispupcenje ka ulici i unutra kako je "reseno", a sto je najvaznije deluje kao da se moze srusiti svakog dana

nego kad si vec tu, a ignorisete me na vocapu :) jel znas cijih je ruku delo ona zgrada na uglu zdravka celara i preradoviceve?

od svega sto sam video u bg, enterijer i funkcionalnost tog zdanja pobedjuje

Posted

A ovaj projekat je sumanut, dva kilometra odande propada trzni centar, Merkur je zatvoren, JYSK ima popust od 30 posto na sve, jedino je Roda ziva.

Da li je moguće da se izgradnja još jednog tržnog centra isplati u kratkom roku? Zaista ne razumem razlog za zidanje tolikog broja TC.

Posted

ako su ruske kuce, ono sto je prvobitno imalo jedan ili dva sprata, a sada ima cetiri ili pet, onda je to to.

uzasno izgleda i spolja ono ispupcenje ka ulici i unutra kako je "reseno", a sto je najvaznije deluje kao da se moze srusiti svakog dana

nego kad si vec tu, a ignorisete me na vocapu :) jel znas cijih je ruku delo ona zgrada na uglu zdravka celara i preradoviceve?

od svega sto sam video u bg, enterijer i funkcionalnost tog zdanja pobedjuje

Pojma nemam, a jeste ogavna  :lolol:

Da, to su ruske kuce, koje su pre nadogradnje mahom bile gotovo nefunkcionalne. Nadogradnja je izvrsena tako sto je napravljena nova zgrada oko njih  :s_w:

pecurke.jpg

Posted

sa tvitera, slika sa stajge

kazu da je danas rekordan broj migranata oko stanice, kao i da su poceli da zauzimaju i Pionirski park kod Predsednistva

CKJHVfjWsAEE7Fm.jpg

Posted

Koji, ŠC Karaburma u Mirijevskom bulevaru?

Posted (edited)

Da. Sve radnje su pred gasenjem ili tako izgledaju.

Edited by Грешни Василије