Jump to content

Beograd

Featured Replies

pa vilene svi na razlichitim nivoima, na mnogo strana i mnogo nedelja.problem je kad taj neki platan padne na nekog. pravi problem, ovo je sve zezanje sa perom i lazom i vec kojim <_<
propustila sam to jos kad je bilo aktuelno pa sad pitam retroaktivno.bed mi je ako su poseceni svi, a da nisu svi trulex.

josh bolje ovako

I ko ce da se ovajdi od nove javne nabavke?
Novi već kupljeni, niko se nije ovajdio
ел та калмикија стварно постоји?
Naravno, 1 napredna demokracka šahovska republika.
Naravno, 1 napredna demokracka šahovska republika.
a djeje? al ozbiljno :P

Između Dagestana i Kazahstana, dakle taman tamo gde treba. ^_^

Između Dagestana i Kazahstana, dakle taman tamo gde treba. ^_^
vid stvarno :o Республика Калмыкия :lol:a ovo jel istina, il se mirjana djurdjevic zaigrala na shirem igralishtu? :P

Edited by thermal bug

Ja bas volim sto u Beogradu imamo spomenik Dzavaharlalu Nehruu i sto imamo ulicu Patrisa Lumumbe i slicna obelezja liderima zemalja treceg sveta. Ovo ce biti jos jedno od tih. Voleo bih i da se obnove one ploce u parku prijateljstva kod svakog drveta. Ima i tu raznih egzoticnih likova poput Dzuliusa Njererea i meni je to super samo sto je zapusteno, pa je tesko da se procita.

jutros cula od jednog nepostovaoca lika i dela da sa azerbejdzanom u beogradu ima veze i gdja fr. ambasadorica tamo. eto.

a ovo jel istina, il se mirjana djurdjevic zaigrala na shirem igralishtu? :P
istina, i to mnogo zanimljiva. dosli posle oktobarske, uglavnom su ziveli na krstu i zvezdari, a taj hram je bio u budvanskoj, sto je sad valjda uciteljsko naselje. moja baba ih zvala kalmicanci i imala neke papuce koje je kupila na cvetkovoj pijaci pre onog rata od kalmicanske gospoje, kod kojih se islo i po svilu i ne znam sta jos za miraz. po njenim pricama, nije ih bilo puno, mozda par stotina, dosta ih je zivelo u donjem delu crvenog krsta ka lekinom brdu i u malom mokrom lugu, ali su posle rata vecinom otisli za amerike i engleske.pre par godina su neki stranjski budisti trazili da se kopa taj deo gde je bio hram, jer je neka poratna fabrika sve to normalno srusila i napravila skladiste tamo, ali ne znam sta je dalje bilo.
Ja bas volim sto u Beogradu imamo spomenik Dzavaharlalu Nehruu
Spomenik Nehruu se nalazi bas u Nehruovoj ulici tacno ispred Doma zdravlja u Bloku 44. Bar jednom, taj spomenik je ruiniran.Sa druge strane, pre par godina je postavljen spomenik Gandiju na Savskom keju u nivou pocetka Gandijeve ulice (a koje bi druge?). Spomenik je sve vreme u perfektnom stanju bez ikakvih i pokusaja nasrtaja na njega. Cak je i ovaj visoki vodostaj Save dosao samo do podnozja postolja spomenika.

Edited by Bane5

Prilicno zestok udar na krvopije veceras.:)

Valjda smo im doakali

e pa ovakonazalost imam insajd info da je vetar ipak bio prejak i da prskanje nece imati zeljeni takoraci ce imati nikakav efekat :isuse:

srecom pa su navodno najavili dvodnevnu akciju.sto ne umre danas, umrece sutra ako nas vetar ne zajebe opet.