Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Sve ce to Vesic da sredi

http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/Novim-pravilima-protiv-splavarske-anarhije-u-priobalju.sr.html

– Наручена је нова опрема за мерење нивоа буке, а и предстојећи „Бир фест” овог лета неће моћи да ради после 12 сати са музиком, а викендом после два сата – навео је градски менаџер и позвао Београђане да у ситуацијама када имају проблема због буке то пријаве „Беоком сервису”.

ce gi vidimo...

mada mi bir fest i nije bio toliki problem za istrpeti tih nekoliko dana. Mnogo mi je grdje splavarsko kontinuirano izivljavanje.

Posted

Na moju veliku zalost splav Lasta nije zavrsio u starom gvozdju nego se vratio na Savu. Brod Lahor i sledeci brod restoran su bili na minimalnoj zakonskoj udaljenosti al se neko setio da bi bas tu izmedju mogao da uglavi Lastu. Sad nema milimetar slobodnog prostora izmedju ta tri plovna objekta. Malo dalje sredjuju pokojni Ambis pa ce biti jos jedno shit-emoticon.gif na vodi.

edit: posle onog potonulog sad se jedan slucajno™ zapalio

http://mondo.rs/a801572/Info/Crna-Hronika/Izgoreo-splav-Savski-biser.html

jes ti na senjaku? :)

bas videh lastu malopre na reci, juce je nije bilo. a u rahmetli ambis uguravali separee i ozvucenje.

inace, oko usca topciderke u savu nicu splavovi ko pecurke.

Posted (edited)

Stari grad. Al prolazim svaki dan biciklom. Rahmetli Ambis sredjuju vec nedeljama.

Edited by katamaran
Posted

11392836_891532687580493_860263187869315

a što mora ova prejadna ograda ? ako već mora, da li je moguće da nije moglo to lepše, niže, pametnije.

Posted

tu su stavljali i oko novogodisnje jelke pa deca nisu mogla da se slikaju pored  :frust:

Posted

Napad!

Za sad uspešno neutralisan ogradama.

Čekamo nastavak.

Posted (edited)

Transformerski. Pun ih je Knez. ima ih ovde - https://www.facebook.com/Belgradiancom?fref=photo

da, za jelku je bio vrhunac idiotizma, jer je em bila okružena, em je bila na postolju, pa mislim da su jedine slike bile moguće, da prostite, iz donjeg rakursa

i u Podgorici su imali sliču foru, samo što su tamo transformersi bili jedno 4-5 puta visočiji i nisu bili u kavezima

Edited by Lezilebovich
Posted

:isuse:

nema druge, neko će da masti kanap

Posted

šta je ovo???

Doveo Mitrović rad maldog umetnika Baletića iz PG u BG...

Posted (edited)

mozda je ograda deo instalacije? beograd put predstavlja zli javni sektor a transformers malo i srednje preduzece, koje pokusava da se oslobodi.

a oko podzemnih prolaza... poznat je pakao koji prolaze ljudi nakon iskustva setanja ispod terazija i zelenog venca.

Edited by Takeshi
Posted (edited)

predsednik skupstine grada, sps.

kako se satanisticki™ obredi ponistavaju podizanjem spomenika?  :blink:

Edited by Takeshi