garcia Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Ko je ovaj umobolnik Nikodijević? Sent from my iPad using Tapatalk HD
Arkadija Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ja sam njegovu izjavu gledala na tv-u. Ovako kad pročitate kao pisanu vest, ne uočavaju se sve dimenzije kretenizma i apsurda koje su izbijale iz ovog crva.
teacher Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ovo izgubljen brat blizanac Siniše Malog? toliko su dugo u vatrenoj anti-satanističkoj seksualnoj vezi, da počinju da liče...
Desmond Bojčinski Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 vatrenoj anti-satanističkoj seksualnoj vezi, da počinju da liče... Kao da ih ovaj pravio
akibono Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Na svo sranje sa kojim nas svakodnevno zatrpavaju - morali su da dodaju još jedno... čitače struje - idiote! Ne znam jel ovo gradski problem ili pak zavisi od kraja do kraja. Poslednjih nedelja su nam se u kraju pojavili neki 'novi' čitači struje, polupismeni nesretnici skupljeni s'koca i konopca - koji lutaju pogrešnim ulicama, ne smeju da uđu u dvorišta pa se dernjaju sa ulice, nemaju pojma šta treba da 'pročitaju' i upišu, pa se usput mnogo izvinjavaju što ništa ne znaju jer eto rade sve prvi put. Naravno da nemaju ama baš nikakvo obeležije (osim izgleda nekog belog kačketa) šta i za koga rade, tako da je moja pretpostavka da su majstori iz EPSa angažovali ljude za siću preko 'omladinske zadruge' pa poslali direkt u grad... i to nisu omladinci, nego matori ljudi. Između dva takva 'očitavanja' smo prekjuče dobili pismo od EPS Snabdevanja kako nam nisu očitali brojilo 'zbog nemogućnosti pristupa mernom mesto', a isto se vidi sa ulice! Danas ide jedan od njih i dere se po ulici, pitam ga 'šta je bilo jel ti meriš struju', kaže on 'jeste, ali sam izgleda promašio ulicu, gde je ta i ta', 'ta ti je dve ulice od mene, nego dobih da mi niste uspešno izmerili', pa musavac odmahne rukom i umiri me sa 'ma nema veze, ako nismo sad, izmerićemo sledeći put'... Nadam se da je ovo samo kod mene u kraju neka debilana, jer ako su ceo grad pokrili na ovaj način - biće veselo na jesen kad nagomilaju pogrešna očitavanja plus nove više cene posle poskupljenja
pacey defender Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 "Одбор за подизање споменика Гаврилу Принципу одржао је седницу којом је председавао министар Александар Вулин. Донета је одлука да споменик буде подигнут у Финансијском парку који се налази између улица Немањина, Сарајевска и Адмирал Гепрата у делу према Немањиној улици у висини хотела 'Београд'", рекао је Весић у изјави достављеној медијима. Скупштина града, додао је Весић, већ данас почиње са уређењем наведеног простора, а посао ће радити градска предузећа "Зеленило Београд" и "Београдпут". Весић је објаснио да ће постоље за споменик висине око два метра бити постављено у наредне две седмице, истичући да ће све бити спремно да споменик буде откривен 28. јуна, на Видовдан.
hazard Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Podrzavam nacelno ideju, zestoko se protivim izvedbi
hazard Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 I koliko shvatam po tekstu na B92, to ce zapravo biti neki ,,polovan" spomenik iz Rep. Srpske? Sjajno
Recommended Posts