Jump to content

Beograd

Featured Replies

Detalji iz života Vojvode Stepe  :isuse:

dsci8988.jpg

dsci8990.jpg

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Na red su došli i klima uređaji. Priprema se novi zakon o stanovanju:

21359991fc41b2ab3078c43a7fd25cbd2f0fd0e6

Volela bih da mi neko objasni gde ja da izmestim klime, kada mi sve sobe i kuhinja sa terasom, gledaju na ulicu.

Bojim se da će se ostvariti ona moja šala da će se brojati PVC prozori i posebno haračiti imaoci istih, apo drugoj tarifi oni koji ih nisu ugradili.

Pa na terasu valjda.

Pa na terasu valjda.

važi, pa ću cevi između kompresora i unutrašnje jedinice da provlačim kroz tri sobe i kuhinju i da bude dužine minimum 20 metara. Da bušim zidove i da izgleda estetski do jaja u stanu. Uostalom, nemaju svi terase, a sobe im gledaju na ulicu, šta sa njima?

Postavka na tersu u mom slučaju je moguća samo u jednoj sobi, koja je i inače do terase.

Edited by Arkadija

Zbog duzine cevi rad klime moze da bute slabijeg efekta..pa ces onda morati da kupis drugu, jacu klimu. Drzava dobija pare od carinjenja novih klima uredjaja, Prointer ce vrlo verovatno da se nametne kao glavni dobavljac..a trosices i vise struje pa ces dodatno prihodovati u kasu ove napacene zemlje. Svi su na dobitku.

Inace, moram da se setim kako je ova ekipa tijekom 90-ih prebrojavala satelitske antene po krovovima.

Na red su došli i klima uređaji. Priprema se novi zakon o stanovanju:

21359991fc41b2ab3078c43a7fd25cbd2f0fd0e6

Volela bih da mi neko objasni gde ja da izmestim klime, kada mi sve sobe i kuhinja sa terasom, gledaju na ulicu.

Bojim se da će se ostvariti ona moja šala da će se brojati PVC prozori i posebno haračiti imaoci istih, apo drugoj tarifi oni koji ih nisu ugradili.

Lepo je to sto gradska vlast ima istancan osecaj za prioritete.

Inace Yolo je ovo davno predlagao,

važi, pa ću cevi između kompresora i unutrašnje jedinice da provlačim kroz tri sobe i kuhinju i da bude dužine minimum 20 metara. Da bušim zidove i da izgleda estetski do jaja u stanu. Uostalom, nemaju svi terase, a sobe im gledaju na ulicu, šta sa njima?

Postavka na tersu u mom slučaju je moguća samo u jednoj sobi, koja je i inače do terase.

Pa napisala si da sve sobe i kuhinja sa terasom gledaju na ulicu.

Stekao sam utisak da se vecina u Bg zali na estetski izgled fasada sa nacickanim klimama. Ruzno je a nije ni prijatno ljudima koji setaju ispod tih klima.

Kad im kazem da ih stave na terasu, odma se pobune kako ce im to estetski unistiti stan, pa buka pa skupoca itd....

Kakva skela kad je oluk strateski postavljen radi pristupa klimama :)

Moje 2 klime su postavljene tako da nikome ne kaplju na glavu, sve cevčice su pobodene u oluk. A ni zgrada nije pod zaštitom države. 

Edited by Arkadija

Za to kapljanje bih definitivno debelo kaznjavao. Svako moze da sprovede gumeno crevo.

Na Starom gradu je pre par godina bila neka kampanja protiv toga a glavno tusiranje sa zgrade opstine.

Edited by katamaran

^Covek prosto pozeli da ima slem na glavi dok hoda po centru. <_<

Može samo kao privremeno rešenje, jer po urbanističkim uslovima mora da ostavi tu fasadu "klot".

Komšija (na broju 16) ako želi da gradi na svom nešto slično što i ovaj će dobiti slične urbanističke uslove da na toj strani svojom fasadom može samo da se nasloni na komšijsku.

Sve klime na krov:

aerialliftA.jpg

a ako je kriv?