Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Stvarno ne znam ali one pedaline su bile užasno skupe, tipa 500 kinti pola sata. Tako da očekujem da i ovo bude u tom rangu.

...poslato sa najbolje verzije tt....

Posted (edited)

ali nabitnije je sto nema vise drvoseka™ koji je unistavao grad :fantom:

Traže novi rok - "Stepa" debelo kasni
Izvođač radova u Ulici vojvode Stepe, kompanija "Ratko Mitrović" zatražila je produžetak roka za 49 dana za rekonstrukciju te saobraćajnice, kaže Goran Vesić.

"Mi ovaj ugovor nismo pravili, već zatekli, tenderske uslove nismo definisali, nego takođe zatekli od prethodne vlasti, a ni izvodjača nismo izabrali. Ugovor je zaista loš za grad jer nismo imali nikakvu mogućnost da utičemo na izvodjača do kraja završnog roka", rekao je Vesić i objasnio da nisu mogli da budu naplaćivani penali u međurokovima ili da se vrši "pritisak" kako bi ulica bila brže završena.

Edited by Pontijak
Posted

:blink:

a ko je onda potpisao ovaj "štetni ugovor za grad" ?

Posted

:blink:

a ko je onda potpisao ovaj "štetni ugovor za grad" ?

drvosek je potpisao! za sve su oni™ krivi! - to je tako dobro resenje, imaju opravdanja za sledecih 50 godina :lolol:

Posted

jutros cujem na tv nekog lika pretpostavljam iz sns kako DuPetu kaze "vi ste izvrsili genocid nad srpskom privredom". tako da da, bar jedno 50 godina oporavka

Posted

Izgleda da su i nesretne đubretare prebacili na 'letnji režim', jer mi već drugu nedelju mučenici dolaze da prazne kontejnere u PODNE!

pre toga su bili vrlo redovni oko 8 ujutru... tako da je ili to, ili ozbiljan manjak ispravnih kamiona pa drastično tumbaju raspored...

Negde od februara nema ni čistača ulica, što sa metlama što sa duvalicama i sl. tehnikom, pa bih baš voleo da znam jel su pootpuštali te ljude u skopu akcije gašenja tzv. socijalnih programa. Hvale se 'gracki oci' silnim uštedama u budžetu, profitima i dividendama koje gradska javna preduzeća ostvaruju i vraćaju u budžet, evo i danas se baš pohvališe 'viškom' od 4 milijarde koji će da podele kako oni misle da treba, da ne propadnu pare.

Posted

U centru su pouzdani u periodu od 23:30 do 01:30, svako veče, prvo narandžasta rotacija a onda lupanje i cimanje; ruku na srce ne traje dugo, max 5 min. Što se tiče "šetača", tu nisam merodavan, viđam ih svaki dan jer im je "kontejner/baza" u dvorištu zgrade gde živiš.

Posted

Izgleda da su i nesretne đubretare prebacili na 'letnji režim', jer mi već drugu nedelju mučenici dolaze da prazne kontejnere u PODNE!

pre toga su bili vrlo redovni oko 8 ujutru... tako da je ili to, ili ozbiljan manjak ispravnih kamiona pa drastično tumbaju raspored...

Negde od februara nema ni čistača ulica, što sa metlama što sa duvalicama i sl. tehnikom, pa bih baš voleo da znam jel su pootpuštali te ljude u skopu akcije gašenja tzv. socijalnih programa. Hvale se 'gracki oci' silnim uštedama u budžetu, profitima i dividendama koje gradska javna preduzeća ostvaruju i vraćaju u budžet, evo i danas se baš pohvališe 'viškom' od 4 milijarde koji će da podele kako oni misle da treba, da ne propadnu pare.

Jel si ti na senjaku? Nema uopšte čistača?

Posted

Počeo je veter i doneo je smrad svinjaca u centar Beograda. Baš gadno smrdi.

Posted (edited)

Kod mene(Stari grad, Bajloni) nema tog smrada ...

Edited by Geo
Posted (edited)

Stvarno ne znam ali one pedaline su bile užasno skupe, tipa 500 kinti pola sata. Tako da očekujem da i ovo bude u tom rangu.

Ne znam za Adu ali je u Hrvatskoj izgleda sat nesto ispod deset evra

na 0:27 se vide cene

a moze i da se kupi cela skalamerija  na aliju pa da se igras u kadi :)

http://www.alibaba.com/product-detail/Wholesale-best-seller-super-quality-giant_60213907828.html?s=p

Edited by katamaran
Posted

Kod mene(Stari grad, Bajloni) nema tog smrada ...

Bilo na 25. maju. Vozio se tamo sa bebom. Ubio nas smrad i košava. Jedva smo se izvukli sa reke.

Posted

Bilo na 25. maju. Vozio se tamo sa bebom. Ubio nas smrad i košava. Jedva smo se izvukli sa reke.

jevremova, 7. jula... ko septička jama. kod bajlonija možda ne osećaju jer je tamo inače kloaka.

Posted

Jevremova i 7.Jula realno i jesu septicka jama za kučne ljubimce ... Sale zivi 50 m od mene i eto osetio je na 25. maju a u kraju nije!