Tale Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Neka poravnjaju. Ma ovo je vest koja se vozi na talasu one fotografije koja je postala viralna. 3 dana i šlus. Na kraju, kao da je zakon nešto bitan.
Аврам Гојић Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Moja klima je povezana sa olukom, nikakvo kapljanje ne dolazi u obzir.
beta Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 klime na prednjim fasadama zgrada, bili da su pod zaštitom ili ne, su ružne. da ne govorim o kapljanju kondenza. bočne fasade ukoliko za to postroje tehničke mogućnosti ili zadnja. i u drugim zemljama je leti vruće, i drugima su klime neophodne, pa im ipak gradovi ne izgledaju kao mahala.
Аврам Гојић Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 (edited) mora biti da postoji jos neki razlog zasto Beograd izgleda kao mahala...mislim da ima veze sa samim zgradama i kucama, ali mi izmice. ako Beograd zeli da ljudi pomere klime, neka im plati dodatne troskove, posto su sada klime postavljene po propisu, a pomeranje klime je za mnoge ljude prevelika investicija. pazi ti to, zemlja grca u bedi, a vlast hoce da namece ljudima troskove za estetsko uredjenje favela ma dajte bre, ovo je obicno malogradjansko glupiranje, potpuno diskonektovano od realnosti. treba skloniti klime sa zasticenih fasada i to je to. kada prosecna plata bude veca od potrosacke korpe, dajte onda da pricamo o nametima na ulepsavanje. do tada, svaka ovakva funkcionalno nebitna inicijativa je otimanje od usta i nista vise. Edited July 17, 2015 by Грешни Василије
beta Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 .... ima veze sa urbanistima koji su u tesnoj sprezi sa političarima pa igraju kako im se svira. sve prepliću nožicama
duda Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 u mom stanu u centru je leti tolika vrućinčina da nema šanse da se živi bez klime ima samo uličnu fasadu dve klime povezane na oluk, nikom ništa ne kaplje ? nema šanse da se postave bilo gde drugo, terase nemam tj. imam zastakljenu lođu, ali i da nije zastakljena, suviše je mala za dve spoljne jedinice, ne bi mogla vrata da se otvore a i bilo bi predaleko do unutrašnjih jedinica
Lezilebovich Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 može da se napravi kompromis da se u tim slučajevima preko klime nakači poster Beograd Na Vodi i rešena stvar.
beta Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 (edited) @duda ti si iz struke i znaš na šta mislim. ukoliko nema drugih mogućnosti, onda ulična fasada na adekvatan način. ali takvi slučajevi su retki u odnosno na one gde je vlasniku stana/poslovnog prostora jednostavnije da stavi klimu gde hoće Edited July 17, 2015 by beta kentauri
Аврам Гојић Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 (edited) može da se napravi kompromis da se u tim slučajevima preko klime nakači poster Beograd Na Vodi i rešena stvar. Eto resenja, ukusno i lepo. Edited July 17, 2015 by Грешни Василије
beta Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 (edited) i nalepnica SNS je dovoljna mada da ne grešim dušu, ovaj problem je malko stariji Edited July 17, 2015 by beta kentauri
Frank Pembleton Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Ja sam u zgradi pokušao fa proguram varijantu da da od mene do zemlje ispred zgrade spustim gumeno crevo većeg prečnika ili tako nešto u što bi onda svi nabadali odvod za kondenz. Hteo sve ja sam da finansiram, samo što za rad treba pristup iz ostalih stanova, ali cvrc krenulo palamuđenje i propade... Poslato sa WC šolje by BVK
ordi Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 klime na prednjim fasadama zgrada, bili da su pod zaštitom ili ne, su ružne. da ne govorim o kapljanju kondenza. na mojoj zgradi nema kapanja već crevo ide u zid -_-
Frank Pembleton Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 na mojoj zgradi nema kapanja već crevo ide u zid -_- Pa niz fasadu?
Frank Pembleton Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Moja klima kaplje na zelenu površinu Pa i moja...
Recommended Posts