MayDay Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 pa vilene svi na razlichitim nivoima, na mnogo strana i mnogo nedelja.problem je kad taj neki platan padne na nekog. pravi problem, ovo je sve zezanje sa perom i lazom i vec kojim <_<propustila sam to jos kad je bilo aktuelno pa sad pitam retroaktivno.bed mi je ako su poseceni svi, a da nisu svi trulex.
renne Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 I ko ce da se ovajdi od nove javne nabavke?Novi već kupljeni, niko se nije ovajdio
ajgor Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 ел та калмикија стварно постоји?Naravno, 1 napredna demokracka šahovska republika.
gospa buba Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Naravno, 1 napredna demokracka šahovska republika.a djeje? al ozbiljno :P
Töölönlahti Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Između Dagestana i Kazahstana, dakle taman tamo gde treba. ^_^
gospa buba Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 (edited) Između Dagestana i Kazahstana, dakle taman tamo gde treba. ^_^vid stvarno :o Республика Калмыкия :lol:a ovo jel istina, il se mirjana djurdjevic zaigrala na shirem igralishtu? :P Edited July 1, 2010 by thermal bug
Delija67 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ja bas volim sto u Beogradu imamo spomenik Dzavaharlalu Nehruu i sto imamo ulicu Patrisa Lumumbe i slicna obelezja liderima zemalja treceg sveta. Ovo ce biti jos jedno od tih. Voleo bih i da se obnove one ploce u parku prijateljstva kod svakog drveta. Ima i tu raznih egzoticnih likova poput Dzuliusa Njererea i meni je to super samo sto je zapusteno, pa je tesko da se procita.
luba Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 jutros cula od jednog nepostovaoca lika i dela da sa azerbejdzanom u beogradu ima veze i gdja fr. ambasadorica tamo. eto. a ovo jel istina, il se mirjana djurdjevic zaigrala na shirem igralishtu? :Pistina, i to mnogo zanimljiva. dosli posle oktobarske, uglavnom su ziveli na krstu i zvezdari, a taj hram je bio u budvanskoj, sto je sad valjda uciteljsko naselje. moja baba ih zvala kalmicanci i imala neke papuce koje je kupila na cvetkovoj pijaci pre onog rata od kalmicanske gospoje, kod kojih se islo i po svilu i ne znam sta jos za miraz. po njenim pricama, nije ih bilo puno, mozda par stotina, dosta ih je zivelo u donjem delu crvenog krsta ka lekinom brdu i u malom mokrom lugu, ali su posle rata vecinom otisli za amerike i engleske.pre par godina su neki stranjski budisti trazili da se kopa taj deo gde je bio hram, jer je neka poratna fabrika sve to normalno srusila i napravila skladiste tamo, ali ne znam sta je dalje bilo.
Bane5 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 (edited) Ja bas volim sto u Beogradu imamo spomenik Dzavaharlalu Nehruu Spomenik Nehruu se nalazi bas u Nehruovoj ulici tacno ispred Doma zdravlja u Bloku 44. Bar jednom, taj spomenik je ruiniran.Sa druge strane, pre par godina je postavljen spomenik Gandiju na Savskom keju u nivou pocetka Gandijeve ulice (a koje bi druge?). Spomenik je sve vreme u perfektnom stanju bez ikakvih i pokusaja nasrtaja na njega. Cak je i ovaj visoki vodostaj Save dosao samo do podnozja postolja spomenika. Edited July 2, 2010 by Bane5
ivy Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 e pa ovakonazalost imam insajd info da je vetar ipak bio prejak i da prskanje nece imati zeljeni takoraci ce imati nikakav efekat
Bane5 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 srecom pa su navodno najavili dvodnevnu akciju.sto ne umre danas, umrece sutra ako nas vetar ne zajebe opet.
Recommended Posts