pacey defender Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Vidim da opština Savski venac kreće sa kampanjom recikliranja. Ako sam dobro razumeo, u jednu vreću će se odvajati karton i pet ambalaža, to će Čistoća odnositi dva puta nedeljno. Dovoljno je spakovati sve to đuture u naročite kese, izneti u određenom trenutku ispred zgrade, a ovi će to da pokupe i kasnije izvrše dodatnu selekciju materijala za reciklažu. Bravo za ideju!
Venom Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 I sta se onda desava sa smecem za reciklazu? Reciklira se negde ili se isto baci negde na deponiju?
Hamlet Strašni Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Cistoca to posle reciklira. Ideja je da projekat bude finansijski samoodrziv i ukoliko se pokaze kao takav dogodine se siri na ceo grad.
Bright Billy Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 problem je samo sto ima jako malo tih reciklaznih ostrva (kontejnera), mislim 36.
Tihajeza Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 fail nova stajališta gsp-a:ok, dvojezična su, jasno je koji prevoz staje na njoj, ali mape!ova levo đene đene, prilaz ulica kroz koje prolazi trola i nekih okolnih, mada je u ovoj razmeri mogla da bude prikazana još koja. ali čemu služi karta desno???? žali bože bele hartije, mapa prikazuje isto što i prva mapa, samo sa mnogo manje detalja. iz nje možemo naučiti da trolejbus prolazi kroz beograd, i da možemo na toj trasi da presednemo na neke druge autobuse, ali ne i da vidimo gde oni voze.ovaj što je smišljao stajališta sigurno nikada nije bio turista. mogli su da stave kartu linija gsp-a sa svog sajta, ali prerađenu da izgleda ovako. u prirodi je dimenzija cca.50x50cm.
najgori Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 (edited) jos da u gspu skupe hrabrost za revolucionarni potez (dramska pauza)... (tus na dobosu)... obelezavanja autobusa brojevima i (ovo totalna avangarda) ispisa polazne i krajnje stanice na autobusuhej, gde bi nam kraj bio, mada kakvi smo onda bi se razmazili i trazili red voznje, ciste autobuse i ostalo dekadentno zapadnjacko izivljavanje.btw. jel postoji gora gradska firma od gspa? Edited July 14, 2010 by najgori
Кристофер Лумумбо Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 kako da najbrze stignem do banovog brda, a da ne menjam prevoz? idem do pozeske, to je valjda ona glavna ulica na b. brdu. startna pozicija je nbgd arena.
Кристофер Лумумбо Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 da, 88.evo na sajtu gsp-aЗЕМУН /КЕЈ ОСЛОБОЂЕЊА/ - Марка Николића - Др Јована Суботића - Стевана Марковића - Авијатичарски трг - Николаја Островског - Александра Дубчека - Булевар Михаила Пупина - Омладинских бригада - Булевар Арсенија Чарнојевића - Газела - Булевар војводе Мишића - Радничка - Вијадукт - Кировљева - Пожешка - Водоводска - Лоле Рибара - Радних акција - Авалска - Даринке Радовић - НОВИ ЖЕЛЕЗНИК hvala :)jel zna neko kakvo je stanje na gazeli? nemo' da zakasnim zbog ogromne guzve. kolima stizem za 15 minuta kada nije velika guzva ali plasim se da ne zakasnim ako ima neko zakrcenje na gazeli.
gospa buba Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 jel zna neko kakvo je stanje na gazeli? nemo' da zakasnim zbog ogromne guzve. kolima stizem za 15 minuta kada nije velika guzva ali plasim se da ne zakasnim ako ima neko zakrcenje na gazeli.ja samo znam da te 88ce uredno stizu u smeru ka zemunu, u organizovanim trojkama. posle iz zemuna sirote krecu kako znaju i umeju. a sta rade na gazeli djavo bi ga znao :Pistina, mi u nashe selo imamo lep prevoz, ukoliko ne insistiramo da idemo preko reke ^_^
Кристофер Лумумбо Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 ja samo znam da te 88ce uredno stizu u smeru ka zemunu, u organizovanim trojkama. posle iz zemuna sirote krecu kako znaju i umeju. a sta rade na gazeli djavo bi ga znao :Pistina, mi u nashe selo imamo lep prevoz, ukoliko ne insistiramo da idemo preko reke ^_^ma mene samo djavo (zubar) moze da natera da predjem reku inace najn! evo sta kazu na sajtu gsp-a, izmena rezima:Линије бр. 18, 88, 601 и АДА 2 у оба смера саобраћају следећом трасом: мост "Газела" – излазна рампа са Аутопута код Сава центра – Владимира Поповића – Булевар Милутина Миланковића – Милентија Поповића – Булевар Зорана Ђинђића – Шпанских бораца – кружна петља – Аутопут и даље редовним трасама.
Recommended Posts