kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Na Karaburmi se oseca neki grozan smradkao u švajcarskoj, a i u austriji. evropa.
I*m with the pilots Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 (edited) U mom delu obicno ne smrdi nista, ali evo vec neku godinu povremeno leti osetim taj smrad kakav je bio danas. Prosao je srecom. Edited July 13, 2015 by I*m with the pilots
Аврам Гојић Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 (edited) Meni odma gazda Topuzić pao na pamet... kenzo, prc.. a meni odmah palo na pamet da proverim izvor. prva slika je sa Vkontakte, veze nema s nama Edited July 13, 2015 by Грешни Василије
zoki Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Eto ti sad, navukoh se, sledeći put radim detaljnu inspekciju...
Аврам Гојић Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Eto ti sad, navukoh se, sledeći put radim detaljnu inspekciju... ako je za "utehu", druga fotka je real deal, i na Google Street View vidi se intervencija na fasadnoj plastici.
Tihajeza Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 kad smo već na toj lokaciji, šta je sa bivšom zgradom (tj.zgradama) američke ambasade? vraćaju se u prethodno stanje? izdate nekom drugom?
zoki Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 (edited) ako je za "utehu", druga fotka je real deal, i na Google Street View vidi se intervencija na fasadnoj plastici. Drugu sliku sam prvo i video pa sam otišao na profil da vidim šta ima još... edit: citat Edited July 13, 2015 by zoki
ajgor Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 (edited) kad smo već na toj lokaciji, šta je sa bivšom zgradom (tj.zgradama) američke ambasade? vraćaju se u prethodno stanje? izdate nekom drugom? Bezuspešno (za sada) pokušavaju da ih prodaju, na početku je bio neki ekstra otrov od cene, ne znam jesu li u međuvremenu skresali iznos. Jedino se redovno menja reklamno platno agenta za prodaju, čim ga grafiteri upropaste. Teško će ga vratiti u prvobitno stanje. toliko je pregrađivano i dograđivano od pedesetih naovamo. Edited July 13, 2015 by ajgor
akibono Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 kad smo već na toj lokaciji, šta je sa bivšom zgradom (tj.zgradama) američke ambasade? vraćaju se u prethodno stanje? izdate nekom drugom? Prodaje se sve đuture od ulice do ulice, još od 2013. ali niko neće da kupi... poslednja javna informacija je bila krajem prošle godine kad su promenili agenciju (i spustili cenu) - http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/Niko-nece-da-kupi-staru-americku-ambasadu.lt.html
Аврам Гојић Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 a da li su poceli bilo kakvi, mali, malecki radovi? bilo sta?
Tihajeza Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 (edited) Bila juče u šetnji do opservatorije. Razumem da nema para da se opservatorija rekonstruiše, ali zašto da se dopušta ovakvo divljanje: Dogradnja jednog od stanova za osoblje opservatorije, u sklopu kompleksa. Arhitektura moderne u najboljem izdanju sa krovom Kaluđerice. Edited July 14, 2015 by Tihajeza
Recommended Posts