Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ali, kakvi mozgovi upravljaju nama, jebote, ej.

Posted

Ko je ovaj umobolnik Nikodijević?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

CHAB6G_VIAASgk3.jpg

Posted

Ja sam njegovu izjavu gledala na tv-u. Ovako kad pročitate kao pisanu vest, ne uočavaju se sve dimenzije kretenizma i apsurda koje su izbijale iz ovog crva.

Posted

CHAB6G_VIAASgk3.jpg

Ovo izgubljen brat blizanac Siniše Malog?

Posted

Ovo izgubljen brat blizanac Siniše Malog?

toliko su dugo u vatrenoj anti-satanističkoj seksualnoj vezi, da počinju da liče...

Posted

borac protiv nevidljivih neprijatelja

Posted

vatrenoj anti-satanističkoj seksualnoj vezi, da počinju da liče...

Kao da ih ovaj pravio

Posted

Na svo sranje sa kojim nas svakodnevno zatrpavaju - morali su da dodaju još jedno... čitače struje - idiote!

Ne znam jel ovo gradski problem ili pak zavisi od kraja do kraja.

Poslednjih nedelja su nam se u kraju pojavili neki 'novi' čitači struje, polupismeni nesretnici skupljeni s'koca i konopca - koji lutaju pogrešnim ulicama, ne smeju da uđu u dvorišta pa se dernjaju sa ulice, nemaju pojma šta treba da 'pročitaju' i upišu, pa se usput mnogo izvinjavaju što ništa ne znaju jer eto rade sve prvi put. Naravno da nemaju ama baš nikakvo obeležije (osim izgleda nekog belog kačketa) šta i za koga rade, tako da je moja pretpostavka da su majstori iz EPSa angažovali ljude za siću preko 'omladinske zadruge' pa poslali direkt u grad... i to nisu omladinci, nego matori ljudi.

Između dva takva 'očitavanja' smo prekjuče dobili pismo od EPS Snabdevanja kako nam nisu očitali brojilo 'zbog nemogućnosti pristupa mernom mesto', a isto se vidi sa ulice!

Danas ide jedan od njih i dere se po ulici, pitam ga 'šta je bilo jel ti meriš struju', kaže on 'jeste, ali sam izgleda promašio ulicu, gde je ta i ta', 'ta ti je dve ulice od mene, nego dobih da mi niste uspešno izmerili', pa musavac odmahne rukom i umiri me sa 'ma nema veze, ako nismo sad, izmerićemo sledeći put'... Nadam se da je ovo samo kod mene u kraju neka debilana, jer ako su ceo grad pokrili na ovaj način - biće veselo na jesen kad nagomilaju pogrešna očitavanja plus nove više cene posle poskupljenja  :cry:

Posted

"Одбор за подизање споменика Гаврилу Принципу одржао је седницу којом је председавао министар Александар Вулин. Донета је одлука да споменик буде подигнут у Финансијском парку који се налази између улица Немањина, Сарајевска и Адмирал Гепрата у делу према Немањиној улици у висини хотела 'Београд'", рекао је Весић у изјави достављеној медијима.

Скупштина града, додао је Весић, већ данас почиње са уређењем наведеног простора, а посао ће радити градска предузећа "Зеленило Београд" и "Београдпут".

Весић је објаснио да ће постоље за споменик висине око два метра бити постављено у наредне две седмице, истичући да ће све бити спремно да споменик буде откривен 28. јуна, на Видовдан.

Posted

Podrzavam nacelno ideju, zestoko se protivim izvedbi 

Posted

I koliko shvatam po tekstu na B92, to ce zapravo biti neki ,,polovan" spomenik iz Rep. Srpske? Sjajno