Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Skerlićeva i taj deo okolo će uskoro postati (ako već i nije) nova Strahinića Bana!!

Posted

Verovatno je velika najezda u biblioteku, pa dok sačekaju svoj red za željenu knjigu... a tu je i duhovni element... prava lokacija  :lolol:

Posted

jel to beše pašnjak I klase?

goveda

Posted

da ukradem se jednog drugog mesta, baš mi muka pripala.... lek za ovo je samo molotovljev koktel i batina  :fur:

sad nema nijedno mesto za invalide jer je zauzeo oba plava polja, zbog jebenih 10 mesta za sedenje između đubreta i ulice!

Prvo sam pomislio da pitam je li neko prijavio inspekciji, ali onda gledam gornju sliku i razmisljam kako bi ta cela konstrukcija na paletama moga da se odvuce.

Posted

Baš vam je lepa Skadarlija. Transformersi nisu. 

Posted

Transformesi su midleovi, uskoro se sele na Adu, pa se vracaju u pra pra postojbinu (Cuce valjda)...

Posted

11692630_483171101860400_316426787722900

Invazija bato!

Bravo za biciklističke fanatike!

:Hail:

Sad mi je žao što nisam bio tad u Beogradu i što više nemam bicikl.

Mada bih voleo da vidim sliku razmontiravanja privremenog objekta od strane okupljenih ljudi, voznog parka takođe.

Posted

Transformesi su midleovi, uskoro se sele na Adu, pa se vracaju u pra pra postojbinu (Cuce valjda)...

Nema teorije da se vrate, Crnogorci kad dođu u Beograd nema nazad  :fantom:

Posted

:Hail:

Sad mi je žao što nisam bio tad u Beogradu i što više nemam bicikl.

Mada bih voleo da vidim sliku razmontiravanja privremenog objekta od strane okupljenih ljudi, voznog parka takođe.

Lepo bi bilo kad bi ovo postala redovna praksa...

Posted

Ovo i jeste redovna praksa. Ovo je bila 51. kriticna masa. Odrzava se svake poslednje subote u mesecu vec vise od 4 godine. PPP ima svoje predstavnike.

Posted

Mislio je na okruzivanje ovog "privremno objekta za promociju"

Patka je zakon.

Posted

Mislio je na okruzivanje ovog "privremno objekta štanda za promociju"

Patka je zakon.

zna se šta je objekat a šta je štand  -_-

Posted

Mislio je na okruzivanje ovog "privremno objekta za promociju"

Patka je zakon.

Mislio sam.

Posted

ako neko želi da se priključi sledeći put, markoni i ibikebelgrade daju ljudima besplatno bajseve da bi učestvovali na masi 

Posted

ako neko želi da se priključi sledeći put, markoni i ibikebelgrade daju ljudima besplatno bajseve da bi učestvovali na masi 

cool! 

da li mi, vozači bajsa, koji nemamo kondicije da vozimo beogradskim strmim ulicama, možemo da dođemo pravo tamo do štanda? da li će se od sada sve kritične mase završavati tamo?