Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa niz fasadu?

negde unutra. crevo ide u zid.

Edited by ordi
Posted

To sam i mislio sprovela si da kaplje komsiji...

Ovakav bezobrazluk jos nisam video....

:misko:  :misko:  :misko:  :ss1:  :ss1:  :ss1:

Posted

Ova klima krvlju priheftana na zid.... smrzava čim se pogleda  :o

Posted

Ala se izlupeta Vesić sa revolucionarnim™ promenama u Beogradu sad na StB

Posted (edited)

Ti imaš živaca da slušaš tu prikazu. Ja kad njega vidim imam pred očima  onaj konstrukt tehno-srži sa kruciformom  ( likovi iz knjige Endimion i Uspon Endimiona) koji neprekidno vaskrsava u raznim partijama , a jedina svrha mu je isisavanje života i radosti iz svega čega se dodirne.  :fur:

Edited by Arkadija
Posted

Ti imaš živaca da slušaš tu prikazu. 

tipa taj neki rad - retko odvratan lik, al oduvek

u rangu popović bebe

Posted

Ja kad njega vidim imam pred očima  onaj konstrukt tehno-srži sa kruciformom  ( likovi iz knjige Endimion i Uspon Endimiona) koji neprekidno vaskrsava u raznim partijama , a jedina svrha mu je isisavanje života i radosti iz svega čega se dodirne.  :fur:

:ziga:

Posted

Ala se izlupeta Vesić sa revolucionarnim™ promenama u Beogradu sad na StB

"Good morning Vietnam. This is Zack Johnson on AFVN. It's about 82 degrees in downtown Saigon and right now very humid. And we have a important message for all GI's living off-base from the mayor of Saigon. He'd like you to hang your laundry indoors, instead of on the windows. The mayor wants you to keep Saigon beautiful..."

Posted (edited)

Videh dva spusta na onom ziplajnu na Adi. Verovatno testiraju.

Sa BG strane na Makisku je delovalo izuzetno sporo i smorno. Par dana kasnije sam naisao kad su neke dve devojke isle sa Makiske na BG i delovalo je da ce od njih ostati samo fleke kolko su brzo stigli do obale al ih je zaustavilo neko drvo na krajevima kablova. Po njima se videlo da je zaustavljanje bilo izuzetno bolno.

Edited by katamaran
Posted (edited)

Ne testiraju (valjda), idu non-stop, gledao sam 3 sata pre nekoliko dana.

Izgleda OK, dobra brzina, uredno zaustavljanje, prvo se udari u jedan drveni obruč koji uspori. pa taj obruč udari drugi i ide se na full stop.

Edited by Грешни Василије
Posted (edited)

Ja ovako u prolazu video samo ta dva spusta. Ovaj poslednji opasniji pre par dana.

Isle su izuzetno nebezbednom brzinom. Obruci su uspeli da ih zaustave al krajnje bolno. 

edit: mislim da ipak testiraju. Danas ili juce je cak bio natpis "lokal u pripremi"

Edited by katamaran
Posted

E svašta.