Аврам Гојић Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 1. pretpostavljam da su svojevremeno odabrali slaviju kao mesto za tucovicev grob zbog konteksta, naime, taj prostor je, kako da kazem, kultno socijaldemokratski Ma znam, ali je vreme nekako pregazilo to resenje...zamisli lezis mrtav, a oko tebe taksisti psuju i divljacki trube, svaki dan, ceo dan. Ludacka ideja: memorijalni park Dimitrija Tucovica na mestu Miticeve rupe.
Tihajeza Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 1. Ta fontana na Slaviji bi bila jedno 4 puta većeg prečnika nego ona na Trgu Nikole Pašića. Dimenzije ove na Slaviji me potsećaju na onog nesećnog Aleksandra Makedonskog u Skoplju. 2. Fontana na Trgu Nikole Pašića se ne nalazi pored kolovoza, i sastavni je deo (lepog) šetališta.
Pontijak Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 (edited) Ludacka ideja: memorijalni park Dimitrija Tucovica na mestu Miticeve rupe. vasilije, ovo ne da nije ludacka ideja nego je sjajna, sjajna ideja!!! :) na zalost, u ovoj oronuloj i degenerisanoj sredini koja balavi na rehabilitacije ta ideja nece dobiti iciju podrsku osim nas forumasa (ja se stavljam prvi na spisak za takvu inicijativu) @tihajeza a ionako nesrecnici koji vode grad imaju projekat rekonstrukcije trga nikole pasica sa uklanjanjem fontane i pravljenja nove fontane, valjda u duhu gradskog arhitekte folica, sa trambulinom sa koje ce skakati stanije i soraje i pokazivati svoje silikonske sise i guzice Edited May 25, 2015 by Pontijak
slepa živana Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 a ionako nesrecnici koji vode grad imaju projekat rekonstrukcije trga nikole pasica sa uklanjanjem fontane i pravljenja nove fontane, valjda u duhu gradskog arhitekte folica, sa trambulinom sa koje ce skakati stanije i soraje i pokazivati svoje silikonske sise i guzice sjajna ideja. al da se vrati naziv marksu i engelsu.
Pontijak Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 (edited) sjajna ideja. al da se vrati naziv marksu i engelsu. ma samo da natakare pasicu sajkacu od bronze, naocare od bronze, skrate bradu od bronze i nadenu trgu naziv draze mihajlovica Edited May 25, 2015 by Pontijak
Matilda Ivancic Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 a ionako nesrecnici koji vode grad imaju projekat rekonstrukcije trga nikole pasica sa uklanjanjem fontane i pravljenja nove fontane, valjda u duhu gradskog arhitekte folica, sa trambulinom sa koje ce skakati stanije i soraje i pokazivati svoje silikonske sise i guzice fontana je vec idealna da stanija i soraja skacu po njoj
Pontijak Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 fontana je vec idealna da stanija i soraja skacu po njoj dfdds.jpg pa onda zaista ne znam zasto nesrecnici imaju plan da je demoliraju da bi na istom mestu pravili novu fontanu
I*m with the pilots Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Pitanje za vozace po Beogradu: Ovih dana treba da idem u deo grada koji je iza Belog dvora u instituciju cije je radno vreme 09-13h. Da li je pametnije ici tako da tamo stignem u ~09 (pa mi jutarnji spic ne gine) ili da ciljam da budem nesto posle 12, s obzirom na to da treba proci kroz ceo centar i sva mesta gde se saobracaj gusi posto krecem sa Karaburme? Ja nekako drzim da je najgori spic 07:30-08:30 ali mi sad govore da je i posle toga jos uvek haos?
hazard Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Tesko je reci sta je pravilo i da li ga uopste ima. Tada kada kazes jeste najgori spic, ali ume da bude i oko 9-10 sranje. Takodje, iz nekog razloga u 1 takodje ume da bude velika guzva i to redovno. Ja bi ti savetovao period od 10:30 do 11:30, tada je sto se mog iskustva tice guzva najmanja. Mada ne drzi me na rec, nikad ne znas da li mozes da naletis na neki kvar, sudar, rekonstrukciju, radove, sta god.
I*m with the pilots Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Tesko je reci sta je pravilo i da li ga uopste ima. Tada kada kazes jeste najgori spic, ali ume da bude i oko 9-10 sranje. Takodje, iz nekog razloga u 1 takodje ume da bude velika guzva i to redovno. Ja bi ti savetovao period od 10:30 do 11:30, tada je sto se mog iskustva tice guzva najmanja. Mada ne drzi me na rec, nikad ne znas da li mozes da naletis na neki kvar, sudar, rekonstrukciju, radove, sta god. Hvala. Pretpostavila sam da je tad 10-11 bolje ali mi je to vreme lose zbog posla. Razmisljam sad da li je pametnije da me neko dobaci do Slavije i tu da sednem na bus (vidim da 42 ide tamo gde mi treba) i da bezbrizno citam u autobusu dok se klackam. <_<
pacey defender Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 obazrivo sa #42; proveri putanju zbog radova. jedno vreme je išao preko štajge.
hazard Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Hvala. Pretpostavila sam da je tad 10-11 bolje ali mi je to vreme lose zbog posla. Razmisljam sad da li je pametnije da me neko dobaci do Slavije i tu da sednem na bus (vidim da 42 ide tamo gde mi treba) i da bezbrizno citam u autobusu dok se klackam. <_< OK. Ja bi ti u svakom slucaju pre preporucio da ides oko 9 onda nego posle 12. Guzva moze da bude ista (ili cak gora oko 12) a tebi to sto treba radi do 1.
belch Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 i pazi da ne ispadneš iz sedišta u četres dvojci, to se meni jednom desilo. ubedljivo najgori bus, jedini koji ide do ortopedske klinike
I*m with the pilots Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 K, hvala svima. Mislim da cu tako uraditi da stignem kolima tamo pre pocetka njihovog glupavog radnog vremena. Sto je najgore, znam da moram da im uplatim pare za uslugu izdavanja dokumenta pa sam htela da to odradim recimo danas, da ne gubim vreme sutra, ali nisu hteli da mi kazu detalje preko telefona, nego: prvo da odem kod njih, pa da mi onda pregledaju papire i dozvole da odem da uplatim; pa da se vratim sa uplatnicom. Uopste, koncept je bio ovakav:- "dobar dan, zovem radi toga i toga, mozete li mi reci koja su dokumenta potrebna za uverenje?"- "kada istekne taj i taj period, onda me zovite i reci cu Vam"- "ali dotle ima jos dva meseca, ja bih da na vreme pripremim sve sta treba"- "nema potrebe, kada istekne, zovite me tog dana i onda cu vam reci"- "Vi ne mozete sada da mi kazete sta mi je potrebno od dokumenata??"- "zovite onda i sve cemo zavrsiti"I tako sam zvala na dan kada je istekao period pa mi je izdeklamovala sta treba. Institucije, uvek na usluzi.
Recommended Posts