ordi Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 (edited) Pa niz fasadu? negde unutra. crevo ide u zid. Edited July 17, 2015 by ordi
Frank Pembleton Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 To sam i mislio sprovela si da kaplje komsiji... Ovakav bezobrazluk jos nisam video.... :misko: :misko: :misko:
akibono Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Ova klima krvlju priheftana na zid.... smrzava čim se pogleda :o
renne Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Ala se izlupeta Vesić sa revolucionarnim promenama u Beogradu sad na StB
Arkadija Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 (edited) Ti imaš živaca da slušaš tu prikazu. Ja kad njega vidim imam pred očima onaj konstrukt tehno-srži sa kruciformom ( likovi iz knjige Endimion i Uspon Endimiona) koji neprekidno vaskrsava u raznim partijama , a jedina svrha mu je isisavanje života i radosti iz svega čega se dodirne. Edited July 18, 2015 by Arkadija
boshoku Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Ti imaš živaca da slušaš tu prikazu. tipa taj neki rad - retko odvratan lik, al oduvek u rangu popović bebe
Аврам Гојић Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Ja kad njega vidim imam pred očima onaj konstrukt tehno-srži sa kruciformom ( likovi iz knjige Endimion i Uspon Endimiona) koji neprekidno vaskrsava u raznim partijama , a jedina svrha mu je isisavanje života i radosti iz svega čega se dodirne. :ziga:
Topola Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Ala se izlupeta Vesić sa revolucionarnim promenama u Beogradu sad na StB "Good morning Vietnam. This is Zack Johnson on AFVN. It's about 82 degrees in downtown Saigon and right now very humid. And we have a important message for all GI's living off-base from the mayor of Saigon. He'd like you to hang your laundry indoors, instead of on the windows. The mayor wants you to keep Saigon beautiful..."
katamaran Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/vladar-monaka-se-preznojavao-na-plus-40-princ-albert-prokuvao-u-beogradu-clanak-1865365 A vidim ja silno obezbedjenje oko Promaje... Mislio sam da su Toma i Vucic izasli na rucak kolko je bilo policije i obezbedjenja.
katamaran Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 (edited) Videh dva spusta na onom ziplajnu na Adi. Verovatno testiraju. Sa BG strane na Makisku je delovalo izuzetno sporo i smorno. Par dana kasnije sam naisao kad su neke dve devojke isle sa Makiske na BG i delovalo je da ce od njih ostati samo fleke kolko su brzo stigli do obale al ih je zaustavilo neko drvo na krajevima kablova. Po njima se videlo da je zaustavljanje bilo izuzetno bolno. Edited July 19, 2015 by katamaran
Аврам Гојић Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 (edited) Ne testiraju (valjda), idu non-stop, gledao sam 3 sata pre nekoliko dana. Izgleda OK, dobra brzina, uredno zaustavljanje, prvo se udari u jedan drveni obruč koji uspori. pa taj obruč udari drugi i ide se na full stop. Edited July 19, 2015 by Грешни Василије
katamaran Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 (edited) Ja ovako u prolazu video samo ta dva spusta. Ovaj poslednji opasniji pre par dana. Isle su izuzetno nebezbednom brzinom. Obruci su uspeli da ih zaustave al krajnje bolno. edit: mislim da ipak testiraju. Danas ili juce je cak bio natpis "lokal u pripremi" Edited July 19, 2015 by katamaran
gospa buba Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/vladar-monaka-se-preznojavao-na-plus-40-princ-albert-prokuvao-u-beogradu-clanak-1865365 A vidim ja silno obezbedjenje oko Promaje... Mislio sam da su Toma i Vucic izasli na rucak kolko je bilo policije i obezbedjenja. fantastichan skup, pojeli su celog dinosaurusa ^_^
Recommended Posts