July 15, 20159 yr a ima i ovaj biser pa to ti je standardno reshenje za invalide i slabije pokretna lica. a sad svi preko krova! -_-
July 15, 20159 yr strelica jasno pokazuje kuda treba voziti bicigli niz stepenice, ne znam šta nije jasno...
July 15, 20159 yr i kad će protesti protiv kulovgradskog zaštitnog zida koji štiti naprednjake od siromašnih
July 15, 20159 yr Zabadanje novih znakova im je omiljena disciplina, ne znam gde se prave i jel neka privatna firma u okviru SNS biznis pula... ali kad ovako krenu ne znaju da stanu. Jel su stavili bar i rampe preko stepenica? Doduše nikako da nabodu one znakove koji zaista fale po gradu - putokaze i pravce... za najčudnije stvari me pitaju totalno pogubljeni putnici namernici koji promaše skretanje kod 'albukerkija'.
July 15, 20159 yr a ima i ovaj biser Biciklisticka staza niz stepenice. SNS inovatori. Obidjem im majku.
July 15, 20159 yr a ima bogami i ovaj bezobrazluk Ja se mnogo sigurnije osećam na kolovozu nego na trotoaru kada biciklam preko mosta. Visoko sam na biciklu i strah me je da ću da padnem u reku ako me neko iznenadi ili budem nepažljiv.