belch Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 (edited) čisto sumnjam, svaka kritična masa se bavi određenim problemom koji biciklisti imaju. nekad ide do brankovog mosta i tu se demostrira jer ne popravljaju trotoar, prošla je išla preko pančevačkog mosta jer institucije već godinama ignorišu apele za rekonstrukcijom trotoara. ova je završila tu zbog najave da će da rekonstruišu taj deo obale, da će praviti promenadu bez jasnog plana šta će biti sa biciklističkom stazom. znači više je fokus bio na stazi nego na štandu km se vozi jako polako da bi svi mogli da drže korak, jer ima i male dece i početnika i ljudi bez kondicije. Edited June 30, 2015 by belch
beta Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 odlično! ja nemam bajs a nemam ni kondicije. možda se i ja priključim sledeći put
Geo Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Jedan klinac(max 7-8 god.) na zadnjoj voznji, odvozao celu rutu na skejtu (bez da je zaostajao)... p.s. Okupljanje oko Delije67, posto ne ide na "km voznje" bez majce "PPP"
kud u maglu Simoviću Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 zanimljivo, još zanimljivije će biti kad se neko po noći zakuca u te stubove
Pontijak Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Prvo sam pomislio da pitam je li neko prijavio inspekciji, ali onda gledam gornju sliku i razmisljam kako bi ta cela konstrukcija na paletama moga da se odvuce. nema vise ne konstrukcije vec nekoliko dana
akibono Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 :ziga: ovo mi baš liči na akciju lokalnih SNS botova aktivista...
Pontijak Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 ovde ne vazi ona uzrecica boles mozga jer kod onih koji su ovo postavili mozga nema
Tale Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Nije ovo jedina prepreka na tom mestu, evo fotografija sa lokacije:
akibono Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Carski, znači ipak je to neko 'opštinsko rešenje'.... nije radio fantom u noći Ali čemu 'sužavanje' prolaza kad je dovoljna samo prečka da spreči visoka vozila tj. te zlikovce sa kamionima koje inače ovako peške komunalci nisu u stanju da oteraju.... Živela narodna vlast u zemlji Rakovici, jedva čekam da krene potezanje pištolja i međusobno upucavanje građana ko ima prednost - kad dvoje automobila zaglavi u isti prolaz
Đipalo Junuz Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Ovo je opština Čukarica Pijaca pripada Rakovici, a Cerak i parkinzi su na Čukarici -_- O prolasku vatrogasnog vozila nisu razmišljali?
Tale Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Eh, pa vidiš šta su smislili tokom razmišljanja. Uz to, komunalna je tu sve vreme i ništa im to nije čudno.
Đipalo Junuz Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) Zadovoljni botovi građani će govoriti - to je parking i slepa ulica, nema tu šta da se zapali... sve dok se ne zapali nečiji auto na parkingu... Ili će, recimo, uživati tri dana bez vode kad pukne cev jer bager ne može da prođe a ne sme da ruši bez naloga... A kad padne sneg onda će da kukaju kako samo kod njih neće da očiste sneg. Živeo sam na Ceraku kod VMC-a 10 godina, znam kakva je situacija i šta je problem, ali ovo je sranje u najavi... U najboljem slučaju će neko slomiti nogu. Edited July 4, 2015 by Đipalo Junuz
Milosh76 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Ne mogu da verujem da ovo moze da se desi u BG u izuzetno prometnoj ulici, osvetljenoj, na autobuskoj stanici punoj ljudi!
ultra plasticni Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Otprilike da se ovakve stvari prijavljuju policiji
Recommended Posts