Jump to content

Beograd

Featured Replies

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Na Brodić idem ja sa društvom, a strendžeri su u keksi fazonu ako me razumeš...

onda na hua-hua, frestajler...

Poslušaj kumsa i teraj na hua hua

al ne pre keca, prvo ih negde dobro opij i vidi u kakvom su stanju pijani. ako su ko oni miševi iz vica "mac, mac, maaac" teraj pravo na neki treš fud pa u hotel, ako su samo veseli ko pijanci pravac hua i lomi.

tamo nije loše za rezervisati da golddidžerke imaju dojavu

:keksi:

vidi ovde  gde je najbolja ponuda, pa polako

Ima li neko iskustva sa 94? (splavčugom, ne vatrogascima)

Pravi brodić je sad pored Brodića

na sta mislis? nizvodno od Brodica je bio otvoren neki novi slep sa izrazito boemskom crtom, ne znam sta se desilo sa njima za ovih nekoliko meseci

ocel bit foto reportaze?

11665513_486959128136702_483630351480741

na sta mislis? nizvodno od Brodica je bio otvoren neki novi slep sa izrazito boemskom crtom, ne znam sta se desilo sa njima za ovih nekoliko meseci

na kurosavu verovatno

dođite u 5 na kritičnu masu, da protestujemo protiv uništavanja staze promenadom :)

dođite u 5 na kritičnu masu 

-1

to mi deluje ko sekta neka :fantom:

dođite u 5 na kritičnu masu, da protestujemo protiv uništavanja staze promenadom :)

Oćete to da se parkirate ispred štanda ili...

8421b4033b295e3e08413ab69269b08b.jpg

Poslato sa WC šolje by BVK