MayDay Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Azerbejdzanci uslovljavaju sredjivanje parka Alijevljevom bistom, poljska ambasada predlozila postabljanje Chopinove biste u Manjezu (sto je OK)... pa nesto razmisljam, mogao bi ceo Bgd da se nabudzi ovako. Mogla bi recimo zemlja koja dozivljava apsolutni bum, Brazil, da nam dotera citavu neuglednu opstinu Palilula koja bi se od onda zvala jednostavno Lula. I tako, mogucnosti su neslucene.Ahahahahahh, kretenu!! Lula!! Haahahhahh!!Ali dobro, mislim da bismo svakako mogli ceo jedan potez da posvetimo Americi. Kad su mogli Parizani svoju najluksuzniju lokaciju mogli bismo i mi. Isto tako predlazem da se napravi spomenik Sarlu de Golu i jos jedan sa Titom pa da se nesto gledaju...sve to Francuzi da plate.
Muwan Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Meni se više dopada ova kavkasko-srednjeazijska varijanta. U to ime predlažem da Turkmenistan sa nekoliko milijuna iskešira rekonstrukciju Pionirskog parka u čijem centru bi se, u znak zahvalnosti, našao spomenik Saparmuratu Nijazovu visok barem 20 metara.
Alphons Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Meni se više dopada ova kavkasko-srednjeazijska varijanta. U to ime predlažem da Turkmenistan sa nekoliko milijuna iskešira rekonstrukciju Pionirskog parka u čijem centru bi se, u znak zahvalnosti, našao spomenik Saparmuratu Nijazovu visok barem 20 metara...... koji ima rotaciono postolje kako bi uvek bio okrenut u pravcu sunca. Ili sunce u pravcu njega, kako glasi izvorna verzija :DMeni se sviđa. Čak i ideja da moja matična opština postane Lula, mada bih više voleo pripojenje sa Kazahstanom. Taman da na karaburmi ovi iz Astane vežbaju brdske etape
gospa buba Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 чекајте бре београђани! за 2 миљуна или колко већ, ми ћемо да посадимо споменик слобе на стероидима? јел може мишкович да купи споменика за 2 миљуна? ипак он лебом рани 25к лица? мислим, кад већ повучемо ногу, само небо је граница :P плус што је то одлична цена за квадратни метар града. а висину дајемо гратис.
Pontijak Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 eto posla decenije! bilo ko moze da ima spomenik u beogradskim parkovima! cena po kvm zauzimanja prostora i visina gratis do 20 metara a preko 20 metara posebno se placa svaki metar! parkovi ce biti lepi i monumentalni! istina nece u njima biti trave i drveca koje ce se poseci da bi stali spomenici ali to je sitnica.i da: svetleca crvena sijalica obavezno na bronzanim glavama spomenika visih od 40 metara kao sto propisi nalazu
Idioteque Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ljudi, manite sprdnju! U centru grada dižemo spomenik diktatoru u zamenu za renoviranje parka! Helooou!Taj čovek nije na crnoj listi zapada samo zato što je BPu i Shell-u prepustio sve naftne bušotine na Kaspijskom moru, pa ih zabole patka šta radi svom narodu. Neka sve ide dođavola, u ovom gradu Ivan Cankar ostaje bez ulice, a 1 Alijev dobija spomenik!!!I sva je prilika da niko živi zbog ovoga neće reagovati. A za platane će da izginu, izdupeta im nikli dabogda!
Pontijak Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 pa u pravu si sasvim. ozbiljno. a to o platanima, pa eto, dupeta posetilaca parka ce sedeti na mobilijarima napravljenim od posecenih platana, bas dupeugodno za fine gradjane
Muwan Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Neka sve ide dođavola, u ovom gradu Ivan Cankar ostaje bez ulice, a 1 Alijev dobija spomenik!!!Alijev nije priznao lažnu državu, dočim su Janezi izdali sve ideale za koje se Cankar borio.
Delija67 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Podrzavam postavljanje spomenika Alijevu, i svidja mi se Beowlov predlog o spomeniku Turkmenbasiju, dodao bih i predlog za izgradnju tematskog sahovskog parka koji bi finansirala vlada Kalmikije u okviru kog bi se nasao i spomenik Kirsanu Iljumzinovu.
Кристофер Лумумбо Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 hahahah]aosolutno podrzavam podizanje spmenika velikom hejdaru alijevu. hvala bratskom narodu azerbejdzana.
pacey defender Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 (edited) Ja sam i dalje u potpunom zbunu u vezi priče sa Azerbejdžanom. To je bizarno na toliko mnogo nivoa, da mi je odmah palo na pamet da nije slučajno što se u jednom trenutku, kada sam kliknuo "view new content", ova tema našla tik uz onu keltovu o bizarnim aukcijama. Prodajem spomeničko mesto za lik po vašem izboru, početna cena 2miliona eura.Gospoda iz Azerbejdžana nude 2M eura, prvi put, drugi put, treći put....prodato.Što ste već primetili, sad može da se dogodi da nam Kinezi ulete sa 5 puta većom sumom novca, pa da nas 20 metara visoki Mao gleda recimo sa Ušća.Potpuno neverovatno.Edit: da pojasnim, ja zapravo mislim da ovi naši iz vlasti ovo nisu trebali da odbijaju, da me ne razumete pogrešno. Budale iz Azerbejdžana žele da spiskaju 2M eura tamo negde daleko, i drago mi je da će zbog toga biti oslobođeno 2M eura za neke druge rashode u gradskom budžetu. Ovce treba šišati, pa makar dobili spomenik nekom tamo diktatoru. Kapiram da će se svi koji se budu raspitivali odakle ovaj tu, poprilično razveseliti kada čuju objašnjenje. Edited July 1, 2010 by pacey defender
MayDay Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 A za platane će da izginu, izdupeta im nikli dabogda!Idiotece druze, ja stvarno ne znam sto toliko vilenis zbog platana. Neka se bune ljudi pa makar zato sto vise nemaju hladovinu. Zasto osporavas to pravo?Drugo, koliko na kraju platana je zaista bilo trulo? I ko ce da se ovajdi od nove javne nabavke?
gospa buba Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 (edited) Idiotece druze, ja stvarno ne znam sto toliko vilenis zbog platana. Neka se bune ljudi pa makar zato sto vise nemaju hladovinu. Zasto osporavas to pravo?Drugo, koliko na kraju platana je zaista bilo trulo? I ko ce da se ovajdi od nove javne nabavke?pa vilene svi na razlichitim nivoima, na mnogo strana i mnogo nedelja.problem je kad taj neki platan padne na nekog. pravi problem, ovo je sve zezanje sa perom i lazom i vec kojim <_<pa mozesh poshteno, a mozesh i drugachije. tj valjda...drug mao na ushcu, visok 175 metara, pozlacen ozgo, charen odasvud, vidiljiv u svim talasnim duzinama :Hail:ne mogu da kazem da me ne bi razveselio, kao 1 opskurni simbol ne znam chega na raskrshcu istoka i zapada :lol:tako da cu i sa ovim alijom da se sazivim ^_^(na kraju, beograd (i ovce i livada) i jeste ovijeh shto vole da ga bash ulepshavaju. al da bude bash lep. da stranac, kad dodje iz trece lepe, i kad se lepo istrezni, kaze - uauuu, bash je lep beograd. skoro ko dubrovnik. koji je isto kod vas i bash mi se svidja. ja pak nemam tolike zahteve ^_^) Edited July 1, 2010 by thermal bug
WTF Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Kontaktirajte ove, sagradice vam 270m visoku statuu Isusa
Recommended Posts