Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Na svo sranje sa kojim nas svakodnevno zatrpavaju - morali su da dodaju još jedno... čitače struje - idiote!

Ne znam jel ovo gradski problem ili pak zavisi od kraja do kraja.

Poslednjih nedelja su nam se u kraju pojavili neki 'novi' čitači struje, polupismeni nesretnici skupljeni s'koca i konopca - koji lutaju pogrešnim ulicama, ne smeju da uđu u dvorišta pa se dernjaju sa ulice, nemaju pojma šta treba da 'pročitaju' i upišu, pa se usput mnogo izvinjavaju što ništa ne znaju jer eto rade sve prvi put. Naravno da nemaju ama baš nikakvo obeležije (osim izgleda nekog belog kačketa) šta i za koga rade, tako da je moja pretpostavka da su majstori iz EPSa angažovali ljude za siću preko 'omladinske zadruge' pa poslali direkt u grad... i to nisu omladinci, nego matori ljudi.

Između dva takva 'očitavanja' smo prekjuče dobili pismo od EPS Snabdevanja kako nam nisu očitali brojilo 'zbog nemogućnosti pristupa mernom mesto', a isto se vidi sa ulice!

Danas ide jedan od njih i dere se po ulici, pitam ga 'šta je bilo jel ti meriš struju', kaže on 'jeste, ali sam izgleda promašio ulicu, gde je ta i ta', 'ta ti je dve ulice od mene, nego dobih da mi niste uspešno izmerili', pa musavac odmahne rukom i umiri me sa 'ma nema veze, ako nismo sad, izmerićemo sledeći put'... Nadam se da je ovo samo kod mene u kraju neka debilana, jer ako su ceo grad pokrili na ovaj način - biće veselo na jesen kad nagomilaju pogrešna očitavanja plus nove više cene posle poskupljenja  :cry:

naprednjacki clanovi nizeg ranga eto dobili posao

Posted (edited)

'ajd i ovde, Autokomanda9b9d398cf26bc3c7e5f428a06257188a.jpg

ovo je smejurija za onaj prolaz kod hitne pomoći. jedan jugić je doslovce plutao

:isuse:

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Fondacija Ana i Vlade Divac imaju dil sa bankom da ona izdaje tu neku humanitarnu karticu od koje se deo provizije uplaćuje u fond i onda valjda zajedno fond i banka unapređuju društvo... korporativna dogovornost, trt mrt...

Danas je otvoren park ili igralište za decu negde u Zemunu gde su bili ljudi iz fonda i ljudi iz banke al im se privalio i Siniša Mali sa ekipom studija B da snime kako grad otvara igrališta/parkove za decu i kako ova gradska vlast, za razliku od nekih prethodnih, brine i razvija život svojih građana, pogotovu najmlađih.

Znači, klasična privala. Pitam ja ovu moju što radi u fondu na koju foru... ona kaže on je cimao jer je dobar valjda sa nekim tu da ga zovu kad tako nešto rade da se i on provuče.

Gledali tamo šta radi i jedni i drugi i očima ne mogu da veruju šta čovek izvodi a pogotovu kako se ophodi prema svima... za "Vi" nije čuo nit koristi ni na koji način nij prema kome.

Treba živeti sa sobom takvim. Meni je najveće pitanje kako može da se gleda u ogledalo dok ujutru zateže kravatu? :huh:

Posted

"Dobro jutro lepotane! Ima li ko lepši, pametniji, sposobniji?!" 

To mu je jutarnji dijalog sa ogledalom.

Posted (edited)

Gledali tamo šta radi i jedni i drugi i očima ne mogu da veruju šta čovek izvodi a pogotovu kako se ophodi prema svima... za "Vi" nije čuo nit koristi ni na koji način nij prema kome.

panker! 

pridružiću mu se na sham 69, kad već nema društvo. 

Edited by pacey defender
Posted

Fondacija Ana i Vlade Divac imaju dil sa bankom da ona izdaje tu neku humanitarnu karticu od koje se deo provizije uplaćuje u fond i onda valjda zajedno fond i banka unapređuju društvo... korporativna dogovornost, trt mrt...

Danas je otvoren park ili igralište za decu negde u Zemunu gde su bili ljudi iz fonda i ljudi iz banke al im se privalio i Siniša Mali sa ekipom studija B da snime kako grad otvara igrališta/parkove za decu i kako ova gradska vlast, za razliku od nekih prethodnih, brine i razvija život svojih građana, pogotovu najmlađih.

Znači, klasična privala. Pitam ja ovu moju što radi u fondu na koju foru... ona kaže on je cimao jer je dobar valjda sa nekim tu da ga zovu kad tako nešto rade da se i on provuče.

Treba živeti sa sobom takvim. Meni je najveće pitanje kako može da se gleda u ogledalo dok ujutru zateže kravatu? :huh:

Radio sam za jednu humanitarnu agenciju i oni mi dali datume za 2 meseca unapred za uručivanje pomoći. Primetim ja da svaki put oni dan dva ranije. Ja pitam što tako, oni mi kažu eskiviramo ove iz vlade koji nam se prišljamče.
Posted

Kod mene i dalje nema struje. Vec vise od 2 sata.

Posted (edited)

dupli...

Edited by nenad
Posted

sns i energetska kljakavost how inconvenient  :fantom:

pod sns biste imali (kao što ste i imali) bombardijade, restrikcijade, zločinijade, sankcijade, gladijade, žedijade, kontejnerijade i ostale anoreksijade.
Posted

imas jedan pokusaj da pogodis ciji je kadar predsednik opstine novi beograd.

Posted

imas jedan pokusaj da pogodis ciji je kadar predsednik opstine novi beograd.

Šapić se na nbg pita za elektroenergetski sistem koliko i ja.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

je l' trafo-stanica za DS ili za SNS? :fantom: