beta Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 iskreno, i bez griže savesti mrzim splavove, vlasnike/zakupce istih, kao i splavare i splavarke. dobrodošli u kurvarevo
darling Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 i meni se cini da terasa ne moze da dobaci do krsta. tako da je terasa nocas maltretirala samo mene. klimu sam iskljucila u 5.10, otvorila prozor, i dalje se cula muzika, pa sam opet prozor/klima. ustala sam u 6.05, bilo je tiho kao u grobu. inace, osim bukom, jebu nas najmanje dvaput nedeljno i ponocnim vatrometom :( ustani lave, ustani medo!
teacher Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 edit: tek juce sam video ovu naprednjacko inspektorsku svinjariju http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/485652/Inspektori-Splavovi-na-Savi-postuju-pravila-o-nivou-buke kad smo mi tražili merenje buke lokalnog kafića, inspektori su nam rekli da mogu da dođu samo u njihovo radno vreme. što znači da nisu slagali, pošto su verovatno merili podne.
akibono Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 što ste svi protiv pojačane turističke ponude našeg velegrada, nije lepo malo disko-folk muzike u noćnim satima, žrtvujte se bre za narod zar vi ne vidite buljuke tzv. stranaca-turista što nam ostavljaju tvrdu valutu Što se tiče kompleksa 'hercegovačka promenada od 300 metara' možda se ništa konkretno ne zna o tome šta-kako-gde se radi, ali se zato sigurno zna ko je izvođač radova koji je taj posao dobio svakako po otvorenom i transparentnom procesu - Millenium Team, ista firma koja je iznedrila Savanovu
salerokada Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 I meni gruva u poslednje vreme samo tako. Po lokaciji bih rekao da je Terassa. A super je i to što su studentski park zaključali zbog buke, a sa druge strane klubovi i splavovi gruvaju samo tako. Jbg, omladina koja pije pivo u parku ne plaća "gradsko građevinsko zemljište".
darling Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 kad smo mi tražili merenje buke lokalnog kafića, inspektori su nam rekli da mogu da dođu samo u njihovo radno vreme. što znači da nisu slagali, pošto su verovatno merili podne. meni su pre par godina dolazili u noci izmedju petka i subote, oko 1, i to ne inspektori, nego dva inzenjera iz priv. firme ovlascena da meri nivo buke. koliko se secam, poslala ih je policija. lanac je kod mene isao ovako: ja bombardovala mejlovima predsednicu opstine (uvek sam prijavljivala i policiji, al bez rezultata), ona kad sam joj dosadila prijavila policiji, policija zvala mene da dam izjavu, policija poslala inzenjere, mene zvala inspektorka da podignem resenje kojim se njima ogranicava nivo buke. na fejsbuku beogradjani protiv nocne buke imas detaljno upustvo na koje sve nacine mozes da se boris protiv bukadzija. pocela sam ozbiljno da razmisljam o ovome, bez obzira na to sto podrazumeva da placam takse, imam rodjaku advokaticu, nagovoricu je da me zastupa za dzabe. u perspektivi, vredece.
gospa buba Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Po zakonu, službeno ili odgovorno lice koje odbije da izvrši pravnosnažnu sudsku odluku ili je ne izvrši u zakonskom ili odlukom određenom roku, kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine i novčanom kaznom (Član 340 Krivičnog zakona). i ovo mnogo zavisi koje je i chije lice, da znash. ali sasrecom, svakako :D
katamaran Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) Gori nesto na Zvezdari(valjda) ?Gledam sa Ade I dim je sve veci. Edit:izgleda da prestade... Edited July 6, 2015 by katamaran
zoki Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 jebote! ladno postavili bastu na parking za invalide. nadam se da je slika matora (stiglo mi na mail pre neki dan) i da je ovo uklonjeno. mada... Prošao danas tu, sklonili su baštu..
akibono Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 [RANT ON] Kako bi se to reklo - celo leto posred Topčiderske zvezde ista ekipa u razvaljenom narandžastom kombiju prodaje lubenice... od kada su se pojavile prve lubenice iz uvoza pa evo svakog božijeg dana! Malo su levo, malo desno, ali su redovni. Onako baš domaćinski ko uz magistralu sa plastičnim stolicama, stolovima, drvenim konstrukcijama... propisno zauzimajući poprilične kvadratne metre oko svog mobilnog štanda tj. otvorenog kombija. Dva puta sam video patrolu komunalne policije da nešto pričaju sa njima, a klasičnih pandura je bilo oko ili pored njih ko zna koliko puta - jer je ionako tu omiljeno mesto saobraćajaca da zaustavljaju. Ista ekipa je i prošle godine ovde prodavala lubenice i dinje, ali su se krili, bežali ili se pravili 'toše' u preparkiranom kombiju - ali ove godine je izgleda sve regularno, valjda dobili 'dozvolu'. Verovatno se neko od njih učlanio u jednu od stranaka, dal 'žute' dal 'plave' pa regulisao trgovački status. Svaka čast, tržišna ekonomija je (izgleda) rekla svoje Trebalo bi da se organizuju svi oni kamioni što ih proteruju sa Vidikovačke pijace, ima dosta mesta ovde gore oko Arhiva Jugoslavije [RANT OFF]
Аврам Гојић Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 a sto ti smetaju? ja bih svima dao da prodaju sve gde god zele. to nas je odrzalo devedesetih.
Tihajeza Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Ja ne bih, jer bi se pola naroda potrovalo. Što bi verovatno jako razveselilo Hellu, kad malo razmislim. Sent from my Lenovo S660 using Tapatalk
gospa buba Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) a sto ti smetaju? ja bih svima dao da prodaju sve gde god zele. to nas je odrzalo devedesetih. i-opet-ce-i-opet-ce. meni isto ne smeta. buvljachka krv pa to ti je ^_^ Edited July 6, 2015 by gospa buba
Hamlet Strašni Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 a sto ti smetaju? ja bih svima dao da prodaju sve gde god zele. to nas je odrzalo devedesetih. Ovaj, to je i dozvoljeno novim zakonom o trgovini. Sve osim hrane...
gospa buba Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Ovaj, to je i dozvoljeno novim zakonom o trgovini. Sve osim hrane... stvarno? :o
Recommended Posts