Arkadija Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Ih, izgleda da ulične pišače posebno inspiriše GSP. Naime, ko je bar jednom prošao pored prodajnog mesta GSP-a u Deligradskoj ulici, tamo više ne svraća. To mesto je idealno za vršenje fizioloških potreba svih konzumenata picerije Karibik koja radi 24 sata, i svih onih koji tuda prolaze ka početnoj autobuskoj stanici kod parka u Katićevoj ulici, averovatno i po kojeg namernika sa slabijom bešikom. Mislim da stanari tog ulaza sa nižih spratova nikada ne mogu da otvore prozor.
Dagmar Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Ako je socijalno prihvatljivo da svaki drugi muškarac zapišava grad na redovnoj bazi (a očigledno jeste, ne samo u Srbiji), čisto je licemerje izdvajati poneku (retku) ženu koja to isto radi. Ok, eventualno je i ona trebalo malo da se skloni sa stajališta i zapiša nekom ulaz ili ispod prozora, ovako jeste malo upadljivije, ali možda je ženi neprijatno da to radi na nečijem pragu.
Hella Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 čisto je licemerje izdvajati poneku (retku) ženu koja to isto radi. pa ne izdvajaju samo ženu tekst je o kulovgradskom i dođoškom i uopšte srpskom divljaštvu u ovom slučaju Beograđanima kultura žitelja glavnog grada nemi od prizora koji nas sve ponižava i svrstava među najnekulturnije narode ljudi sve nekulturniji ima svakakvih ljudi mislim da su ljudi koji dolaze iz unutrašnjosti UPROPASTILI moj Beograd!
Dagmar Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 pa ne izdvajaju samo ženu tekst je o kulovgradskom i dođoškom i uopšte srpskom divljaštvu Pardoniram, promaklo mi da je na kraju zaključila da je žena dođoš.
namenski Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Наравно да је дођош: стари, прави Београђани пишке Фанту и каке Нутелу...
Arkadija Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Potenciranje da li je neko Beograđanin ili dođoš je ovde besmisleno, jer se radi o primeru moralnog sunovrata i drruštva i pojedinca. Radi se o pišanju na javnom mestu, pred gomilom ljudi u po bela dana, Dakle, ta osoba ženskog pola je bez ikakvih moralnih i duštvenih ograničenja. da li ih je ikad imala, pa usput izgubila od bede i neimaštine ili bolesti ne znamo, jer u tekstu ne piše, pa ne može o tome ni da se sudi. Da li je to ponašanje ok, nije.
garcia Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 meni pišanje na ulici prihvatljivije od sranja u Skupštini
Lezilebovich Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Potenciranje da li je neko Beograđanin ili dođoš je ovde besmisleno, jer se radi o primeru moralnog sunovrata i drruštva i pojedinca. Radi se o pišanju na javnom mestu, pred gomilom ljudi u po bela dana, Dakle, ta osoba ženskog pola je bez ikakvih moralnih i duštvenih ograničenja. da li ih je ikad imala, pa usput izgubila od bede i neimaštine ili bolesti ne znamo, jer u tekstu ne piše, pa ne može o tome ni da se sudi. Da li je to ponašanje ok, nije. a da možda žena nije bolesna, ima problema sa bešikom, pa nije mogla da izdrži ili je čekala bus više od dva sata pa nije imala gde ?
garcia Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 pa to. supruga mi priča da je vidla ženu kako mokri u parku a potom se izvinjava jer je jel te priteralo. i šta sad? moj park je uništen što je žena pišala a nije što kerovi seru sve u šesnaest a niko ne skuplja za njima.
svashtabezneshto Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Možda je ženi pukao vodenjak. Ne može da bira gde će to da se desi.
Takeshi Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 pa ne izdvajaju samo ženu tekst je o kulovgradskom i dođoškom i uopšte srpskom divljaštvu to je trendu u eu, glavni grad je uvek bio ispred. -_- NEČUVENO! TURISTKINJA OBAVILA VELIKU NUŽDU U GALERIJI MEŠTROVIĆ! A toalet je bio samo 5 metara od 'mjesta zločina' Stigla je velika grupa španjolskih turista, koji su u naš grad stigli kruzerom. Ona spomenuta gošća odvojila se od grupe i u njezinu ju je činu prekinula zgrožena djelatnica Galerije. – U bližoj, a ni daljoj povijesti Galerije Meštrović nismo upamtili takvo ponašanje, niti isto predvidjeli kao mogućnost, pa priznajemo, i sami smo ostali zatečeni – kazala nam je Sandra Grčić Budimir, v.d. ravnateljica ustanove. Više puta su nam se turistički vodiči žalili na nekulturu svojih klijenata, koji, da prostite, uriniraju po svim kantunima Palače. I sve nas ovo dovodi do pitanja: koliko toga moramo kao “dobri domaćini” tolerirati? Gdje je granica? I jesmo li je spremni povući?!
hazard Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Ako je socijalno prihvatljivo da svaki drugi muškarac zapišava grad na redovnoj bazi (a očigledno jeste, ne samo u Srbiji), čisto je licemerje izdvajati poneku (retku) ženu koja to isto radi. Ok, eventualno je i ona trebalo malo da se skloni sa stajališta i zapiša nekom ulaz ili ispod prozora, ovako jeste malo upadljivije, ali možda je ženi neprijatno da to radi na nečijem pragu. A možda bi bilo i lepo da na prometnim mestima u gradu postoje javni WCiji koji se održavaju, liče na nešto i rade 24h? Ili bar posle 8/9 uveče? Ne odobravam pišanje u parku, da se razumemo.
garcia Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 javne wc-e u gradu zaobilazim jer se starija gej populacija tamo grebe za malo ljubavi. ajd da su malo mlađi pa i nekako.
Recommended Posts