akibono Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Prva slika gde gore rezervoari sa gorivom je iz Ukrajine...
nenad Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 je l' trafo-stanica za DS ili za SNS? ne pratis, trafo stanica je beli listic.
El Guapo Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Beogradski vodovod ima samo jedan bager za kopanje rupa! Jutros nemam vodu, na studioB javljaju kako je sve u redu u gradu, samo moja ulica nema vode, dobićemo do 14h. Do nekih 12h se čulo kopanje, kad sam izašao vidim zakopali rupu, reko pustiće. Ne leži vraže stiže cisterna, ono bagerče se pokvarilo i od podneva ceo dan niko nije radio, navodno sutra, ako ga osposobe, u suprotnom, osećaću se ko da sam na letovanju u CG.
Ryan Franco Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Leto je stiglo, a sa njim i tradicionalno zatvaranje Peke Pavlovica zbog ulicnih radova.
Skyhighatrist Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Više i ne objavljuju promenu režima saobraćaja, svi sve znaju Ja overio još pre par dana da 26 i 30 gruvaju Kumodraškom, na sajtu GSPa ni slova...
salerokada Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Jeste li osetili sinoć (i jutros) smarad u gradu. Smrdelo je na balegu. Po mojim informacijama osećalo se (bar) u centru i Mirijevu.
salerokada Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Znači ipak nisam ja zagazio u govance. To bi onda bilo nešto poput ovoga: Doktor Milan Milutinović iz Gradskog zavoda za javno zdravlje pojasnio je da neprijatan miris koji se širi Beogradom nije štetan za zdravlje i da potiče od nezrelog stajskog đubriva sa poljoprivrednih dobara u okolini grada. Zabeleženo u 2012. i 2013.
katamaran Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Kod mene srecom nista. Kad se ovako nesto desi obicno bacaju nesto na njive u okolini Beograda.
ajgor Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Večeras sam prve upaljene sijalice ulične rasvete video tek u 2045, je li to neko sjebao senzore, ili samo Đenka nije doneo nove osigurače iz Nemačke? Svuda od Banovog Brda do otprilike podvožnjaka u Cvijićevoj ni jedne upaljene sijalice, tek kada smo ušli u Dimitrija Tucovića svetli normalno.
Ryan Franco Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Više i ne objavljuju promenu režima saobraćaja, svi sve znaju Ja overio još pre par dana da 26 i 30 gruvaju Kumodraškom, na sajtu GSPa ni slova... Jel postoje ikakvi radovi igde? Stoje barijere odmah po silasku s mosta ali nema ni lopate. Ovo postaje vrlo zajebano. 15-20 min sam u busu od Kumodraske do mosta. I tako vec pet dana.
belch Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Ja bih ti sad dala uedan nepopularan predlog al necu da me ne bi lincovali :D
gospa buba Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Večeras sam prve upaljene sijalice ulične rasvete video tek u 2045, je li to neko sjebao senzore, ili samo Đenka nije doneo nove osigurače iz Nemačke? Svuda od Banovog Brda do otprilike podvožnjaka u Cvijićevoj ni jedne upaljene sijalice, tek kada smo ušli u Dimitrija Tucovića svetli normalno. jeste neko neshto izbrljavio, vecu u 04 u munze su dve noci ugashene.
Recommended Posts