Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

čisto sumnjam, svaka kritična masa se bavi određenim problemom koji biciklisti imaju. nekad ide do brankovog mosta i tu se demostrira jer ne popravljaju trotoar, prošla je išla preko pančevačkog mosta jer institucije već godinama ignorišu apele za rekonstrukcijom trotoara. 

ova je završila tu zbog najave da će da rekonstruišu taj deo obale, da će praviti promenadu bez jasnog plana šta će biti sa biciklističkom stazom. 

znači više je fokus bio na stazi nego na štandu™

km se vozi jako polako da bi svi mogli da drže korak, jer ima i male dece i početnika i ljudi bez kondicije.

Edited by belch
Posted

odlično! ja nemam bajs a nemam ni kondicije.

možda se i ja priključim sledeći put

Posted

Jedan klinac(max 7-8 god.) na zadnjoj voznji, odvozao celu rutu na skejtu (bez da je zaostajao)...

p.s. Okupljanje oko Delije67, posto ne ide na "km voznje" bez majce "PPP"

Posted

zanimljivo, još zanimljivije će biti kad se neko po noći zakuca u te stubove

:huh:

Posted

Prvo sam pomislio da pitam je li neko prijavio inspekciji, ali onda gledam gornju sliku i razmisljam kako bi ta cela konstrukcija na paletama moga da se odvuce.

nema vise ne konstrukcije vec nekoliko dana

Posted

:ziga:

ovo mi baš liči na akciju lokalnih SNS botova aktivista...

Posted

ovde ne vazi ona uzrecica boles mozga jer kod onih koji su ovo postavili mozga nema

Posted

Nije ovo jedina prepreka na tom mestu, evo fotografija sa lokacije:

Posted

Carski, znači ipak je to neko 'opštinsko rešenje'.... nije radio fantom u noći  :lolol:

Ali čemu 'sužavanje' prolaza kad je dovoljna samo prečka da spreči visoka vozila tj. te zlikovce sa kamionima koje inače ovako peške komunalci nisu u stanju da oteraju....

Živela narodna vlast u zemlji Rakovici, jedva čekam da krene potezanje pištolja i međusobno upucavanje građana ko ima prednost - kad dvoje automobila zaglavi u isti prolaz  :fantom:

Posted

Ovo je opština Čukarica :fantom:

Pijaca pripada Rakovici, a Cerak i parkinzi su na Čukarici -_-

O prolasku vatrogasnog vozila nisu razmišljali?

Posted

Eh, pa vidiš šta su smislili tokom razmišljanja.

Uz to, komunalna je tu sve vreme i ništa im to nije čudno.

Posted (edited)

Zadovoljni botovi građani će govoriti - to je parking i slepa ulica, nema tu šta da se zapali... sve dok se ne zapali nečiji auto na parkingu... Ili će, recimo, uživati tri dana bez vode kad pukne cev jer bager ne može da prođe a ne sme da ruši bez naloga... A kad padne sneg onda će da kukaju kako samo kod njih neće da očiste sneg. Živeo sam na Ceraku kod VMC-a 10 godina, znam kakva je situacija i šta je problem, ali ovo je sranje u najavi... U najboljem slučaju će neko slomiti nogu.

Edited by Đipalo Junuz
Posted

Ne mogu da verujem da ovo moze da se desi u BG u izuzetno prometnoj ulici, osvetljenoj, na autobuskoj stanici punoj ljudi!

maria.jpg

Posted

Otprilike da se ovakve stvari prijavljuju policiji