Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

Nadam se da ce krenuti kampanja kao za onog decka koga je ubio onaj olos na Brankovom. Ako su radile kamere, sigurno su snimile dogadjaj, registarsku tablicu i ne bi trebalo MUPu da vise od 2h da ih nadje i privede.

Edited by Milosh76
Posted (edited)

e lepa vam je ona Ada i to bas

jel ide neko tamo?jel se kupate?

meni se bas svidja..ima sporta,ima kupanja i plivanja,ima hlada,sume,prirode..ima sve

Edited by ivy
Posted (edited)

Naravno da se ide na Adu.

Jeste lepa ali su ugostitelji bas preterali sa uzurpacijom plaze.

Edited by Грешни Василије
Posted

da,ali zavisi kako gledas na stvar..ima i dosta prazne plaze a kad trazis stek- stek i nadjes

mada jeste mucno prolaziti kroz spalir zive muzike i basti,al ja to brzo brisem iz memorije

Posted

Sa Makiske strane je bolje, a tamo je i osuncanost u toku popodneva veca jer je okrenuta zapadu.

Brisem i ja, samo me uvek bar malo iznervira ta osionost sa kojom se otima javni prostor. 

Posted

jebote! ladno postavili bastu na parking za invalide. nadam se da je slika matora (stiglo mi na mail pre neki dan) i da je ovo uklonjeno. mada... 

11539739_372223229641765_695279234558042

Posted

mene vise brine sta je ono na ulici

Posted

Sa Makiske strane je bolje, a tamo je i osuncanost u toku popodneva veca jer je okrenuta zapadu.

Brisem i ja, samo me uvek bar malo iznervira ta osionost sa kojom se otima javni prostor. 

sa te strane(ja ustvari neama pojma koja je koja strana ali kontam ta sto je osuncana do kasno) na ,,pocetku,, je pakao od fenseraja a oko sredine pri skijanju(kraj) je kul...mi smo ustvari u petak obisli ceo krug biciklom a juce iz dva puta peske i kupali se na vise mestasa obe strane tako mi svejedno koja je strana :D

Posted

neviđeni neimari...

asfaltiraće ulicu i napraviti trotoare... pa će onda u toj 'novoj' ulici da naprave ogromno gradilište za dve 'kule' - a što se tiče promenade, i dalje malo ko zna gde se tačno nalazi, kolika će biti, ili kako će uopšte da izgleda....

Naravno bitno da je kreten po 100x ponovio besmislene cifre šta su srušili i uklonili  :isuse:

BTW, na satelitskoj Google mapi Beograda se već nalazi 'Savanova' i nazvana je 'Galerija - Beograd na vodi'  :fantom:

Posted (edited)

za mene je ta promenada od ade pa do dvaespetog maja.

u savanovi radi 1 opaka promoterka

Edited by extragluv
Posted

pa više puta su Lolek i Bolek potencirali da uređuju 300 metara te 'promenade' između Bankovog i Starog, a ljudi koji su merili kažu da je taj potez dugačak 480 metara  -_-

Posted

pa da gradjani vide da se projekat beograd na vodi ozbiljno radi. prosle godine je okrecen geozavod, ove godine otvoreni stand sa alkoholom i svecana staza. ostalo se jos renderuje ali bice.

Posted

pa da gradjani vide da se projekat beograd na vodi ozbiljno radi. prosle godine je okrecen geozavod, ove godine otvoreni stand sa alkoholom i svecana staza. ostalo se jos renderuje ali bice.

a kad oni to zavershe, pa prodje josh par godinica, onda kolike pare treba da platimo arapima shto su se slikali s njima? :unsure: